.
Napisane przez chudyand1
Tigerek to w ogóle specyficzny zawodnik. Jeden z niewielu regularnych graczy , który potrafi być w jednej sesji w miarę przyzwoitym regiem, Cs i braindead spazz typem. Styl gry zaprogramowany aby emulować każdy rodzaj przeciwnika co "15 minut" :D.
Ja jak kobieta ,zmienna jestem. Do różnych przeciwników różna gra, lecz nie zawsze wychodzi.
lubię fixa
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $2(BB) Poker Stars
SB ($86.60)
BB ($60.74)
UTG ($92.65)
UTG+1 ($176)
UTG+2 ($230)
MP1 ($142)
MP2 ($20.34)
MP3 ($103)
CO ($84.80)
Hero ($180)
Dealt to Hero A♦ K♦
fold, fold, fold, fold, MP2 raises to $4, MP3 calls $4, fold, Hero raises to $6, fold, fold, MP2 raises to $8, MP3 calls $4, Hero calls $2
FLOP ($27) 5♦ 4♥ 3♦
MP2 bets $2, MP3 calls $2, Hero raises to $4, MP2 raises to $6, MP3 calls $4, Hero raises to $8, MP2 calls $2, MP3 calls $2
TURN ($51) 5♦ 4♥ 3♦ 2♦
MP2 bets $4, MP3 raises to $8, Hero raises to $12, MP2 calls $0.34 (AI), MP3 calls $4
RIVER ($79.34) 5♦ 4♥ 3♦ 2♦ T♣
MP3 bets $4, Hero raises to $8, MP3 calls $4
MP2 shows 5♣ 7♣
(Pre 34%, Flop 35.0%, Turn 0.0%)
MP3 shows 6♠ A♠
(Pre 19%, Flop 15.7%, Turn 0.0%)
Hero shows A♦ K♦
(Pre 47%, Flop 49.3%, Turn 100.0%)
Hero wins $93.34
Ja też lubie.
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is CO with K
K![]()
UTG folds, MP raises, Hero 3-bets, BTN caps, SB folds, BB calls, MP calls, Hero calls
Flop: (16.4 SB) 4
3
6
(4 players)
BB bets, MP raises, Hero 3-bets, BTN calls, BB calls, MP calls
Turn: (14.2 BB) K
(4 players)
BB checks, MP bets, Hero raises, BTN 3-bets, BB folds, MP calls, Hero caps, BTN calls, MP calls
River: (26.2 BB) 7
(3 players)
MP checks, Hero bets, BTN calls, MP calls
Results: 29.2 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: 4
3
6
K
7
MP mucked Q
9
and lost (-8.5 BB net)
Hero showed K
K
and won 28.9 BB (20.4 BB net)
BTN mucked 3
3
and lost (-8.5 BB net)
Napisane przez chudyand1
Za 200 BB będzie torba, zaczyna robić się ciekawie![]()
Tzn. co ? Spadniesz poniżej 2BB/100
Tak na szybko. Mój BM obecnie to 200 BB na 0.25/0.50. Nigdy nic nie wpłacałem i nie zamierzam tego robić. Tak więc jak mi nie jebnie to w najbliższej przyszłości pogram sobie w szachy
Napisane przez chudyand1
Tak na szybko. Mój BM obecnie to 200 BB na 0.25/0.50. Nigdy nic nie wpłacałem i nie zamierzam tego robić. Tak więc jak mi nie jebnie to w najbliższej przyszłości pogram sobie w szachy![]()
Chudy a limit niżej jak coś to nie zejdziesz ??? ciężko do zera się storbić jak założysz sobie jakieś granice limitów
Siema ludziska
Od dzis mam zaszczyk oceniac rozdania fixed Limit Full Ring. Zapraszam do wrzucania ciekawych rozdan do odpowiedniego działu.
Dodatkowo jest plan nagrania filmow z gry. Dlatego pytam sie was co byloby z waszej strony najbardziej interesujace. Film z gry live, czy moze jakies session review? Czekam na propozycje!
Pozdrawiam
To ile chudy zjechałeś że masz tylko 200BB? Ja mam już 1800BB
trzcinek : Gratki. Jeśli chodzi o film to ja chętnie oglądnął bym coś na temat obrony blindów i jej kradzieży, chodzi o szybki i dobry sposób oceny ich zakresów i trafiania w nich kart. Najlepiej jakby były to gierki przegrane, bo większość filmów to z Upa.
Napisane przez trzcinek
Siema ludziskaOd dzis mam zaszczyk oceniac rozdania fixed Limit Full Ring. Zapraszam do wrzucania ciekawych rozdan do odpowiedniego działu.
Dodatkowo jest plan nagrania filmow z gry. Dlatego pytam sie was co byloby z waszej strony najbardziej interesujace. Film z gry live, czy moze jakies session review? Czekam na propozycje!
Pozdrawiam
Wydaje mi się, że na początek filmik z gry live (np. 2 stoły 1/2 i 2 stoły 2/4)
Zdecydowanie mi czegoś takiego brakuje. Jedynie, gdzie takie filmiki można spotkać to rosyjska sekcja.
http://ru.pokerstrategy.com/video/19825
http://ru.pokerstrategy.com/video/20233
http://ru.pokerstrategy.com/video/13891 (2010)
Gadałem z Dannym na treningu o tym googu911 i doszliśmy do wniosku, że koleś jest dość przewidywalnym, oldskulowym regiem. Nic szczególnego, nie napalaj się na jego filmy, szczególnie jak jesteś w stanie zrozumieć kilkanaście/dziesiąt procent tego co mówi. Praca z filtrami, equilabem i dyskusja dadzą o wiele wiele lepsze efekty!
Napisane przez tigerek73
To ile chudy zjechałeś że masz tylko 200BB? Ja mam już 1800BB![]()
wg PTR tylko 200BB, czyli bardziej niz standard.
No jakieś 260 z tym, że przy BM 400 to jest pół rolla :). Tak czy inaczej trzeba było kiedyś oddać nie spodziewałem się, że akurat teraz to się stanie, bo zostawiłbym sobie więcej na grę. Pogambluje jeszcze z wariancją ze 100 BB jak nie da rady to pogram niżej, bo wpłacać nie mam zamiaru, a lubię od czasu do czasu poklikać i głupio byłoby zaliczyć torbę.
Trzcinek tylko gra live. Cała reszta nie ma za bardzo sensu
BTW: Dobrze, że będziesz oceniał. Wpadnę od czasu do czasu pogadać. FR zawsze narzekali, że nie maja judga z prawdziwego zdarzenia.
chudy YorkieBarKid - masz coś ciekawego na Lagusa zaczyna mnie drażnić.
Chyba też se wypłace z 1000BB i zostawie sobie jednak też 1000BB żeby nie poleceć jak chudy.
No chlopaki, dzis mi sie snilo, ze bylem na zlocie fixowcow. Chyba czas powoli wracac do gry ;).
Napisane przez ajej87
Masz rolla 1k i grasz 0.25/0.5?
nie widzę w tym nic dziwnego osobiście, każdy powinien grać na takich stawkach na których gra mu się komfotrowo i kwestia rolla jest kwestią indywidualną. ja mam niby rolla wystarczającego na 5/T, ale to na pewno nie są dla mnie stawki komfortowe
Napisane przez ajej87
Masz rolla 1k i grasz 0.25/0.5?
Tak , coś złego siedzi w mojej głowie, spinam się już cały czas myśle że zaraz będzie wpierdol na 0,5/1 , a 1/2 to od razu jeb jeb jeb i spadek, można nie wierzyć ale strasznie nie żre, albo inaczej żre na PF a później dupa.
Na 0,25/0,5 to pełen luz , gram mase blefów, gra po prostu mi się podoba, a i kasa nie zła spoko można wyciągnąć 300$ w miech bez bonusów. 3-4BB to w miarę spoko. Muszę się jeszcze odbudować psychicznie tak jeszcze z 2 -3 miechy.
Nie chcę skończyć jak nie którzy, nic nie mam do nich , ale niektórzy coś bardzo i czasami za bardzo chcą być na szczycie, a wiedza pokerowa to poniżej 50% sukcesu. Mindset to jest klucz.
Witam psyche z powrotem , mam nadzieje że odbudowany, ale uważaj większość dostaje baty.