Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
RubinPlayer

Chudy jak po tej analizie nie będziesz za rok siedział obok kolarza czy belika to nie gadam z Tobą.

A tak z innej beczki:
Na Starsach emocje są gwarantowane zawsze w pakiecie :f_biggrin:
http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/13165699_EC51913CF8

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Tak źle życzysz Kolarzowii Belikowi. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez tigerek73
Jak będzie z niej zysk to dam 50$:f_biggrin:

Jak ostatnio bawiłem się swoją bazą (nie wiem dokładnie jakieś 2-2.5 roku temu) to z 1.9BB/100 wskoczyłem na 3, 5/100. True story, ale wtedy dodatkowo zacząłem coś myśleć postflop wiec to pewnie przez to. Overall nie ma aż tak dużo rzeczy do poprawy preflop, po prostu muszę wyrzucić parę rąk, na których tracę bo otwieram za luźno UTG 23-25 % BU over 50 % a do tego potrzebuje dobrego sampla. . Samo sklejenie tej bazy to męczarnia w chooj była, bo na kompie miałem jakieś 100 tyś rąk i tak naprawdę nie wiedziałem po formacie gdzie leży cała reszta. Ponad pół dnia zajął mi import i dzisiaj nic nie zrobiłem poza obczajeniem wykresów :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Balin1

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.1/$0.2 Fixed-Limit Hold'em (4 handed)

Preflop: Hero is SB with K:d, Q:s.
CO raises, BU calls, Hero 3-Bets, BB folds, CO caps, BU calls, Hero calls.

Flop: (13 SB) J:c, K:s, 4:h (3 players)
Hero checks, CO bets, BU folds, Hero raises, CO calls.

Turn: (8.5 BB) 4:d (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero calls.

River: (12.5 BB) T:h (2 players)
Hero checks, CO bets, Hero calls.

Final Pot: 14.5 BB.
Results follow:

Hero shows two pairs, kings and fours(K:d Q:s).
CO shows a full-house, tens full of fours(T:s T:d).

CO wins with a full-house, tens full of fours(T:s T:d).

Takie tam, zabawy 'regów'.
Ile można gnić w tym czyśćcu

Odpowiedz
Cytat
Balin1

Już prawie 30k b/e na 10/20c:f_drink: A jeszcze pare miesięcy temu krzywiłem się na marne 2BB na 0,5/1 i 1/2:sorry:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ale soft nie jest ridżet, to tylko hujowa gra. JA się posłuchałem kolegów i zacząłem uczyć od podstaw. :f_drink:
Przestań narzekać. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez Balin1
Już prawie 30k b/e na 10/20c:f_drink: A jeszcze pare miesięcy temu krzywiłem się na marne 2BB na 0,5/1 i 1/2:sorry:

Wyjdzie ci to na dobre bo nabierzesz trochę pokory. Z końcem listopada zeszłego roku też myślałem, że na mikro jestem niezniszczalny (w sensie, że zawsze jestem w stanie wykręcić dobry wynik co by się nie działo bo czego bym nie zrobił i tak nie spadałem poniżej określonego wr). . Od grudnia w zasadzie pierwszy raz odkąd gram odczułem dopiero swingi. Jak człowiek 4 lata runnuje dobrze to potem ciężko jest zaakceptować fakt, że się nie wygrywa lub wygrywa mniej przez to, że P* podkręca soft na niekorzyść regów :coolface: . To, że akurat ten okres zbiegł się z tym, że miałeś problemy z BM to tylko chwalić. Co innego mieć na 20 centach swing na 400 BB a co innego na 1/2 :transpire:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez tigerek73
Ale soft nie jest ridżet, to tylko hujowa gra. JA się posłuchałem kolegów i zacząłem uczyć od podstaw. :f_drink:

Hehe. Tigerek jedyny któremu ridżet soft poprawił humor bo teraz może pisać innym to co mu się pisało przez ostatnie lata. Tyle wygrać :coolface: :coolface: :profit: A mówią,że polityka P* przestała wspierać regów :ayfkm:

Wrzucaj ręce do końca tygodnia jestem to pomogę na tyle ile umiem potem znikam na kilka tygodni/miesięcy/ lat.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Chudy to kiedy wracasz do gry ?

Ambitny gdzie sie podziales ? ^^

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez Dakon20
Chudy to kiedy wracasz do gry ?

Nie gram bo soft jest ridżet ale wymyśliłem na to strategie. Skoro P* podkręciło soft dla regów od stycznia to wyszedłem z założenia, że jak nie zagram żadnej ręki w lutym to przestaną myśleć, że jestem regiem więc zaczynam grać w marcu.

Dobra na poważnie faktycznie nie zagrałem, żadnej ręki na P* do tej pory w lutym ale dlatego, że od 1 do 16 piłem, a obecnie popijam i nie było mnie praktycznie w domu przez ten czas. Pogram trochę w marcu. Być może to trochę przerodzi się w ostry grind bo planuje sobie zrobić wolne od marca do końca sierpnia w prawdziwej pracy. Na jedzenie mam więc mogę sobie na to pozwolić pod warunkiem, że nie będę pił. Jestem dobrej myśli bo terapia już prawie ogarnięta i jak się zdecyduje na taki krok to będę miał więcej czasu na pokera i będą to najdłuższe wakacje jakie sobie zrobiłem ever :happy:

BTW: Analizuje właśnie baze, kurde przy tej próbce jest już niezła zwiecha i pewnie niemiłosiernie wydłuży to czas bo ładuje jak krew z nosa.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Przemysl to jeszcze dokladnie bo zaloze sie ze juz nigdy nie wykrecisz na przestrzeni 100k 3.5BB/100. Poziom sie zrobil calkiem niezly i to o kazdej godzinie doslownie.

Ps Nawet ambitny chyba poszedl do roboty bo go od tygodnia nie widzialem ;p

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Ale ja nie rezygnuje z pracy by grać w pokera, tylko żeby zrobić sobie wakacje, odpocząć przemyśleć pewne sprawy i zacząć leczyć się z ZZA. Mogę przez ten okres w ogóle nie grać w pokera, a to czy będę grał jest uwarunkowane tylko moim samopoczuciem

Napisane przez Dakon20
Przemysl to jeszcze dokladnie bo zaloze sie ze juz nigdy nie wykrecisz na przestrzeni 100k 3.5BB/100.

Wykres do końca stycznia 2014 z rąk które posiadam .Are you sure ? :profit:

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

To bylo rok temu ^^ czasy sie zmienily... zreszta pograsz zobaczysz (brak totalnych fishow)

Nawet ger cop juz smicha centy

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Minęły dwa miesiące i już się nie da wygrywać ? No to soft jest ridżet faktycznie :coolface: Tak czy inaczej ja się z pokera nie utrzymuje więc nawet jak przez te dwa miesiące się tak zmieniło, że będę miał 1BB/100 a będę grał swoją najlepszą grę na jaką będzie mnie stać to będę zadowolony. Zresztą są tego plusy, że poziom się podniósł, będzie nad czym pracować i zacznę myśleć a nie przez większość czasu automatyzm

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Napisane przez chudyand1

Wykres do końca stycznia 2014 z rąk które posiadam .Are you sure ? :profit:

O rzesz ty ku....a jego mać :spit: 8-o :f_eek::nh: :profit:

Odpowiedz
Cytat
ambitny

chudy emeryt xD

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez ambitny
chudy emeryt xD

Taaa. wypierdalam na Bahamy =)

Spoiler

NOT :ayfkm: Ale w zasadzie tylko dlatego, że nie mam z kim lecieć

Odpowiedz
Cytat
Balin1

Napisane przez tigerek73

Gra nie najlepsza ale bardziej wariancja pokazuje, że jest złą kobietą. Soft ridżet jak zawsze, tak samo jak poker, taki jego urok

Napisane przez chudyand1

Wyjdzie ci to na dobre bo nabierzesz trochę pokory. Z końcem listopada zeszłego roku też myślałem, że na mikro jestem niezniszczalny (w sensie, że zawsze jestem w stanie wykręcić dobry wynik co by się nie działo bo czego bym nie zrobił i tak nie spadałem poniżej określonego wr). . Od grudnia w zasadzie pierwszy raz odkąd gram odczułem dopiero swingi. Jak człowiek 4 lata runnuje dobrze to potem ciężko jest zaakceptować fakt, że się nie wygrywa lub wygrywa mniej przez to, że P* podkręca soft na niekorzyść regów :coolface: . To, że akurat ten okres zbiegł się z tym, że miałeś problemy z BM to tylko chwalić. Co innego mieć na 20 centach swing na 400 BB a co innego na 1/2 :transpire:

Podobnie się pocieszam, jednak działa to tylko dopóki nie włącze ridżet softóff. Na 1/2 chociaż rb wpada :why:

*Pisząc o rigged sofcie używam skrótu myślowego odnoszącego się do wariacyjności gry o nazwie poker, nie do złośliwych iluminati

Odpowiedz
Cytat
venatici

Mam prośbę, dacie znać jak soft już nie będzie rigged? Bo dawno nie grałem, a teraz to aż boję się zalogowac...

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Tigerek jak tam na centach ? pochwal sie jak idzie

Odpowiedz
Cytat