Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
marciar1

Z checią sie przyłącze. Ale mowisz ze kto bedzie blizej 4k na koniec sierpnia po rozegraniu mniejszej ilosci rozdan? To znaczy ze jak zagram załozmy 40k handow i bd miał 3k$ a Ty np 80kh i bedziesz miał 5k to kto wygra?:D

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Źle to ująłem .... wygrywa ten kto ugra 4k lub będzie najbliżej. Jeżeli jednak będzie kilku śmiałków to wygrywa ten, który to zrobił mniejszą ilością rąk. Będzie zabawnie. Dowód w postaci screenshota z HM'a z założonym filtrem od 04.06 do 31.08 włącznie.
Jeżeli ugrasz więcej to liczy się ilość rąk do 4k. No i teraz musimy liczyć na run good'a :)
A jeszcze jedno .. limity oczywiście do 2/4 (nie wliczając 2/4). Bo co to by był za challenge dla klz :)

Chudy .. easy fold na river .. hahaha :) miałeś niefart i tyle .. ja ostatnio też ich zaliczam sporo i mam przez to niecałe 39% WTSD :)

Odpowiedz
Cytat
1MrPiter

Szczerze? Takie challenge to tylko mogą przynieść złe efekty bo możliwe, że będziecie starali się wygrać kasę zamiast grać dobrze. Nie polecam.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Piter .. zdecydowanie się mylisz .. dla mnie się nic nie zmieni oprócz tego, że będę się starał grać więcej niż obecnie, bo jednak te 20k/msc to trochę mało. Kwestia znalezienia czasu na dodatkową sesję gdzieś w ciągu dnia. A co z tego wyjdzie to zobaczymy ;). Challenge jest kiepski kiedy rzeczywiscie starasz sie zrobic volumne na smierc i zycie .. co innego jak traktujesz to z przymrozeniem oka.

Odpowiedz
Cytat
venatici

To już ja bym proponował 15BB challenge! Taki przyjemny bez zobowoiązań, ani stresu.

Zaczynasz na jakim limicie Ci się podoba z 15BB, jak masz 15BB na wyższy limit to na niego wchodzisz. Kto dojdzie dalej wygrywa. Z tym, że proponuję dodać regułę, że trzeba przejść przynajmniej 2 limity, żeby być sklasyfikowanym do zabawy :)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Michał Elvis działa jeszcze ten LongHUD na P* ? Bo mi nie zamienia stacka na BB.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

dziala ale mi tez nie zmienia wiec do konca poprawnie to on nie dziala

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Co za niemiecka nit kurwa za plecami to koniec. Strolował mnie i nie oddałem 1 BB na river.

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

chudyand1 (UTG): $13.35
Naddl0705 (CO): $5.80
Vit016 (BTN): $21.68
Weasel_nl (SB): $10.00
rudant (BB): $53.75

Weasel_nl posts SB $0.10, rudant posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) chudyand1 has J♦ Q♦

chudyand1 raises to $0.50, Naddl0705 raises to $0.75, fold, fold, rudant raises to $1.00, chudyand1 calls $0.50, Naddl0705 calls $0.25

Flop: ($3.10, 3 players) 2♠ 9♦ Q♠
rudant bets $0.25, chudyand1 raises to $0.50, Naddl0705 raises to $0.75, rudant calls $0.50, chudyand1 calls $0.25

Turn: ($5.35, 3 players) 5♣
rudant checks, chudyand1 checks, Naddl0705 bets $0.50, rudant calls $0.50, chudyand1 calls $0.50

River: ($6.85, 3 players) 4♠
rudant bets $0.50, fold, fold

rudant wins $6.69

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Elvis jak ci idzie z SuperNovą ?

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Elvis napisz w sygnaturze który to rok. :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
marciar1

Huh wracając do wyscigu czy challengu, raczej do wakacji. Nie wiem czy to miejsce do takich postów, ale chciałbym cos zaproponowac. Jestem w miare nowym graczem, i wiem że nie dorastam wam jeszcze do piet, ale chyba znalazłem rozwiazanie, które dla mnie a także dla was(chetnych) byłoby korzystne. By w wakacje robic sobie (poza treningami mcmoe) nasze wspolne treningi lub analizy. W jakichs regularnych odstepach czasu itd. Nie wiem jak to odbierzecie ale wg mnie to chyba dobry pomysł.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez hairysnake
Źle to ująłem .... wygrywa ten kto ugra 4k lub będzie najbliżej. Jeżeli jednak będzie kilku śmiałków to wygrywa ten, który to zrobił mniejszą ilością rąk. Będzie zabawnie. Dowód w postaci screenshota z HM'a z założonym filtrem od 04.06 do 31.08 włącznie.
Jeżeli ugrasz więcej to liczy się ilość rąk do 4k. No i teraz musimy liczyć na run good'a :)
A jeszcze jedno .. limity oczywiście do 2/4 (nie wliczając 2/4). Bo co to by był za challenge dla klz :)

Chudy .. easy fold na river .. hahaha :) miałeś niefart i tyle .. ja ostatnio też ich zaliczam sporo i mam przez to niecałe 39% WTSD :)

Co powiesz na taki challenge ale przesuńmy start, tak po 14.06?

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Venatici, dodaj mnie do listy psiapsiółek

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ja bym zrobił challenge na największą kurwę w fixa. Zasada prosta , kto ma największy -BB/100 przegrane przez river. :D

Odpowiedz
Cytat
venatici

@Rantrave
dodany! _thumbsup:

@tigerek73
chyba wiadomo kto by wygrał :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez tigerek73
Ja bym zrobił challenge na największą kurwę w fixa. :D

Spoiler

Bez obrazy tygrysie. Taki żart :fdrink

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Rantrave nie ma sprawy. Przesunie się termin końca w twoim przypadku o 12 dni. Ja jadę od 4 do 31 sierpnia włącznie, ty od 16 do 12 września włącznie. Po tym terminie porównamy wyniki. Ja na swoim blogu postaram się dawać jakieś podsumowania co 2 tygodnie. Marciar1 .. jak dla mnie spoko możemy wspólnie analizować sesje .. ja nie mam z tym żadnych problemów. Odezwij się na priv to podam ci skype.
Tiger z tymi dziwkami fix'a to wiadomo kto wygra więc nie ma sensu. Poza tym mój challenge jest związany z moim celem rozegrania odpowiedniego volume rąk w ciągu 3 msc, a jeżeli jakimś cude uda się ugrać roll'a na 2/4 to będzie super.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Nie myślcie że wygram, ja jestem słaby , podejrzewam że wy macie więcej BB na river. Ale ja teraz gram mniej stołów i rzadziej ,także będę se oznaczał markerem każde wjebane przez river i złapie pewne zależności. Do czego mi to potrzebne? Ano do tego żeby się przekonać że jestem słaby, a wy dużo lepsi. _thumbsup:

P.S. Jeśli ktoś uważa , że życie jest czymś innym niż poker to jest w błędzie. Jak za kimś idzie smród to tu i tu. Są tzw. Luckboxy. Ludzie którzy od urodzenia mają na wszystko wyjebane ,bo wszystko się im udaje . Od narodzin po śmierć .

Narodziny w zdrowiu, porządna rodzina , wygląd, "umysł", kasa rodziców,studia napisane przez kolegów , praca prze znajomych , awanse przez nich lub przez lizanie rowa itd.

I taki sobie myśli że jest lepszy od innych, że jego dupa jest delikatniejsza i jemu należy się papier miękki a innym szary. Że w 40 biurach jest klima , a ty jej nie masz bo nie ma kasy ( czyt. jesteś pierdolonym robolem ) kosztem w zakładzie.

Wielu z Was jest młodymi ludzmi , błagam zostańcie nimi , jeśli jesteście , nie zamieniajcie się w hieny. :(

Odpowiedz
Cytat