Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
psychoreaper

Coś się zmieniło i nie grywa się już c/r flop w takich sytuacjach? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez psychoreaper
Coś się zmieniło i nie grywa się już c/r flop w takich sytuacjach? :f_cool:

Też jestem ciekaw.

Jak już tak grasz (i obstawiasz przeciwniki na wyższego pocketa/niższego seta) to cap turn.

Odpowiedz
Cytat
kajot205

Wrzuciłbym CAPa na turnie, ale CO był na All-inie już stąd brak akcji na river. A donknąłem, bo miałem notkę że często gra z pozycją checkbehind flop - raise turn i chciałem wyciągnąć value również od BB.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

MAM TO W DUPIE . POSZLA FINLANDIA W CZASIE GP I DUPA. GOLLOB DUPA ALE JENSEN OK. Ż BEDIZE G==ENADA ALE JUTRO WRACAM I LOJE WAM DUPE. mAMUPA I JUTRO BEDZIE DALEJ CIENIARZE. W CO EY GRACIE. :facepalm: :rage: :D

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez tigerek73
MAM TO W DUPIE . POSZLA FINLANDIA W CZASIE GP I DUPA. GOLLOB DUPA ALE JENSEN OK. Ż BEDIZE G==ENADA ALE JUTRO WRACAM I LOJE WAM DUPE. mAMUPA I JUTRO BEDZIE DALEJ CIENIARZE. W CO EY GRACIE. :facepalm: :rage: :D

na wypadek jakby rano edytowal :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez Cogitus

Napisane przez tigerek73

na wypadek jakby rano edytowal :f_cool:

:nh

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Niedziele zawsze były dla mnie over agro. Po raz kolejny strzelam sobie w piętę dodając do rosołu zamiast lubczyku bazylie.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Widzę że wczoraj tu byłem. :D Wódka to zuo.

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

przynajmniej finlandia... :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 3

UTG: $16.92
Hero (BTN): $10.25
SB: $19.45
BB: $30.14

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has 7♦ 8♠

fold, Hero raises to $0.50, fold, BB calls $0.25

Flop: ($1.10, 2 players) A♥ A♦ 4♥
BB bets $0.25, Hero calls $0.25

Turn: ($1.60, 2 players) 4♦
BB bets $0.50, Hero raises to $1.00, fold

Hero wins $2.48

A chłopaki wciąż we mnie grają bzdury.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chłopaki grajcie na maxa, fiszaki już mi zabrali co mieli , a teraz oddadzą Wam. :evil:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Jest + :f_wink:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Jaki + ?( ?( ?(

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Pół dnia się męczyłem. Jestem taki zmęczony, że zrobiłem sobie herbatę a piję wodę, która stoi obok. Nie ogarniam

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Jakbyś napisał minus to bym zrozumiał, ale + . :D

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez chudyand1
Pół dnia się męczyłem. Jestem taki zmęczony, że zrobiłem sobie herbatę a piję wodę, która stoi obok. Nie ogarniam

Spoiler

Chudy zostałeś prosem na 25/50c. czy jak? ?(

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chudy nie wkleja wykresów bo wkurwił by graczy nawet z 2/4 jeśli chodzi o profit. Ale to dobrze łatwiej mi oddaje. :D

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez chudyand1

Spoiler

Nie, jeżeli kiedykolwiek będę myślał o poważnym graniu w karty, to pójdę wyżej. Po prostu jak nie chce mi się robić nic innego a mam cały dzień wolny to napierdalam. Akurat do końca września nie mam nic do roboty, a potrzebuje parę dni spokoju co by odpocząć, a karty taki mi dają przeważnie ( chociaż dzisiaj trochę mnie zmęczyły ).

BTW: Potrafię taki volume zrobić przed 13 więc i tak mało dzisiaj grałem jak na cały wolny dzień.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez chudyand1

Napisane przez chudyand1

Spoiler

Nie, jeżeli kiedykolwiek będę myślał o poważnym graniu w karty, to pójdę wyżej. Po prostu jak nie chce mi się robić nic innego a mam cały dzień wolny to napierdalam. Akurat do końca września nie mam nic do roboty, a potrzebuje parę dni spokoju co by odpocząć, a karty taki mi dają przeważnie ( chociaż dzisiaj trochę mnie zmęczyły ).

BTW: Potrafię taki volume zrobić przed 13 więc i tak mało dzisiaj grałem jak na cały wolny dzień.

To pochwal się ile masz handów w tym miesiącu do tej pory?

Odpowiedz
Cytat