Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gratulacje

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
828 Wyświetlenia
majkjel

Chciałem pogratulować PokerStrategy za to, że dumnie ogłasza wszem i wobec, że za każdego poleconego gracza użytkownik serwisu otrzyma 10$ po ugraniu 15sp, 15$ po 100sp itd.
Tymczasem jak przychodzi co do czego to okazuje się nagle, że wymogiem PokerStars jest 200sp w celu otrzymania pierwszych 10$.... kurcze może coś przeoczyłem, ale gdzie to jest napisane w regulaminie ??
Kiedy PokerStrategy ma zamiar dodać DOSYĆ WAŻNĄ informację na ten temat w regulaminie ?

Pozdrawia oszukany użytkownik.

4 odpowiedzi

Witaj,

warunkiem otrzymania bonusów TaF jest uzbieranie określonej liczby StrategyPoints, więc Pokerstars nie ma tu nic do rzeczy . Tutaj masz przelicznik punktów z pokerroomów na nasze punkty StrategyPoints :

https://polska.pokerstrategy.com/strategy-points/

Na 10$ potrzebujesz 15 SP i nic w tej sprawie się nie zmieniło, skąd masz informację o 200 sp ?

Pozdrawiam

majkjel Autor wątku
majkjel

Stworzyłem w Pomocy ticketa i tam Pani Joanna i Bożena bardzo elokwentnie zbagatelizowały ten problem, mówiąc o tym - "nieporozumienie".
Od tych Pań (albo Panów używających damskich podpisów dla lepszego kontaktu) otrzymałem informację, że mój polecony gracz, mimo iż ugrał 79sp musi dobić do 200sp, bo takie są według nich wymogi PokerStars.
(mogę skopiować całą rozmowę tu do wątku jeśli jest taka potrzeba).

Mi też się wydaję, że PokerStars nie ma tu nic do powiedzenia, ponieważ jest to system lojalnościowy PokerStrategy a nie pokerroomu.

Prosiłbym o podanie mi ostatecznej informacji, czy otrzymam 10$ za mojego poleconego gracza, który ugrał 79sp, czy dalej będziemy udawali, że nic się nie stało i wszystko jest ok.

Mooris

Witaj

Jutro, gdy admini będą w pracy, poinformujemy ich o tym i postaramy się jak najszybciej odpisać.

Pozdrawiam

Witam

Z tego co się dowiedziałem to sprawa została wyjaśniona w ticketach z supportem.

Pozdrawiam i zamykam