Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
klz03

psujesz całą zabawe

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez klz03
psujesz całą zabawe

Przepraszam za to skurwysyństwo ale dowiedziałem się dzisiaj, że mój ulubiony serek homogenizowany drożeje o 7 groszy. Mam nadzieje, że zrozumiesz. Zresztą liczy się to w co ty wierzysz. Jeżeli uważasz, że zrzucił lepszą ręką to moja wypowiedź przecież nie jest ci wstanie tej zabawy popsuć ;)

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez chudyand1
Przepraszam za to skurwysyństwo ale dowiedziałem się dzisiaj, że mój ulubiony serek homogenizowany drożeje o 7 groszy.

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Fredi Kriger???

Odpowiedz
Cytat
Avestan

Napisane przez klz03
udało się dziada wyblefować ;)

Poker Stars $10/$20 Limit Hold'em - 6 players - View hand 2317446
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Pre Flop: (1.5 SB) Hero is UTG with 9 :heart: K :heart:
Hero raises, 2 folds, TPirahna 3-bets, 2 folds, Hero calls

Flop: (7.5 SB) A :club: 6 :diamond: 3 :heart: (2 players)
Hero checks, TPirahna bets, Hero calls

Turn: (4.75 BB) Q :diamond: (2 players)
Hero checks, TPirahna checks

River: (4.75 BB) 4 :club: (2 players)
Hero checks, TPirahna bets, Hero raises, TPirahna folds

Final Pot: 6.75 BB
Hero mucks 9 :heart: K :heart:
Hero wins 6.6 BB
(Rake: $3.00)

:fuckyeah

Mógłbyś przedstawić swój tok rozumowania i plan na to rozdanie?
Od razu mówię, że nie gram tego i dla mnie to rozdanie wydaje się być trochę bez sensu jakby na to nie spojrzeć tak po prostu pokerowo.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chudy będzie chwalił się teraz diamentem. Graty. ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dwa dni przerwy bez zmian. Od samego początku jazda, trafilem fajnego fiszka 90/50/40 po 45h +21$ . 7:1 dla niego raz tylko miał lepszą kartę na PF. Jetem na razie bez szans.

Odpowiedz
Cytat
streetballplayer

Ogólnie wypowiadam się tutaj pierwszy raz, więc "CZEŚĆ WSZYSTKIM".

[Treść Edytowana]

Ogólnie "Tigerek73" może złym nastawieniem przyciągasz do siebie taki negatywny obrót spraw. Może jestem jeszcze początkującym- ale przywiązuj bardziej wagę do swoich dobrych zagrań :) Jestem pewien, że masz takich sporo :)

Pozdrawiam :)

//konkurencja - venatici

Odpowiedz
Cytat
venatici

Cześć,

Niestety nie pozwalamy tutaj na reklamowanie konkurencyjnych serwisów. Proszę nie rób tego ponownie.

Skoro jesteś nowy to może się przywitasz na forum dla nowych użytkowników?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

700h - 85BB. Już nie liczę ile poszło. Nie może to byc przyczyną tylko złej gry, bo co nagle przestałem umieć grać ( oczywiście chodzi o mój jakiś tam poziom ).

Dlaczego ciągle soft wynagradza ich WHY?????? KOcham tą grę , ale jak żyć. Nawet sof nie da odpocząć b/e co kiedys było męka a teraz było by wniebowzięciem.

Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is BTN with A Q
UTG calls, MP raises, CO calls, Hero 3-bets, 2 folds, UTG calls, MP calls, CO calls

Flop: (13.4 SB) A J T (4 players)
UTG checks, MP checks, CO checks, Hero bets, UTG calls, MP raises, CO folds, Hero 3-bets, UTG calls, MP calls

Turn: (11.2 BB) 2 (3 players)
UTG checks, MP bets, Hero calls, UTG calls

River: (14.2 BB) 5 (3 players)
UTG checks, MP bets, Hero calls, UTG folds

Results: 16.2 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: A J T 2 5
UTG mucked and lost (-4 BB net)
MP showed 2 J and won 15.9 BB (10.9 BB net)
Hero mucked A Q and lost (-5 BB net)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

To co widzę na stołach to w sumie nic nowego , wchodzi fiszom , nie trafiam flopa , drawy - co to kurwa jest prawie nic się nie uzupełnia. Zajebiste układy nagle wszyscy foldują.

To wszystko zawsze było, ale teraz jest kumulacja razy dwa lub trzy. A moja gra to teraz H-game.

Byłem tak pozytywnie nastawiony na ten miech, wiele rzeczy miałem zrobić w poksie . NO cóż dupa , może czas zakończyć , nie interere mnie granie na takim poziomie już . W głowie tylko głupie myśli i nic poza tym . ?(

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Każdy z Nas ma swoją reszke i orzełka. Reszka sesja na minus, orzełek sesja na plus. Różnimy się tylko wartościami tych odchyłek. Ja np. mam tak reszka -46 a orzełek +55,5. Jak wiadomo w longrunie wypadnie po równo. Czyli u mnie wartość będzie +1,5. Np. Chudy ma bardziej - 48 ,a +56, czyli + 4.
Wypadanie tych stron monet to już losowość, może spaść kilka pod rząd tak samo. No ja mam zdecydowanie teraz reszki. Tego się trzymam.:)

Oczywiście fajnie by było być bliżej chudego odchyłek, ale nie wiem czy dam radę. Narazie przerabiam wszystkie arty od brązu. Tu małe pytanie powtórzę. Jakie arty muszą być wykute na blache bez wyjątków i odchyłek.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

"odchyłka Chudego" - brzmi prawie tak dobrze jak "prawo Pascala".

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez tigerek73
Jakie arty muszą być wykute na blache bez wyjątków i odchyłek.

Te na moim blogu !

Odpuść sobie artykuły jako takie, po prostu wrzucaj maksymalną ilość rozdań do oceny, pytaj o błahe sprawy i wyciągaj wnioski. Z naciskiem na to ostatnie, bo z tego co zauważyłem to u ciebie wygląda to tak, że wrzucisz rękę do oceny, niby zgodzisz się z oceną tej ręki a za miesiąc, dwa w kafejce bronisz jak żyd swojej sakiewki ze złotem błędnego rozegrania w bardzo podobnym spocie, który miałeś już oceniony

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Ja w zeszłym tygodniu odkryłem urok quizów.

Z tego co widziałem ipamiętam to zarówno klz jak i belik (jak jeszcze blog wisiał) pisali o tym że warto quizy rozwiązywać.

W zeszłym tygodniu nad quizami przysiadłem i uważam że świetna metoda!

Oczywiście to świeża opinia, nie poparta jeszcze wynikami, ale mi pasuje :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Quizy same w sobie są spoko. Też je lubię. Problem w tym, że niekiedy podane rozwiązania strasznie mijają się z prawda i z tym co się obecnie gra. Swego czasu sam analizowałem jeden po drugim i ogólnie to fajna forma nauki. Szkoda tylko, że te nasze są czasami wątpliwej jakości.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Też popieram formę nauki przez quizy. 9 miesięcy nie zagładałem tam .Wyników nie miałem oszalamiajocych między 80 a 95.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Napisane przez chudyand1

Napisane przez tigerek73
Jakie arty muszą być wykute na blache bez wyjątków i odchyłek.

Te na moim blogu !

Odpuść sobie artykuły jako takie, po prostu wrzucaj maksymalną ilość rozdań do oceny, pytaj o błahe sprawy i wyciągaj wnioski. Z naciskiem na to ostatnie, bo z tego co zauważyłem to u ciebie wygląda to tak, że wrzucisz rękę do oceny, niby zgodzisz się z oceną tej ręki a za miesiąc, dwa w kafejce bronisz jak żyd swojej sakiewki ze złotem błędnego rozegrania w bardzo podobnym spocie, który miałeś już oceniony

Chudy masz jakiś sposób na utrwalania wniosków z rozdań? By właśnie nie ulatywały.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chudy do tego co piszesz to możliwe że tak jest. Kilka rzeczy gram tak jak w ocenie, kilka zapomniałem lub nie utrwaliłem.

Odpowiedz
Cytat