Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
hairysnake

Pytanie było tylko w domyśle. Czy grać to jakoś inaczej. Po jego raise na flopie i xback na turn ja go tam obstawiam low-mid pair i masę flushdraws. Mamy dobrego blef catchera i granie tam beta na river wydaje mi się stratą wyindukowanego value. Ktoś myśli coś innego ?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ja nie. _cool:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Obstawianie rivera to bardzo zły pomysł więc check jest ok, natomiast jeżeli koleś z mh gra check back turn to jest reg fiszem, który nie za bardzo wie co robi i warto to odnotować, bo ma pewnie jeszcze tonę innych leaków. Dobry bluff catcher w kontekście tego, że nie ma sensu grać 3beta na flopie bo osobiście wolałbym mieć K:H 2:s niż te 22.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Chudy co zmienia fakt, że zamiast 22 masz K2, zrozumiałbym K2, ale K2 kompletnie nie rozumiem.

Odpowiedz
Cytat
klz03

w końcu :P

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

:milord:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez klz03

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

:nh

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Graty kolaż

A tak przy okazji .. nie wyświetla mi HUD'a w hand replayer HM2 .. ktoś ma pomysł dlaczego ? Na stole staty są widoczne.

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

congrats :nh

Odpowiedz
Cytat
klz03

Napisane przez trzcinek
congrats :nh

A tobie ile jeszcze brakuje? pewnie też niedługo będziesz miał

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

45k

Odpowiedz
Cytat
venatici

Gratki kolaż :D

@Hairy

A jak klikniesz "show HUD replayer stats" czy coś takiego w opcjach to wyświetla, ale dla następnej reki się nie odświeżają?

Jeżeli tak jest to musisz mieć zaznaczone to "show HUD replayer stats", przesunąć prędkość przewijania (na dole replayera masz) do maksa (5x) i z powrotem do 1x i zrestartować HM2 :D

Odpowiedz
Cytat
crueleq

O kolaż BM :) gg

Trochę długo to trwało

Odpowiedz
Cytat
maciejass83

Napisane przez klz03

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Napisane przez venatici
Gratki kolaż :D

@Hairy

A jak klikniesz "show HUD replayer stats" czy coś takiego w opcjach to wyświetla, ale dla następnej reki się nie odświeżają?

Jeżeli tak jest to musisz mieć zaznaczone to "show HUD replayer stats", przesunąć prędkość przewijania (na dole replayera masz) do maksa (5x) i z powrotem do 1x i zrestartować HM2 :D

Wielkie dzięki mistrzu .. coś mi się pochrzaniło, jak odznaczyłem tą opcję i zaznaczyłem to zaczęło wyświetlać .. mistrz.

Kolaż .. to teraz będziesz na wszystkich zjazdach black memberów ?

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Wczoraj zrobiłem coś takiego - łosoś z pesto - polecam z czystym sumieniem. Najlepiej brać szynkę gdzie jest odrobinę więcej tłuszczu i spiec ją w piekarniku. Mamy wtedy łososia w chrupiącej szynce :)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Wow obiad za ~ 45 zł. Ja szamam paprykarz nożem bo chleb drogi i mortadele z biedronki. Wyślij 5 $ na P* :pokerface: :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Gratulacje klz03 : )

[KOMUNIKAT] klz03 Black Memberem!

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Napisane przez chudyand1
Wow obiad za ~ 45 zł. Ja szamam paprykarz nożem bo chleb drogi i mortadele z biedronki. Wyślij 5 $ na P* :pokerface: :ayfkm:

Chudy za moich czasów to może i był paprykarz .. teraz to ja bym tego nie dotykał. Od czasu do czasu trzeba sobie pozwolić na coś na wypasie. Dla 4-ch osób ten obiadek to jakieś 80-90 pln.

Odpowiedz
Cytat