Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
Dakon20

Kto ma pecha jak chuj i ciagle trafia zeby byc wydymanym na river i tak to jest nie realne co sie dzieje ostatnimi tygodniami .... Nigdy sie nie skarze ale to co sie odpierdala ostanio przechodzi wszelkie pojecia :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dlaczego mnie cytujesz :facepalm:

Tą są moje teksty zarezerwowane. :D

Przykre to wszystko. :sdrink

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Grałem sobie MiniFtopsa teraz 10$ rebay. Już ostatni level przed add-onem , założyłem sobie że gram bez dokupowania rebay. Zobaczcie co odjebałem, no i się nadziałem. :facepalm:

Full Tilt, 80/160 blinds No Limit Hold'em Tournament, Rush, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

BTN: 14,742 (92.1 bb)
SB: 9,290 (58.1 bb)
BB: 7,022 (43.9 bb)
UTG+1: 65 (0.4 bb)
UTG+2: 5,632 (35.2 bb)
Hero (MP1): 5,640 (35.3 bb)
MP2: 4,440 (27.8 bb)
MP3: 9,376 (58.6 bb)
CO: 4,720 (29.5 bb)

Preflop: Hero is MP1 with K K
2 folds, Hero raises to 640, MP2 folds, MP3 calls 640, 4 folds

Flop: (1,520) 9 J 3 (2 players)
Hero bets 5,000 and is all-in, MP3 calls 5,000

Turn: (11,520) 9 (2 players, 1 is all-in)
River: (11,520) 8 (2 players, 1 is all-in)

Results: 11,520 pot
Final Board: 9 J 3 9 8
Hero showed K K and lost (-5,640 net)
MP3 showed Q K and won 11,520 (5,880 net)

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Kurwa nie moge juz na to patrzec az sie zygac chce fishe mi z gutshotami capuja ja trafiam oczywiscie i river im daje nie wiem na co obstawic polowe ludzi lol chyba sie cos PS popierdolilo w obwodach serverow ........

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

oni chyba chca wiecej osob sciagnac na server dlatego im tak daja wygrywac non stop

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Potwierdzam wygrywają wszystko, reaper dziel ten wykres na czworga bo będzie torba :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

Nie potwierdzam faktu ze Dakon sie nie skarzy nigdy. Sciemnia wam :f_cool:
Tigerku granie turnieju rebuy z zalozeniem nie brania w razie czego rebuya to najwieksza glupota o jakiej czytalem na temat mtt. Poprostu wielkie wow.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez trzcinek
Nie potwierdzam faktu ze Dakon sie nie skarzy nigdy. Sciemnia wam :f_cool:
Tigerku granie turnieju rebuy z zalozeniem nie brania w razie czego rebuya to najwieksza glupota o jakiej czytalem na temat mtt. Poprostu wielkie wow.

Musiałem wykorzystać ticket , a to jedyny turek dostępny jaki miałem , bo w tygodniu pracowałem i wszystkie poszły. Po prostu potraktowałem go jako nie rebuy. ;) Ty naprawdę uważasz mnie za idiotę. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dlaczego nikt nie ocenia rozdań , co to za bumelowanie. :evil:

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Trzcinek cierpliwie czeka aż wrzucę kolejne, zresztą mu się nie dziwię po co rozmieniać się na drobne jak będzie można od razu z 50 ocenić za parę dni.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez Dakon20
Kurwa nie moge juz na to patrzec az sie zygac chce fishe mi z gutshotami capuja ja trafiam oczywiscie i river im daje nie wiem na co obstawic polowe ludzi lol chyba sie cos PS popierdolilo w obwodach serverow ........

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Już 75k hands w gównie. ;(

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez tigerek73
Już 75k hands w gównie. ;(

Ale pierwsze 25k jakie sympatyczne. ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Już zapomniałem smaku Upa.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

^^ kazdy lubi czasem plakac ale tak juz serio to fishom wchodzi wszystko nie jestem tu wyjatkiem ani tigerek bo kazdy to widzi ;p

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Powiem to z czystą świadomością , nie wierzę do końca w uczciwość softu. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa , ale ingerencja jest. W każdej dziedzinie życie jest szwindel, a sport jest przesiąknięty syfem. Lotto, bukmacher, kasyna to 100% szwindel, jeśli ktoś myśli że poker jest z boku to jest naiwny.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

haha prawda a skad sie wogole tyle koksow wzielo na PS nagle ? tych lagow i tagow

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez tigerek73
Powiem to z czystą świadomością , nie wierzę do końca w uczciwość softu. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa , ale ingerencja jest. W każdej dziedzinie życie jest szwindel, a sport jest przesiąknięty syfem. Lotto, bukmacher, kasyna to 100% szwindel, jeśli ktoś myśli że poker jest z boku to jest naiwny.

sigh.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Nie chciałbym być źle zrozumiany, to nie jest jakiś wielki przekręt, to jest jakaś delikatna ingerencja w soft , która powoduje troszkę inny przepływ gotówki. I nie oznacza to że nie można wygrywać, bo zdecydowanie można , tylko że czasami trudniej. ;)

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Zdajesz sobie sprawę, że na komputerze nie ma losowści, tylko pseudolosowość. I pomimo, że ta pseudolosowość jest mocno zbliżona dla człowieka do losowości, to i tak "losowość" jest tak mało intuicyjna, że na podstawie tego jak lecą karty, jakie masz runy etc, żaden z nas nie jest ocenić czy soft P* jest podkręcany czy nie.

Po drugie to jest informatycznie... ciężkie do zrobienia/nie możliwe/ za dużo pracy w/e/ żeby dla danej grupy graczy podkręcać soft aby wygrywali.

Nie można ocenić/ nie ma kryteriów, żeby każdy nowy gracz przydzielić do jakiejś grupy no bo jak? Po drugie ktoś by musiał śledzić kto jak gra i potem selekcjonować odpowiednio graczy i jeszcze ingerować w to wszystko.

To jest meh, po prostu żaden informatyk się tego nie podejmie bo to jest, zbyteczne, w szczególności, że rake jest pobierany od każdego rozdania niezależnie kto w nim gra i jak, więc po prostu łatwiej jest zrobić dobry RNG i mieć wyj*** w graczy.

Wystarczająco dużo pracy i nadzoru, trzeba włożyć, żeby ten soft był bezpieczny, nie zacinał się, połączenia były w jakimś stopniu zaszyfrowane etc etc, że taką pierdołą jak podkręcanie softu nikt się nie zajmie bo nie ma po to potrzeby.

Rake jest wystarczająco duży.

Odpowiedz
Cytat