No faktycznie, na 0.25/0.5 na titanie jeszcze w tym roku nie miałem sesji na "-".
Moja recepta:
- zmniejsz ilość stolików, za to uważnie obserwuj przeciwników
- na tym limicie na Titanie jest około10 - 15 regsów. To, że są regsami nie znaczy jeszcze, że są świetnymi graczami. Może 4, 5 z nich prezentuje w miarę solidny poziom, reszta z nich ma porządne leaki, które, jak odkryjesz, będą dla Ciebie dochodowe. Jak odkryjesz te słabości, wykorzystuj je. Jeśli nie będziesz wiedzieć jak, napisz na forum rozdań i się dowiesz
Rozpoznaj, którzy gracze są tymi regsami i poznaj ich styl. Szybko się nauczysz, których z nich warto mieć po lewej, a których po prawej, ewentualnie daleko od siebie. Ci agresywni z nich, dopóki będziesz dla nich "świerzakiem" będą na początku grać z Tobą w "partyzanta", ale zapewniam Cię, że jeśli zastosujesz moje wcześniejsze rady i kilka razy się z Tobą natną, zobaczą, że mają do czynienia z solidnym pokerzystą, po jakimś czasie będą rzadziej próbować z Tobą sztuczek i gra stanie się dla Ciebie łatwiejsza
- stosuj bardzo aktywny table selection. Akurat oglądalność flopa nie jest tu miarodajna. Ważna jest konstelacja graczy przy stoliku. Dopóki nie poznasz bywalców tego limitu stosuj zasadę, że stolik, na którym przegrasz 20BB, albo widzisz, że masz po lewej agresora, bądź gracza tricky - OPUSZCZASZ!. Nie siedź przy takim stole! Dobrym pomysłem jest, by nie rozpoczynać gry przy stole zaraz, jak na niego wejdziesz, tylko chwilę sobie pooglądać w jaki sposób graja przynajmniej Twoi najbliżsi sąsiedzi. Np. wejść na stolik, zająć się czymś innym, a potem sobie pooglądać historię, co Twqoi sąsiedzi w tym czasie grali.
- z tego, co Ciebie poznałem na forum rozdań, Twoje umiejętności i wiedza pokerowa są wystarczające by roznosić nie tylko 0.25/0.5, ale nawet 0,5/1. Bardzo możliwe, że problem tkwi nie w Twoich umiejętnościach, ale w Twojej głowie, w Twojej psychice. Może tego nie zauważasz, ale może nieświadomie odchodzisz od dobrej gry, np grasz pasywniej, nie blefujesz (bądź na odwrót)?
Mam nadzieję, że moje rady Ci coś pomogą.
Powodzenia
P.S. Gdy będziesz wklejać rozdania, to podawaj nicki tych "regsów". Mam ich dobrze "rozpracowanych" więc będę mógł Ci dawać lepsze rady.