Przejdź do forum
gdy polecę 5 uzytko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] gdy polecę 5 uzytkowników dostane jakąs kase extra

182 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
JoannaCS
Legacy Member

Witam,

Aby móc dokonać przelewu pieniędzy na wybraną platformę pokerową, nasi specjaliści z działu security muszą najpierw zweryfikować zlecenie wypłaty. Cześć wypłat została już sprawdzona i przelewy zostały dokonane, jednak z uwagi na dużą liczbę zleceń może to zająć do 10 dni.

Raz jeszcze przepraszam za wydłużony czas oczekiwania i dziękuję za zrozumienie.

Pozdrawiam.

sarna23
PokerStrategist

Czegoś nie rozumiem. Jak to na platformę pokerową? Żeby przelać na platformę to trzeba mieć te środki najpierw na swoim koncie TaF na pokerstrategy. A to miało być zrealizowane w dniach 5-9 sierpnia a dziś jest 12. Ale wiadomo jak ktoś ma coś wypłacić to będzie przeciągał w nieskończoność. Normalne.

JoannaCS
Legacy Member

Witaj sarna23,

przepraszam za pomyłkę w mojej odpowiedzi, chodziło mi oczywiście o przelew pieniędzy na konto na PokerStrategy.com.

Pozdrawiam.

bersu
Elite Grinder

sarna masz już te 100$???

albo czy ktoś dzisiaj dostał ten bonus?

bo ja to dalej czekam...

Jak dostane to dam znać tutaj.

sarna23
PokerStrategist

Nie, nie mam a "cierpliwości" też już nie mam. To są jakieś kpiny i robienie ludzi w ciula.

sarna ma racje. tak szanowany serwis jak ps deklarujac ze dostanie w dniach 5-9 przelew powinen tego przelewu dokonac.

Napisane przez KatarzynaM

Dokładnie tak - wypłaty będą najprawdopodobniej rozsyłane w dn. 5-9 sierpnia.

Pozdrawiam!

Witam i przypominam, że informacja, jakiej udzieliliśmy na forum brzmiała, że wypłaty będą najprawdopodobniej rozsyłane w dn. 5-9 sierpnia.

Część wypłat został już przesłana, część jest w dalszym ciągu weryfikowana. Nie ma powodu do niepokoju.

Pozdrawiam.

sarna23
PokerStrategist

Jak te odpowiedzi tych adminów mnie drażnią to jest szok. "Nie ma powodu do niepokoju" - nie, nie ma jest 13 sierpnia - odrobinę szacunku.

sarna23
PokerStrategist

shemhamforash jakby napisali 5-19 sierpnia to by nikt póki co żadnych pretensji nie miał itp. a tak to co, sami sobie problemy robią, jak się na coś deklaruje to się tak robi, a nie później wychodzi co wychodzi. I pewnie skończy się tak "z przyczyn bliżej nie określonych nie mogliśmy wypłacić pieniędzy, za niedogodności przepraszamy".

Mooris
PokerStrategist

Witaj

Nie było przecież napisane "w dniach 5-9" tylko "najprawdopodobniej w dniach 5-9" - a to jest duża różnica.

I wypłaty w tych dniach były robione, gdyż część osób je otrzymała. Reszta, tak jak napisała Kasia, jest w trakcie weryfikacji.

Proszę cierpliwie czekać, bo w wątku zaczyna się już robić lekki spam. Administrator wszystko wyjaśnił, więc nie widzę powodu do niepokoju

Pozdrawiam

sarna23
PokerStrategist

Mistrzowie w odwracaniu kota ogonem. To ile mamy czekać, tydzień, miesiąc, rok? Jak podali od 5-9 sierpnia część wypłat to możecie chyba podać datę kiedy OSTATECZNIE pójdą wszystkie wypłaty. Czy to takie trudne jest? Założę się że zgodzi się ze mną lekko ze 100 osób.

Drogi sarna23.

Nikt tu nie odwraca kota ogonem.

Jak już napisałam, wypłaty miały być realizowane najprawdopodobniej w dniach 5-9, z czego wynika, że jest to data orientacyjna.

Część użytkowników otrzymała juz swoje pieniądze, o czym poinformowali na forum, więc jak widać, wypłaty jak najbardziej są realizowane.

Nie jesteśmy w stanie podać konkretnej daty, kiedy ostatecznie pójdą wszystkie wypłaty, ponieważ zależy to od tego, kiedy zostanie zakończony proces weryfikacji indywidualnych wypłat, co może być różne w przypadku poszczególnych wypłat.

almond87
PokerStrategist

Napisane przez sarna23
Mistrzowie w odwracaniu kota ogonem. To ile mamy czekać, tydzień, miesiąc, rok? Jak podali od 5-9 sierpnia część wypłat to możecie chyba podać datę kiedy OSTATECZNIE pójdą wszystkie wypłaty. Czy to takie trudne jest? Założę się że zgodzi się ze mną lekko ze 100 osób.

O co Ci chodzi przyjacielu? Skoro było napisane "prawdopodobnie 5-9" to czemu to przekręcasz?

Wyjaśnij wszystko z supportem poprzez tickety i będzie OK, pisanie tego samego po 10 razy to jest chyba bezcelowe:)
Jeśli nie masz za co żyć to podaj adres na MB to na jutrzejsze zakupy Ci ktoś parę $ podeśle;]

sarna23
PokerStrategist

[treść wyedytowana]

// nie obrażaj innych - dostajesz ostrzeżenie, jeszcze jedna taka sytuacja i będziemy zmuszeni dokonać blokady konta. - mooris

I co, macie?;]

sarna23
PokerStrategist

Nie, a Ty?

bersu
Elite Grinder

ja też dalej czekam...

sarna23
PokerStrategist

Dechy, dechy, dechy czy w tej firmie ktokolwiek coś wie na temat tych wypłat? Jak support nie wie to kto ma k.rwa wiedzieć?

sarna23
PokerStrategist

Poleceni gracza nabijają punkty, generują rake, PokerStrategy na tym zarabia oczywiście, a ci co narobili się najwięcej i ściągneli tych ludzi nie mają (niektórzy) z tego nic, to się nadaje do jakiś mediów. "Nie znamy ostatecznej daty dokonania wypłaty" - pisze support. Takim tokiem myślenia to do Bożego Narodzenia tej kasy nie wypłacą i będzie wszystko ok. Bardzo się zawiodłem na tym wszystkim bo spędziłem masę czasu na zwerbowaniu i szkoleniu ludzi, żeby nie tylko zdali quiz zrobili 15SP i tyle. Brak szacunku dla użytkowników ot co. Ostatni post w tym temacie, bo nie mam już "cierpliwości", o którą tak mnie prosi support, a i tak widzę, że każdy leje na to, że ktoś ma problem i próbuje go choć w 10% wyjaśnić od tygodnia. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.