Pytanie było tylko w domyśle. Czy grać to jakoś inaczej. Po jego raise na flopie i xback na turn ja go tam obstawiam low-mid pair i masę flushdraws. Mamy dobrego blef catchera i granie tam beta na river wydaje mi się stratą wyindukowanego value. Ktoś myśli coś innego ?
Obstawianie rivera to bardzo zły pomysł więc check jest ok, natomiast jeżeli koleś z mh gra check back turn to jest reg fiszem, który nie za bardzo wie co robi i warto to odnotować, bo ma pewnie jeszcze tonę innych leaków. Dobry bluff catcher w kontekście tego, że nie ma sensu grać 3beta na flopie bo osobiście wolałbym mieć K:H 2:s niż te 22.
Chudy co zmienia fakt, że zamiast 22 masz K
2
, zrozumiałbym K
2
, ale K
2
kompletnie nie rozumiem.
Graty kolaż
A tak przy okazji .. nie wyświetla mi HUD'a w hand replayer HM2 .. ktoś ma pomysł dlaczego ? Na stole staty są widoczne.
Napisane przez trzcinek
congrats :nh
A tobie ile jeszcze brakuje? pewnie też niedługo będziesz miał
Gratki kolaż
@Hairy
A jak klikniesz "show HUD replayer stats" czy coś takiego w opcjach to wyświetla, ale dla następnej reki się nie odświeżają?
Jeżeli tak jest to musisz mieć zaznaczone to "show HUD replayer stats", przesunąć prędkość przewijania (na dole replayera masz) do maksa (5x) i z powrotem do 1x i zrestartować HM2
Napisane przez venatici
Gratki kolaż![]()
@Hairy
A jak klikniesz "show HUD replayer stats" czy coś takiego w opcjach to wyświetla, ale dla następnej reki się nie odświeżają?
Jeżeli tak jest to musisz mieć zaznaczone to "show HUD replayer stats", przesunąć prędkość przewijania (na dole replayera masz) do maksa (5x) i z powrotem do 1x i zrestartować HM2
![]()
Wielkie dzięki mistrzu .. coś mi się pochrzaniło, jak odznaczyłem tą opcję i zaznaczyłem to zaczęło wyświetlać .. mistrz.
Kolaż .. to teraz będziesz na wszystkich zjazdach black memberów ?
Wczoraj zrobiłem coś takiego - łosoś z pesto - polecam z czystym sumieniem. Najlepiej brać szynkę gdzie jest odrobinę więcej tłuszczu i spiec ją w piekarniku. Mamy wtedy łososia w chrupiącej szynce
Wow obiad za ~ 45 zł. Ja szamam paprykarz nożem bo chleb drogi i mortadele z biedronki. Wyślij 5 $ na P*
Napisane przez chudyand1
Wow obiad za ~ 45 zł. Ja szamam paprykarz nożem bo chleb drogi i mortadele z biedronki. Wyślij 5 $ na P*![]()
![]()
Chudy za moich czasów to może i był paprykarz .. teraz to ja bym tego nie dotykał. Od czasu do czasu trzeba sobie pozwolić na coś na wypasie. Dla 4-ch osób ten obiadek to jakieś 80-90 pln.