Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gratulacje2

43 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
5,537 Wyświetlenia
majkjel Autor wątku
majkjel

Napisane przez filipCMpl
Witam,

Po części masz rację. Załóżmy, że użytkownik który polecił inną osobę jest słabym graczem i przegrywa. Zakładając konto na inne dane, osoby trzeciej załatwia sobie kapitał startowy na innym koncie, lecz sam nie jest w stanie wyrobić odpowiednich punktów, aby otrzymać kolejne transze poza pierwszą wynoszącą 15SP=10$. Tak naprawdę te 15SP to każdy może ugrać. Ktoś może po prostu mieć wiele kont a jego poleceni dziwnym trafem ugrywają tylko 15SP. Gdy przychodzi do wypłaty pieniędzy TaF należy sprawdzić taką osobę. Jest to hipotetyczne założenie! A kolejna sprawa to, że nasz regulamin TaF mówi, że mamy prawo w każdej chwili zrobić dodatkową weryfikację.

Wracając do tych 200SP, myślałem że to już wyjaśnione... problem leżał po stronie platformy a nie PokerStrategy.com i dlatego właśnie dostałeś pieniążki. Mamy wiele osób w supporcie odpowiadających na wiele problemów każdego dnia, każdemu może się zdarzyć pomyłka, prawda?

Jesteśmy wdzięczni za to, że nieporozumienie zostało wyjaśnione. Zobaczysz, że następnym razem twój polecony ani jakikolwiek nie będzie musiał ugrywać 200SP aby polecający otrzymał 10 $.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

I wreszcie uzyskałem satysfakcjonują mnie odpowiedź hehe. Przepraszam, że byłem natrętny z pytaniami, ale według mnie była to sprawa, która wymagała całkowitego wyjaśnienia.
Jeśli taki jest zapis w regulaminie taf, to ok, nie mogę się przyczepiać, ale chciałem żeby to ktoś wreszcie powiedział, ponieważ nie doszukałem się takiej informacji.
Wiesz, tu nie chodzi o 10$ czy 50$ tylko o pewne reguły, przez chwilę miałem wrażenie, że ktoś próbuje mnie oszukać.

Dzięki za pomoc i poświęcony czas.

Dzięki Filip, też takiej odpowiedzi szukałem w całym wątku.
Thanks _thumbsup:

Nie ma sprawy. I'm here 4 u guys.

Pozdro600

Zamykam.