this better gonna be good
Będę walczył o uwolnienie wszystkich fiszy z lowstakes:) Którzy, męczą się na tym forum i ślepo wierzą w to co piszą lepsi...

Jako, że jestem od wszystkich lepszy musisz mi odbiorco w to uwierzyć --->>>
Spoiler
Jesteś tylko małą dziewczynką
Dzięki
Napisane przez klz03
Rozumiem doskonale co do mnie piszesz, tylko że sam mnie kiedyś uczyłeś, że spazzów nie gra się po to, żeby były +EV tu i teraz, tylko żeby zbierać value w przyszłości, być nieprzewidywalnym. Dlatego uważam, że jak już spazzujemy, to lepiej robić to mając pozycję, albo handa, który może coś fajnego trafić jak np. suited trash.
tak, ale otwieranie 52o na gracza ktory folduje 70% do steala i 60% do cbeta (jakkolwiek rzadko spotykana sytuacja, ale moze tacy sie zdarzaja na micro) nie jest spazzem a exploit playem. A 3betowanie jakiegos 25s czy (wspomniane przez Ciebie) 23o jest wyrzucaniem $ w bloto, i jesli mowimy o "gorszych/lepszych" spazzach, to lepsze sa te gdzie mniejszy blad popelniamy i mamy wieksza szanse powodzenia, albo takie, po ktorych przeciwnik sie w przyszlosci bedzie do nas zle adjustowal. 3bet w LHE z kompletnie zdominowana i niegrywalna reka do takich zagran raczej nie nalezy
Napisane przez Debilneucho
fiszy z low stakesow
Chyba jestem jedyny z naszej mikro śmietanki który nie obraża się o stwierdzenie prostej prawdy. Tigerek, Chudy, Hairysnake i inni championi mickro czują sie urażeni tym, że Debilne powiedział prostą prawde. Dla regow z mid/high jesteśmy fishami, tak jest i tyle. koniec. kropka. Gdybyśmy byli zajebiści to byśmy grali na T/2t a nie na 0,5/1 lub 1/2.
Pozdro
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 5 Players
Preflop: Hero is BB with 3
7![]()
MP raises, 2 folds, SB calls, Hero calls
Flop: (6 SB) J
4
6
(3 players)
SB bets, Hero calls, MP raises, SB calls, Hero calls
Turn: (6 BB) A
(3 players)
SB bets, Hero raises, MP folds, SB calls
River: (10 BB) 3
(2 players)
SB checks, Hero checks
Results: 10 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: J
4
6
A
3
SB showed Q
K
and lost (-4 BB net)
Hero showed 3
7
and won 9.7 BB (5.7 BB net)
Heh, tak wyrzuciłem regriza z rozdania;P
Napisane przez Balin1
....
Nie wiem skąd wywnioskowałeś, że czuje się urażony, jednak to internet więc nie powinienem się dziwić. Co też uczynię. Tak jesteś jedyny, który ma do siebie dystans
(Sry już tak mam przytyk musiałbyć)
Napisane przez klz03
No ale to jest BvB, nie masz pozycji, grasz o małe poty. Nie opłaca się. Lepiej otworzyć na HJ np. 54s, albo na BU 3betnąć 23o![]()
Niesamowicie bledna logika
popieram
Napisane przez Balin1
fiszy z low stakesowChyba jestem jedyny z naszej mikro śmietanki który nie obraża się o stwierdzenie prostej prawdy. Tigerek, Chudy, Hairysnake i inni championi mickro czują sie urażeni tym, że Debilne powiedział prostą prawde. Dla regow z mid/high jesteśmy fishami, tak jest i tyle. koniec. kropka. Gdybyśmy byli zajebiści to byśmy grali na T/2t a nie na 0,5/1 lub 1/2.
Pozdro
![]()
Ja fisz , tak. Ale żeby się obrażać , przecież ja na wet się słowem nie wypowiedziałem.
Kolarz z takimi do mnie nie dociera zagraniami, i wcale go w tych sprawach nie słucham , w wielu innych tak.
Fakt faktem ale DebilneUcho jest lekko irytujący , bo nie uważam żeby było to w porządku żeby opisać coś 3 wyrazami i na tym koniec. Jeśli jest lepszy , a JEST , to niech udowodni to , jakimś konkretnym wpisem.
Ja bardzo się cieszę jak wpada tu taki gość i inni Nasi Prosi i coś fajnego napiszą , podnoszą oni merytoryczną wagę tego wątku. Ale szydzenie nawet im nie przystoi. Pozdrawiam .
Napisane przez tigerek73
Ja fisz , tak. Ale żeby się obrażać , przecież ja na wet się słowem nie wypowiedziałem.
![]()
Właściwie nikt poza Kolarzem w tym temacie poza jakimiś troll żartami się nie wypowiedział w tej kwestii a co dopiero obruszył, no ale trzeba byłoby powtórzyć po raz kolejny to internet i nie wszyscy mają czas aby zastanowić się nad tym co piszą, a to że wyjdą przy tym na ignorantów przestało już dawno mieć znaczenie.
Napisane przez tigerek73
Fakt faktem ale DebilneUcho jest lekko irytujący , bo nie uważam żeby było to w porządku żeby opisać coś 3 wyrazami i na tym koniec. Jeśli jest lepszy , a JEST , to niech udowodni to , jakimś konkretnym wpisem.
Mnie osobiście nie irytuje. Ale naprawdę myślisz, że osoba która w kwestii przygotowania sobie samemu jedzenia hołduje przekonaniom, że jest to nieopłacalne bo zmniejszy jej się $/h ma czas napisać coś więcej niż te trzy słowa ? Dziw bierze, skąd znajduje chwilę by w ogóle zalogować się na forum. Kolarz powinien się cieszyć jak małe dziecko, że zostało mu poświęcone tyleeeee czasu. Ciekawe czy w kwestii "innych przyjemności" ma podobne zdanie, If you know what I mean.
Aby nie być opacznie zrozumianym, pozwolę ucierpieć mojemu hourly i poświęcę 5 sekund by wyjaśnić, że wciąż nie czuje się urażony i nie z tego powodu troluje, po prostu równowaga musi zostać zachowana . Żartowanie przez większą grupę osób z jednej osoby przestało być modne wieki temu.
Moje wyjaśnienie zabrało mi 10 sekund -Damnnnnn
Napisane przez marciar1
Chudy, sprawiłes ze juz nic nie ogarniam.
Osoba A troluje osobę B przez co ja troluje osobę A a za chwilę osoba C stroluje mnie po czym wszystkim się znudzi i wszystko wróci do normy ( czytaj : tigerek wpadnie z bad beatem :D)
Napisane przez Balin1
fiszy z low stakesowChyba jestem jedyny z naszej mikro śmietanki który nie obraża się o stwierdzenie prostej prawdy. Tigerek, Chudy, Hairysnake i inni championi mickro czują sie urażeni tym, że Debilne powiedział prostą prawde. Dla regow z mid/high jesteśmy fishami, tak jest i tyle. koniec. kropka. Gdybyśmy byli zajebiści to byśmy grali na T/2t a nie na 0,5/1 lub 1/2.
Pozdro
![]()
Nie wiem o co chodzi bo czytam od tyłu, ale zdecydowanie nie zgadzam się na przypisywanie mi uczuć .. szukałem urażony w słowniku ... i nie znadjuję tego u siebie. Poszukałem głębiej ale znalazłem jedynie pustkę. Nie urażony nie jestem ... a za co ? Zdecydowanie jednak podoba mi się okreśelenie champion micro .. może być jeszcze mistrz, guru, mentor, maestro, przewodnik, nauczyciel, czempion, tuz .... lub zamiast tego wszystkiego ogór kiszony lowstakes.
Napisane przez chudyand1
Napisane przez Balin1
....Nie wiem skąd wywnioskowałeś, że czuje się urażony, jednak to internet więc nie powinienem się dziwić. Co też uczynię. Tak jesteś jedyny, który ma do siebie dystans
(Sry już tak mam przytyk musiałbyć)
Ma dystans i na dodatek wie co czują inni ... ja jestem pod wrażeniem .. chudy ty chyba też powinieneś być .. ktoś kogo na oczy nie widziałeś wie co czujesz ... a co jeśli on nawet wie co myślisz ?
Napisane przez chudyand1
Napisane przez marciar1
Chudy, sprawiłes ze juz nic nie ogarniam.Osoba A troluje osobę B przez co ja troluje osobę A a za chwilę osoba C stroluje mnie po czym wszystkim się znudzi i wszystko wróci do normy ( czytaj : tigerek wpadnie z bad beatem :D)
Tygrys podrzuć jakieś mega ch... rozdanie.
Dzisiaj poranna sesyjka.
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is MP with A
A![]()
Hero raises, 2 folds, SB 3-bets, BB folds, Hero calls
Flop: (7 SB) 8
3
J
(2 players)
SB bets, Hero calls
Turn: (4.5 BB) 8
(2 players)
SB bets, Hero raises, SB 3-bets, Hero caps, SB calls
River: (12.5 BB) K
(2 players)
SB bets, Hero calls
Results: 14.5 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: 8
3
J
8
K
Hero mucked A
A
and lost (-7 BB net)
SB showed K
K
and won 14.2 BB (7.2 BB net)
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is MP with K
Q![]()
UTG folds, Hero raises, CO calls, BTN folds, SB calls, BB 3-bets, Hero calls, CO calls, SB calls
Flop: (12 SB) K
2
4
(4 players)
SB checks, BB bets, Hero raises, 2 folds, BB calls
Turn: (8 BB) T
(2 players)
BB bets, Hero raises, BB calls
River: (12 BB) T
(2 players)
BB bets, Hero calls
Results: 14 BB pot (0.3 BB rake)