Ależ odzew na to moje żałosne skowycie. :fdrink
Pazurrr - Nie będę się upierał, że problem balansu pomiędzy c/r flop a turn nie jest moim leakem. Być może tak jest. Bierze się to pewnie przede wszystkim z koncentracji na grze w fishami i zbyt zachowawczej gry ostatnio. C/r turn oczywiście mam w swoim repertuarze jednak owszem, prawdopodobne jest to, że mógłby być trochę większy.
Również pozdrawiam.
hairysnake - czy ja napisałem, że Ty napisałeś?
Chodzi tylko o to, że po pochwałach od graczy lepszych ode mnie i ich zapewnieniach, że bez problemu sobie poradzę nastąpiło bolesne zderzenie z rzeczywistością. Ja jestem tylko gościem, który sobie dorabia po pracy. Pewnie gdybym mógł poświęcić się dla pokera byłyby łatwiej skupić się na pokonaniu limitu, jednak z tym czasem, który mam na pokera zostaje mi tylko praca w fabryce "Fixed Limit" na taśmie.
krysiapoker666 - policzmy - na 25/50 grając 9 stołów było 3BB/100 po 200k. Grając na 05/1$ 4 stoły musiałbym mieć winrate 3BB+/100 żeby profit był taki sam. Mało prawdopodobne. Tak jak mówiłem, nie jestem w stanie naparzać po 8h dziennie dlatego volume muszę robić grając dużo stołów.
Dziękuję i pozdrawiam.