Coś się zmieniło i nie grywa się już c/r flop w takich sytuacjach?
Napisane przez psychoreaper
Coś się zmieniło i nie grywa się już c/r flop w takich sytuacjach?![]()
Też jestem ciekaw.
Jak już tak grasz (i obstawiasz przeciwniki na wyższego pocketa/niższego seta) to cap turn.
Wrzuciłbym CAPa na turnie, ale CO był na All-inie już stąd brak akcji na river. A donknąłem, bo miałem notkę że często gra z pozycją checkbehind flop - raise turn i chciałem wyciągnąć value również od BB.
MAM TO W DUPIE . POSZLA FINLANDIA W CZASIE GP I DUPA. GOLLOB DUPA ALE JENSEN OK. Ż BEDIZE G==ENADA ALE JUTRO WRACAM I LOJE WAM DUPE. mAMUPA I JUTRO BEDZIE DALEJ CIENIARZE. W CO EY GRACIE.
Napisane przez tigerek73
MAM TO W DUPIE . POSZLA FINLANDIA W CZASIE GP I DUPA. GOLLOB DUPA ALE JENSEN OK. Ż BEDIZE G==ENADA ALE JUTRO WRACAM I LOJE WAM DUPE. mAMUPA I JUTRO BEDZIE DALEJ CIENIARZE. W CO EY GRACIE.![]()
![]()
![]()
na wypadek jakby rano edytowal
Napisane przez Cogitus
Napisane przez tigerek73
MAM TO W DUPIE . POSZLA FINLANDIA W CZASIE GP I DUPA. GOLLOB DUPA ALE JENSEN OK. Ż BEDIZE G==ENADA ALE JUTRO WRACAM I LOJE WAM DUPE. mAMUPA I JUTRO BEDZIE DALEJ CIENIARZE. W CO EY GRACIE.![]()
![]()
![]()
na wypadek jakby rano edytowal
![]()
:nh
Niedziele zawsze były dla mnie over agro. Po raz kolejny strzelam sobie w piętę dodając do rosołu zamiast lubczyku bazylie.
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 3
UTG: $16.92
Hero (BTN): $10.25
SB: $19.45
BB: $30.14
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 7♦ 8♠
fold, Hero raises to $0.50, fold, BB calls $0.25
Flop: ($1.10, 2 players) A♥ A♦ 4♥
BB bets $0.25, Hero calls $0.25
Turn: ($1.60, 2 players) 4♦
BB bets $0.50, Hero raises to $1.00, fold
Hero wins $2.48
A chłopaki wciąż we mnie grają bzdury.
Chudy nie wkleja wykresów bo wkurwił by graczy nawet z 2/4 jeśli chodzi o profit. Ale to dobrze łatwiej mi oddaje.
Napisane przez chudyand1
Pół dnia się męczyłem. Jestem taki zmęczony, że zrobiłem sobie herbatę a piję wodę, która stoi obok. Nie ogarniamChudy zostałeś prosem na 25/50c. czy jak?
![]()
Nie, jeżeli kiedykolwiek będę myślał o poważnym graniu w karty, to pójdę wyżej. Po prostu jak nie chce mi się robić nic innego a mam cały dzień wolny to napierdalam. Akurat do końca września nie mam nic do roboty, a potrzebuje parę dni spokoju co by odpocząć, a karty taki mi dają przeważnie ( chociaż dzisiaj trochę mnie zmęczyły ).
BTW: Potrafię taki volume zrobić przed 13 więc i tak mało dzisiaj grałem jak na cały wolny dzień.
Napisane przez chudyand1
Napisane przez chudyand1
Pół dnia się męczyłem. Jestem taki zmęczony, że zrobiłem sobie herbatę a piję wodę, która stoi obok. Nie ogarniamChudy zostałeś prosem na 25/50c. czy jak?
![]()
Nie, jeżeli kiedykolwiek będę myślał o poważnym graniu w karty, to pójdę wyżej. Po prostu jak nie chce mi się robić nic innego a mam cały dzień wolny to napierdalam. Akurat do końca września nie mam nic do roboty, a potrzebuje parę dni spokoju co by odpocząć, a karty taki mi dają przeważnie ( chociaż dzisiaj trochę mnie zmęczyły ).
BTW: Potrafię taki volume zrobić przed 13 więc i tak mało dzisiaj grałem jak na cały wolny dzień.
To pochwal się ile masz handów w tym miesiącu do tej pory?