Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
chudyand1

Rant wysłałem. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Mógłbym Ciebie prosić o wrzucenie tego na speedyshare.com ??

albo wyslijto.pl?

ciąglę resetuje licznik "czekania" do sciagniecia i mi wyswietla jakies strony z "Z nami zarobisz milion" "Czest jestem Kasia z miejscowosci Proxy, Lal Ty tez?"

:rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

nvm chyba poiszlo

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

evaluated

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

So sick Nie grałem do wczoraj z 1.5 tygodnia :facepalm:

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

UTG: $25.84
CO: $10.00
Hero (BTN): $10.18
SB: $6.00
BB: $20.68

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has Q:d 9:d

UTG calls $0.25, fold, Hero raises to $0.50, fold, BB calls $0.25, UTG calls $0.25

Flop: ($1.60, 3 players) T♣ 8♣ 4♦
BB checks, UTG checks, Hero bets $0.25, BB calls $0.25, UTG calls $0.25

Turn: ($2.35, 3 players) T♠
BB checks, UTG checks, Hero bets $0.50, fold, UTG raises to $1.00, Hero raises to $1.50, UTG calls $0.50

River: ($5.35, 2 players) A♥
UTG checks, Hero bets $0.50, fold

Hero wins $5.19

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez chudyand1
evaluated

troche palenie kasy imo

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

eee to nie to rozdanie to był UNK, ale doszełdem do wniosku, że to rffSD. Nie wierze mu w 9x częściej będzie miał tak crap niż coś związanego z SD, ale spoko trybie twój punkt widzenia.

Jak jeszcze raz to będę edytował to się potnę :ayfkm:

Edit: No i się potnę. Cogitus ty niedobry jesteś, bo przez ciebie teraz muszę się męczyć z tą ręką, a była już "evaluated"

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez chudyand1
eee to nie to rozdanie to był UNK, ale doszełdem do wniosku, że to rffSD. Nie wierze mu w 9x częściej będzie miał tak crap niż coś związanego z SD, ale spoko trybie twój punkt widzenia.

Jak jeszcze raz to będę edytował to się potnę :ayfkm:

Edit: No i się potnę. Cogitus ty niedobry jesteś, bo przez ciebie teraz muszę się męczyć z tą ręką, a była już "evaluated"

alko jest dobre na rany

imo jesli unk to spora szansa ze fisz i on tu zbyt rzadko cos lepszego zrzuci
no i przedewszystkim pakujesz sie w agro/margin spoty przeciwko komus o kim nic nie wiesz

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Nie chce mieć nic wspólnego z alkoholem, nie kuś ;). Mam wątpliwości , ale nie ma co gdybać. Mogę napisać tylko, że nie mam nic przeciwko graniu marginalnych spotów, jeżeli intuicja mi podpowiada, że koleś 70 % czasu nic nie ma. Pewnie z rok temu bym to insta foldował, ze względu na to co napisałeś. Obecnie uważam, że nie muszę mieć zawsze "1 mln rąk na typa" aby zrobić ruch jeżeli uznam, że ktoś gra we mnie bzdury. Argumentacji UNK, folduj nauczona mnie tutaj, to dobra strategia, tyle,że ja nieraz wolę posłuchać w pierwszej kolejności "siebie".

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Padłeś? Powstań!

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Jak, w tym miesiacu mam okres, ze przez 13k handow lece b/e, to jestesm slaby i gdzies robie durne bledy czy to kwestia wariancji?

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Tego ci nikt nie powie bo nie zna twojej gierki :) Ja, w którymś miesiącu tego roku bylem BE przez 40-45 K rąk. Jedno wiem, w moim wypadku powoduje to słabszą grę niż zazwyczaj właśnie dlatego, że to irytujące. Graj swoje minie.

Odpowiedz
Cytat
kajot205

Wolny dzień na uczelni = +3 do pykania w pokera :D

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez chudyand1
Nie chce mieć nic wspólnego z alkoholem, nie kuś ;). Mam wątpliwości , ale nie ma co gdybać. Mogę napisać tylko, że nie mam nic przeciwko graniu marginalnych spotów, jeżeli intuicja mi podpowiada, że koleś 70 % czasu nic nie ma. Pewnie z rok temu bym to insta foldował, ze względu na to co napisałeś. Obecnie uważam, że nie muszę mieć zawsze "1 mln rąk na typa" aby zrobić ruch jeżeli uznam, że ktoś gra we mnie bzdury. Argumentacji UNK, folduj nauczona mnie tutaj, to dobra strategia, tyle,że ja nieraz wolę posłuchać w pierwszej kolejności "siebie".

detox?
nie mam pojecia czy mam racje, mozliwe ze fold jest tam zbyt weak, ale tez nie nadinterpetuj, ze potrzebuje tam mln rak :f_tongue: wole w takich spotach miec przynamniej z 10rakna ogolny zarys

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Cogitus nie wszystko co piszę, dotyczy osoby, z którą rozmawiam. Do tego, że często piszę ironicznie pewnie każdy się już przyzwyczaił. Postaram się zapytać o tą rękę Byrona, choć z tym może być problem bo mam ogromy leak jeżeli chodzi o pisany angielski. Pozdrawiam i znikam na miesiąc na detoks ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ładny miesiąc jak na mnie. :D 2,53/100 daje 6,75$/h. Doliczyć do tego 223$ z turków i 100$ rakeback, to w sumie daje 719$. Wychodzi z tego że mam ok. 12$/h razem. Czyli można by nie pracować. :D

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

To nieźle pierdzielnąłeś , jakieś 80k hands.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No . :D Nie walczyłeś o platynę na P*.

Odpowiedz
Cytat