Co do kręcenia softu zgadzam z tygrysem w 100%. Poza tym gra w weekend na starsach przypomina kopanie się z koniem. Zupełnie jakby rozsyłali rybom w ciągu tygodnia swoją ofertę:
Zapraszamy w ten weekend na promocję "Weekend bez torby" Tylko teraz wpłacając 50$ do piątku i wpisując kod TAGSROUT gwarantujemy, że nie splajtujesz, a do tego damy Ci niepowtarzalną okazję rozjechania tych przebrzydłych regularsów, którzy również Ciebie denerwują.
Wiele razy sprawdzałeś coś bez sensu? Nie wiedziałeś co się wokół Ciebie dzieje? Z naszym nowym innowacyjnym oprogramowaniem, takie sytuacje to już przeszłość. Przygotowaliśmy dla Ciebie przykład jak to działa:
Spoiler
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
Graj rękę
$0.1/$0.2 Fixed-Limit Hold'em (5 handed)
Preflop: Hero is CO with T:c, A:s.
MP3 folds, Hero raises, BU calls, SB folds, BB calls.
Flop: (6.5 SB) 2:c, 7:s, Q:d (3 players)
BB checks, Hero bets, BU calls, BB calls.
Turn: (4.75 BB) K:c (3 players)
BB checks, Hero bets, BU calls, BB calls.
River: (7.75 BB) J:c (3 players)
BB checks, Hero bets, BU calls, BB raises, Hero calls, BU folds.
Final Pot: 12.75 BB.
Results follow:
Hero shows a straight, ace high(T:c A:s).
BB shows a flush, king high(5:c 3:c).
BB wins with a flush, king high(5:c 3:c).
Ja mam dzisiejszego dnia dosyć. Po 600 handach miałem W$SD na poziomie 36%. Gdyby nie dobrzy ludzie, którzy wpłacili kasę nie wpisując wyżej wymienionego kodu, to ciężko bym ten dzień widział. I tutaj odrobina prywaty, obiecałem gościowi, że go pozdrowię na łamach pokerstratedżidotkom.
Drogi kolego, żyj długo i szczęśliwie, niech Ci się wiedzie w pracy i oby nasze pokerowe ścieżki wiecznie się przecinały.
Spoiler
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
Graj rękę
$0.1/$0.2 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Preflop: Hero is MP2 with Q:c, Q:s.
Hero raises, MP3 calls, CO 3-Bets, 2 folds, BB calls, Hero caps, MP3 calls, CO calls, BB calls.
Flop: (16.5 SB) Q:d, J:d, 3:h (4 players)
BB checks, Hero bets, MP3 calls, CO raises, BB folds, Hero 3-Bets, MP3 calls, CO caps, Hero calls, MP3 calls.
Turn: (14 BB) Q:h (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero 3-Bets, CO caps, Hero calls.
River: (22 BB) 3:d (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero 3-Bets, CO caps, Hero calls.
Final Pot: 30 BB.
Results follow:
Hero shows four of a kind, queens(Q:c Q:s).
MP3 shows two pairs, queens and threes(K:c 8:d).
CO shows a flush, queen high(9:d 7:d).
Hero wins with four of a kind, queens(Q:c Q:s).