Przejdź do forum
gdy polecę 5 uzytko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] gdy polecę 5 uzytkowników dostane jakąs kase extra

182 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
150dolars
PokerStrategist

Ja dostałem 06.08. Wyplata tez na mb po paru dniach. Ale w sumie ja sobie ze 30 poleconych załatwiłem ktorzy ugrali pkt zamiast 5 także u mnie problemu z liczeniem raczej nie bylo... Takze polecam ;]

sarna23
PokerStrategist

bersu, zygiert jak u Was to wygląda?

bersu
Elite Grinder

ja to już wątpię czy kiedykolwiek te pieniądze wpłyną... jak do tej pory nie wpłynęły i nie wiadomo dlaczego i ile trzeba czekać to coś jest nie tak...

szkoda...

sarna23
PokerStrategist

To się szykuje zbiorowy pozew widze. Dobrze, że jest nas więcej. A 100SP za poleconych dostałeś bo ja SP dostałem ale $ nie. Jak to szkoda, nie ma że szkoda tylko ta kasa ma być! Warunki spełnione więc o co k.rwa chodzi?

Cześć sarna.

Wiem że chodzi tutaj o twoje pieniądze, które ci się należą, masz prawo się niecierpliwić.

Robimy co możemy żeby przyspieszyć proces wypłaty, ale nie odbywa się on automatycznie i niestety niektórzy dostają pieniążki wcześniej, niektórzy później.

Dostaliśmy informację że wypłaty potrwają najprawdopodobniej do dziewiątego, okazało się jednak że osoby za nie odpowiedzialne spóźniają się i trzeba czekać. Cały proces odbywa się manualnie - wprowadzanie nazw każdego z użytkowników, potem wypłata.

Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość. W przyrodzie nic nie ginie, droga sarno.

Pozdrawiam

co jak co ale nastepnym razem nie informujcie ludzi ze kasa wplynie PRAWDOPODOBNIE kiedys tam, bo sarna mogl sobie zaplanowac cos za te 100$. wiec widze slusznosc w niezadowoleniu sarny, choc wiem ze kase dostanie na pewno.

Napisane przez shemhamforash

co jak co ale nastepnym razem nie informujcie ludzi ze kasa wplynie PRAWDOPODOBNIE kiedys tam, bo sarna mogl sobie zaplanowac cos za te 100$. wiec widze slusznosc w niezadowoleniu sarny, choc wiem ze kase dostanie na pewno.

Jako firma jesteśmy w całości odpowiedzialni za to co piszemy, więc przepraszam raz jeszcze za tą "prawdopodobną" datę.

sarna23
PokerStrategist

Szanowny Panie Adminie. U mnie w pracy jakbym zaliczył sytuację typu "osoby odpowiedzialne spóźniają się" to już dawno wyleciałbym ze stanowiska. Jest grubo ponad tydzień po PRAWDOPODOBNYM terminie i co? Nadal nic. Tak jak pisałem poczekamy sobie do Bożego Narodzenia, albo sam Papież wie do kiedy...

Uprzejmie informuję, iż na podstawie naszego regulaminu użytkownika postanowiliśmy nie przyznawać Ci kapitału z promocji "Zaproś przyjaciół".

Owe kroki zostały podjęte, ponieważ użytkownicy, których poleciłeś, nie przeszli naszego procesu weryfikacji podyktowanego względami bezpieczeństwa.

Pozdrowienia.

sarna23
PokerStrategist

Taki dostałeś ticket/odpowiedź czy o co chodzi? Czy spełniłeś na pewno wszystkie warunki, i na pewno przed 31 lipca co najmniej 5 poleconych ugrało te minimalne 15SP?

Bozena, 17.08.10 13:35:

Witaj cristof71, dziękuję za cierpliwość. Uprzejmie informuję, iż na podstawie naszego regulaminu użytkownika postanowiliśmy nie przyznawać Ci kapitału z promocji "Zaproś przyjaciół". Owe kroki zostały podjęte, ponieważ użytkownicy, których poleciłeś, nie przeszli naszego procesu weryfikacji podyktowanego względami bezpieczeństwa. Niestety szczegółowe informacje na temat procesu weryfikacji nie mogą zostać podane, gdyż mogłyby one zostać użyte przeciwko naszemu systemowi bezpieczeństwa. Więcej informacji na temat regulaminu dotyczącego promocji "Zaproś przyjaciół" znajdziesz pod poniższym adresem: Zaproś przyjaciół: Zasady i warunki Jednocześnie chciałabym poinformować, że każde pojedyncze zlecenie wypłaty traktowane jest osobno. Pomimo tego, że akurat to z Twoich zleceń zostało odmówione, możesz nadal korzystać z naszej promocji "Zaproś przyjaciół" i otrzymywać od nas nagrody za poleconych użytkowników. W razie jakichkolwiek pytań służę ponowną pomocą. Pozdrawiam,

cristof71, 17.08.10 15:13:

Jak to nie przeszli weryfikacji??????????? Przecież każdy z użytkowników dostał 50$ i wyrobił 15 pkt co jednocześnie znaczy , że przeszli weryfikację!!!!!!! Czekam na 100$.

Bozena, 17.08.10 16:28:

Witaj cristof71, dziękuję za Twoją odpowiedź. Rozumiem Twoje niezadowolenie, jednak obawiam się, iż w tej sytuacji nie możemy Ci pomóc. Zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie, konta poleconych użytkowników musiały zostać poddane procesowi weryfikującemu, który nie ma nic wspólnego z otrzymaniem darmowego kapitału startowego. Użytkownicy, których poleciłeś, nie spełnili naszych warunków. Na podstawie tej decyzji postanowiliśmy nie przyznawać Ci kapitału startowego. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły wyniknąć z zaistniałej sytuacji. W razie jakichkolwiek pytań proszę o ponowny kontakt. Pozdrawiam, Bozena

Dla mnie to śmiech na sali... I ni chuja można zrobić...

bersu
Elite Grinder

no to pewnie większość osób u których to się przedłuża nie dostanie pieniędzy...
dziwne to jest bardzo, szczególnie, że procesy weryfikacji są zawsze przeprowadzane przed przyznaniem kapitału startowego...

do jednej z poleconych przeze mnie osób dzwonili przed przyznaniem kapitału - teraz dzwonili do niego jeszcze raz...
a inny znajomy ma np. teraz inny numer telefonu, bo poprzedni zgubił - więc nie dodzwonią się do niego, czyli nie przejdzie tego 2,3,4,5... procesu weryfikacji..

więc pewnie trzeba się pogodzić z tym, że nie będzie tych pieniędzy...

rspkj
Poker Player

witam
mam tak jak kolega cristof71, dla mnie to jest jakaś parodia, osoby przechodzą weryfikację na początku, teraz PS wprowadzilo jakąś dodatkową o której nie bylo nic wspomniane i unikają od wypłat, w sumie dla nich to 100$ wywalone w błoto bo 5 użytkowników już mają więcej wiec swoje juz na tym zarobili to po co wypłacać
czuję się oszukany, osoby polecone przeze mnie zmieściły się w czasie i spełniły warunki promocji

bMh
bMh
Oldschool Grinder

To jest zart i smiech na sali. Moi poleceni ugrali punkty za kazdego dostalem po 10$ ktore wyplacilem na moneybookers i kasa doszla bez problemu a teraz nagle ponowna weryfikacja nie przeszla?

Zal po prostu i nie bede tego komentowal...

Napisane przez bMh
To jest zart i smiech na sali. Moi poleceni ugrali punkty za kazdego dostalem po 10$ ktore wyplacilem na moneybookers i kasa doszla bez problemu a teraz nagle ponowna weryfikacja nie przeszla?

Zal po prostu i nie bede tego komentowal...

Tak samo. 50$ zlecone, wypłata na mb po 3 dniach. A teraz kurwa wymyślają. Nie damy się tak łatwo!!!

bMh
bMh
Oldschool Grinder

Dodam tylko tak:

Moi poleceni sie zarejestrowali i ugrali po 15 SP kazdy.

Dostalem za kazdego 10$, ktore wyplacilem i kasa doszla - weryfikacja przeszla pozytywnie.
Dostalem z promocji 100 SP - weryfikacja przeszla pozytywnie
Nie dostalem jednak 100$ bo przy 3 probie weryfikacji jednak cos poszlo nie tak?

Nie wiem, moze polska sekcja ma problemy budzetowe bo peterson nie gra tak duzo jak kiedy sciagal sie do BM albo inni high rollerzy zrobili sobie przerwe wakacyjna.

Dla mnie jest to po prostu zalosne. Czuje sie oszukany i wykorzystany bo stracilem duzo czasu zeby namowic te 5 osob do pokera i poswiecilem im czas zeby nauczyc ich podstaw zeby mogli ugrac te 15 punktow bo zalezalo mi na tym aby wyrobili sie przed 31 lipca.

Nie no to jest po prostu zalosne...

sarna23
PokerStrategist

He no i proszę bardzo kto miał rację? Aż żałuję, że ją miałem. Totalna kpina, żeby takiej rangi firma pozwoliła sobie na takie traktowanie użytkowników. Fakt jest taki, że jeżeli ktoś nie dostał od 5 do 9 sierpnia jest równoznaczne z tym, że tej kasy nie otrzyma. A tak na marginesie to firma sobie zarabia na nowo zwerbowanych użytkownikach. Punkty dali, $ nie dali? Szok czy żenada? Założę się, że te mydlenie oczu przez support i całą bande adminów i modów o "cierpliwość" była z góry założonym trickiem marketingowym, a doskonale o tym wiedzieli, że $ nie będzie tak czy siak. Normalne, w każdej firmie znajdą się oszuści, którzy nie wywiązują się ze swoich zobowiązań. Życzę wszystkim "cierpliwości".

Ja też niestety nie spełniłem wymagań "regulaminu". :DDD

...tylko że regulamin mówił o 5 osobach, które przejdą weryfikację, dostaną kapitał i ugrają 15SP. Najwidoczniej gdzieś drobnym maczkiem coś dodatkowo było i przeoczyłem. <lol>

sarna23
PokerStrategist

Ja tym [treść edytowana] złodziejom [treść edytowana] nie popuszcze. To już, któryś raz ot sobie tak z byle powodu nie wywiązują się z zobowiązań. A nie podoba się nam jego nick, albo za mało dla nas ugrał - nie dajemy mu. Napiszemy, że z przyczyn tam bla bla bla, nie może otrzymać a i tak nie podamy z jakiego powodu. Ja tego płazem nie puszcze! Narobie smrodu aż wam te 100$ wyjdzie nerkami. Pozdrawiam złodzieji!!!!!!!!!!!!!!

///Proszę nie przeklinać - Jakub

sarna23

Można prowadzić dyskusję, ale grozić w ten sposób niestety nie można.

Takie zachowanie na naszym forum nie będzie tolerowane.

Musiałem usunąć cały post bo nie nadawał się do edycji, twoje konto zostaje zablokowane.

Wszystkich pozostałych proszę o zachowanie spokoju,

wypłaty są w trakcie realizacji i nie da rady przyspieszyć tego procesu.

Pozdrawiam