Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
trustonka

No to problemy mam dwa: nie jestem na 5/T i nie mam 30k :(, dohpaZ oddaj piwo...

Odpowiedz
Cytat

Stoi w szafce, weź sobie :)

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez klz03
Ten koleś mi bardzo imponuje. Robi w tym roku SNE czyli 1 mln VPP, co da mu jakieś 100k RB. Do tego jest już z gry ponad 70 000$ na +

http://anthonypirone.blogspot.com/ prawie 0.5 mln w tym roku :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
klz03

znam, czytam. ale to jest inna półka. azrarn nie miażdzy mid/high tylko low/mid.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

:nh

Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is SB with A K
3 folds, BTN calls, Hero raises, BB 3-bets, BTN calls, Hero caps, BB calls, BTN calls

Flop: (12 SB) J 3 Q (3 players)
Hero bets, BB calls, BTN raises, Hero calls, BB calls

Turn: (9 BB) T (3 players)
Hero checks, BB checks, BTN bets, Hero raises, BB 3-bets, BTN calls, Hero caps, BB calls, BTN calls

River: (21 BB) J (3 players)
Hero bets, BB calls, BTN raises, Hero 3-bets, BB calls, BTN caps, Hero calls, BB calls

Results: 33 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: J 3 Q T J
BTN showed 3 J and lost (-11 BB net)
Hero showed A K and won 32.7 BB (21.7 BB net)
BB mucked K A and lost (-11 BB net)

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Tigerek mialem nieprzyjemnosc z toba dzis grac :( wszystko ci wchodzi co kolwiek dostaniesz w reke ;p Mam nadzieje ze w koncu soft jej cacy dla ciebie;p

Odpowiedz
Cytat
Debilneucho

Napisane przez klz03
No ale to jest BvB, nie masz pozycji, grasz o małe poty. Nie opłaca się. Lepiej otworzyć na HJ np. 54s, albo na BU 3betnąć 23o :)

Niesamowicie bledna logika

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez Dakon20
Tigerek mialem nieprzyjemnosc z toba dzis grac :( wszystko ci wchodzi co kolwiek dostaniesz w reke ;p Mam nadzieje ze w koncu soft jej cacy dla ciebie;p

Akurat twoje stoliki, ale też nie jest źle, narzekać byłoby wstyd.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Napisane przez Debilneucho

Napisane przez klz03
No ale to jest BvB, nie masz pozycji, grasz o małe poty. Nie opłaca się. Lepiej otworzyć na HJ np. 54s, albo na BU 3betnąć 23o :)

Niesamowicie bledna logika

Po co takie rzeczy piszesz? Jak już masz krytykować to rób to konstruktywnie. Widzę, że koledze sodówka do głowy uderzyła.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Czułem że będzie reakcja. :D Tylko nie podrapać się kociaki. ;)

Odpowiedz
Cytat
Debilneucho

Przegladam sobie czasem wpisy tutaj i wiem ze dla wielu z tego forum jestes autorytetem i jak widze ze wprowadzasz swoimi opiniami wielu fiszy z low stakesow w blad to po prostu pisze. A czemu to robie- szczerze mowiac nie wiem i obiecuje sobie caly czas ze juz tego robil nie bede :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
klz03

Chcesz mi powiedzieć, że lepszym spazzem jest otwieranie 52o na BU niż 54s z HJ? We talk about spazz, not a strategy, a spazz man ;P

Wiesz ja do Ciebie osobiście nic nie mam, wkurzam się, bo piszesz nie podając żadnych konkretów, tak jakbyś się po prostu czepiał.

Jak już piszesz, to po kiego kutasa wbijasz szpile, lepiej przecież zostawić po sobie miłe wrażenie i napisać coś konstruktywnego i sensownego.

Odpowiedz
Cytat
Debilneucho

Hero byl na sb a nie na bu :fdrink

Odpowiedz
Cytat
klz03

Wiem że był na SB, pomyliłem się pisząc ostatniego posta.

Odpowiedz
Cytat
Danny177

Ja mysle kolaz, ze zbyt agresywnie reagujesz na komentarze, ktore ani Cie nei atakuja ani nie sa obrazliwe...

Ja reakcje ucha poniekad rozumiem, bo faktycznie wiele ludzi tutaj z tego co czytam wierzy slepo w kazde slowo ktore piszesz, a jesli to co napisales o 3betowaniu 23o bylo na serio (a nie wykluczone, ze nawet jak nie bylo, to "grono fanow" wzielo to na serio) to sposob w jaki ucho skomentowal byl wyjatkowo lagodny;d

Zeby nie byc "niekonstruktywny", dodam ze moim zdaniem open 52o jest duuuuuzo mniejszym spazzem niz 3bet z 23o, bo sa ludzie (a z tego co pisal trustonka, takiego wlasnie mial na BB) na ktorych taki open moze byc +EV, podczas gdy trudno mi sobie wyobrazic gracza na ktorego +EV byloby 3betowanie 23o, czy innych temu pokroju trash handow, nawet jak sa suited.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Danny, reaguje jak reaguje, bo nie cierpię po prostu jak ktoś krytykuje, bez uzasadnienia. Każdy ma jakieś swoje cechy, z których nie do końca jest dumny. Rozumiem doskonale co do mnie piszesz, tylko że sam mnie kiedyś uczyłeś, że spazzów nie gra się po to, żeby były +EV tu i teraz, tylko żeby zbierać value w przyszłości, być nieprzewidywalnym. Dlatego uważam, że jak już spazzujemy, to lepiej robić to mając pozycję, albo handa, który może coś fajnego trafić jak np. suited trash. W przykładzie trustonki, otwarcie może być +EV, nie przeczę. Twierdzę tylko, że jeśli rozpatrujemy tamtego handa jako spazz, a tak został przedstawiony, to są lepsze sytuację do tego typu zagrań, niż tamta.

Każdy ma swój mózg, nie można traktować ludzi z tego forum jak bandę matołów i zakładać, że każdy wierzy w to co powiem. Są ludzie, którzy czasem się tutaj wypowiadają i piszą dużo bardziej konstruktywnie i logicznie niż ja. Ja to raczej tutaj wpadam gościnnie, coś skrobnę i uciekam do swoich spraw.

A nazywanie ludzi stąd "bandą fishy z low stakes" jest już totalnie pozbawione jakiekolwiek taktu. Nikt nie lubi ludzi, którzy mają ego większe niż mount everest i jeszcze w koło każdemu to pokazują, tak jak ucho.

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Napisane przez Debilneucho
Przegladam sobie czasem wpisy tutaj i wiem ze dla wielu z tego forum jestes autorytetem i jak widze ze wprowadzasz swoimi opiniami wielu fiszy z low stakesow w blad to po prostu pisze. A czemu to robie- szczerze mowiac nie wiem i obiecuje sobie caly czas ze juz tego robil nie bede :ayfkm:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
marciar1

BTW trustonka jest prezesem i kierownikiem 10/20c:) Mowił ze jak przejdzie wyzej to p* zamknie ten limit i zmieni na 15/30:P

Pozdrawiam ludzi z wysokim ego, bo dzieki temu są najlepsi:)

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Napisane przez marciar1
BTW trustonka jest prezesem i kierownikiem 10/20c:) Mowił ze jak przejdzie wyzej to p* zamknie ten limit i zmieni na 15/30:P

Pozdrawiam ludzi z wysokim ego, bo dzieki temu są najlepsi:)

Cóż mogę powiedzieć...

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat