Fakt #344
Gdyby wyrzucić narzekania na bad beaty i wariację ten temat miałby dokładnie 41 stron.
Fakt #344
Gdyby wyrzucić narzekania na bad beaty i wariację ten temat miałby dokładnie 41 stron.
Gdyby kolega brazzk nie pastwil sie nad narzekajacymi kolegami ten temat nadal bylby na stronie 356!
Panowie, jeśli nieraz wam się nie chce robić notek tak jak mi, to polecam dokładne przestudiowanie w HMie regsów z którymi najczęsciej gracie, ewentualnei reg-fishów. Jeden dzień - jeden reg i po miesiącu gracie z nimi w otwarte karty, które tylko wy widzicie. Ile ja sie na callowalem jednego na river, zeby zobaczyć teraz, że on jeszcze nigdy na river nikogo nie blefował
po nowym roku i sesji pewnie znajde na to czas, teraz święta i za wiele czasu na gre nie mam
ale ciekawy pomysl, dzieki
Napisane przez elvismichal
Napisane przez Balin1
ja od zawsze ciekawy jestem jaki notki maja na mnie inni regsi -)Przesłać Ci? Wymiana notkami
?
ooo to prześlij co masz na mnie
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.5/$1 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Preflop: Hero is CO with J:d, J:h.
2 folds, Hero raises, BU folds, SB 3-Bets, BB folds, Hero caps, SB calls.
Flop: (9 SB) 6:h, J:c, 7:d (2 players)
SB checks, Hero bets, SB calls.
Turn: (5.5 BB) J:s (2 players)
SB checks, Hero bets, SB raises, Hero 3-Bets, SB calls.
River: (11.5 BB) T:c (2 players)
SB checks, Hero bets, SB calls.
Final Pot: 13.5 BB.
Results follow:
Hero shows four of a kind, jacks(J:d J:h).
SB shows a full-house, sixes full of jacks(6:c 6:s).
Hero wins with four of a kind, jacks(J:d J:h).
.
WTF?
Złapał wilk zająca.
- Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz!
- To zrób mi loda!
- Nie umiem!
- Rób loda!!
- Kiedy nie umiem!!
- To rób, jak umiesz!
- Chrup, chrup, chrup ♠_evil:
Gra ktoś może na Party Poker? Da się tam pograć na kilku stołach FR (najlepiej 0,25/0,50)? Ewentualnie jak się sprawy mają z SH?
Napisane przez zinedine91
Gra ktoś może na Party Poker? Da się tam pograć na kilku stołach FR (najlepiej 0,25/0,50)? Ewentualnie jak się sprawy mają z SH?
SH pograsz (10-12 stołów w godzinach popołudniowych). O FR zapomnij (2-4 stoły).