Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.1 K Wyświetlenia
Dakon20

Psycho nie denerwuj sie ja tez pol miesiaca bylem dymany ale przyszly lepsze czasy ^^ masz tu wykresik z tego miesiaca tylko z 0.5/1

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No mi też nie przeszkadzały , aż do teraz jak mnie złapało że huj. Ile pojechałeś BB?, ja 800BB w 20k. To jest dopiero ból.

0,5 ostatnie 80khand -0,2BB. To jest chyba najbardziej popieprzony limit, on wiele weryfikuje, to limit oddzielający mocnych od słabych. Nie wiem jak TY , ale wydaje mi się że trzeba wiele pracy , żeby go pokonać . Zaraz odzwie się kolarz że to bajka limit, tak, ale dla kogoś kto ma czas na naukę w większym stopniu niż na grę, a jak sie pracuje , wychowuje dzieci i jeszcze inne sprawy na głowie to nie tak łatwo. Ja będę próbował , ale powolutku. Max 4 stoły.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Regriz nie wkurwiaj psyche, bo Ci najebie. ;)

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Limit jest prosty tylko sa swingi ktore wkurwiaja ..... A i masz racje ktos kto pracuje moze miec problem bo najlepsze gierki sa wieczorem i w nocy

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Kiedyś umiałem grać po 22:00 , teraz już jestem wyjebany jak koń i nawet w weekend mi się nie chce.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Heh, tak między nami (lol) to te pierdzielenie, że te wszystkie mikro stawki to to samo, i że robi się tam 2BB+/100 z palcem w dupie mnie najbardziej wkurza. A słyszałem to już od kilku, jak nie kilkunastu osób łącznie z angielską społecznością.

"Co ty robisz na tym micro tyle czasu?"

"Nie chcesz grać tego samego i zarabiać chociaż 1,5x więcej?"

"Próbuj 1/2 i 2/4. Na pewno dasz sobie radę. Mnóstwo fishy"

"Z twoim skillem (buhahahah) ich zmiażdżysz"

Itd...

Chyba dostałem zbyt optymistyczny feedback :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez tigerek73
Regriz nie wkurwiaj psyche, bo Ci najebie. ;)

Śmiechłem. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Śmiech to zdrowie, także na zdrówko. ;)

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Na szczęście zapowiada się 100$ z konkursu (dziękuję za głosy :* ) i 35$ z TAFu, które będę mógł w końcu uwolnić. :fuckyeah. Dodając do tego rakeback to... policzmy... jeszcze 25$ i jestem na zero. :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
venatici

klz03,

Fajnie, gratuluje dobrego miesiąca, a bloga zawsze można otworzyć. 3 sekundy roboty dla wprawnego moderatora. Może jakiś ciekawy pomysł na prowadzenie bloga się urodził? Może jakieś mini arty jak u chudego? _thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

psychoreaper,

Wydaje mi się, że powinieneś usiąść sobie i się zastanowić czego TY chcesz + szczerze sobie odpowiedzieć, czy po takim długim okresie nie najlepszych wyników jesteś w stanie grać ten limit. Czy nie lepiej zejść niżej, odbudować mindset i znowu atakować.

Odpowiedz
Cytat

To co Ci brakuje do BE, możesz dostać w Level Up ;) I będziemy kwita.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez dohpaZ
To co Ci brakuje do BE, możesz dostać w Level Up ;) I będziemy kwita.

Ale na Poker Stars chyba nie ma level up? ?(

Odpowiedz
Cytat

Jest, ale tam nie dostaniesz $$$. Kasę dostaniesz np. na William Hill lub Poker770.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez dohpaZ
Jest, ale tam nie dostaniesz $$$. Kasę dostaniesz np. na William Hill lub Poker770.

Nie mam tam konta.

BTW:

Odpowiedz
Cytat

Ale zawsze możesz założyć i dostać 20 $ za darmo. Wtedy od razu będziesz BE :)

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Psycho, taki mały gratis ode mnie - grałem kilka rąk przeciwko Tobie, i zauważyłem, że masz dość wysoki c/r na flopie i niemal w ogóle na turn. Może to był przypadek, bo próbki nie mam na Ciebie zbyt dużej, ale jeśli tak jest faktycznie, to bardzo łatwo można przeciw Tobie grać i to może być przyczyna, że przeciwnicy Cię czytają. Byłby to leak, na który warto zwrócić uwagę.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Pazurrr .. c/r na turn na tych limitach na ktorych gram ja i psycho to jest mocno niezbalansowana linia u 99% przeciwników. Czasami trafi się ktoś kto będzie to od balansował, ale to bardzo rzadko.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

psycho ... czy ja napisałem, że ten limit jest łatwy ? Dla kogoś kto gra dużo wyżej i lepiej sobie radzi z zakresami, hand reading'iem, określaniem equity i wieloma innymi duperelami ten limit będzie prosty. Dla kogoś kto właśnie się na niego wbija z 0.25 to nie będzie prosto (pod warunkiem, że nie jest chudym .. który już dawno powinien był ruszyć wyżej). Jest dużo bardziej swingowy niż 0.25 (co powoduje czasami niezłe wkurwienie), ale da się tam być wygrywającym graczem. Ja w tym miesiącu też ostro dostaję po dupie bo mam 0,24bb/100 h na tym limicie. Tutaj swingi rzędu 200-300BB to taki w sumie standard. Trzeba się przyzwyczaić.

Odpowiedz
Cytat

psycho, to prosta recepta-przestań napierdalać 9 stołów, wybierz 4 najlepsze i zacznij myśleć-przewagi są ale niewielkie. Polecam i Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez hairysnake
(pod warunkiem, że nie jest chudym .. który już dawno powinien był ruszyć wyżej).

Proszę cię ja też męczę się na tym limicie. Wygląda na to, że wiecie o mojej grze coś czego ja nie wiem :).

Odpowiedz
Cytat