Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87
Jak zawsze w weekend były dobre stoły na FR, to w ten większość to regsi :facepalm:

grasz fr? dziwne trochę że Cię nie spotkałem bo jak mam jakiegoś taga albo nita to w większości ruskie, czasami jakiś niemiec, z Polski szpaq spotykany często jest

W tym miechu 20k rąk więc pewnie inne limity ;)

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

Napisane przez ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87
Jak zawsze w weekend były dobre stoły na FR, to w ten większość to regsi :facepalm:

grasz fr? dziwne trochę że Cię nie spotkałem bo jak mam jakiegoś taga albo nita to w większości ruskie, czasami jakiś niemiec, z Polski szpaq spotykany często jest

a Ty nie będziesz identyfikowany jako z Hiszpanii czy gdzie Ty tam siedzisz?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez johnybravo80

Napisane przez ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87

Nie - obojętnie gdzie grasz, lokalizacja będzie pokazywana ta, na którą jest się zarejestrowany. Używając więc VPN też nie będzie różnicy ;)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Known players:
[tg]Position:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;MP3:46/80/13/1,0/42/10/0/33;CO:05/40/0/1,0/33/-/-/0;BU:76/72/17/1,2/40/31/0/35;[/tg]
0,25/0,5 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.105 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is SB with A♣, 9♦
MP2 folds, MP3 calls, CO calls, BU calls, Hero calls, BB checks.

Flop: (5,00 SB) J♦, 9♥, 7♦ (5 players)
Hero bets, BB folds, MP3 calls, CO calls, BU calls.

Turn: (4,50 BB) 2♠ (4 players)
Hero bets, MP3 calls, CO calls, BU calls.

River: (8,50 BB) 7♠ (4 players)
Hero checks, MP3 bets, 2 folds, Hero calls.

Final Pot: 10,50 BB

Results follow (highlight to see):
MP3 shows (Kh 6h)
Hero shows dwie pary, dziewiątki i siódemki (Ac 9d)

Hero wins with dwie pary, dziewiątki i siódemki (Ac 9d)

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
smack91

Napisane przez ajej87

Napisane przez ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87

Nie - obojętnie gdzie grasz, lokalizacja będzie pokazywana ta, na którą jest się zarejestrowany. Używając więc VPN też nie będzie różnicy ;)

a jakie grasz? bo ja 0,25/0,5. wyżej póki co się boję, bo zostałem kilkukrotnie tam skarany;)

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87

Napisane przez ajej87

Napisane przez smack91

Napisane przez ajej87

a jakie grasz? bo ja 0,25/0,5. wyżej póki co się boję, bo zostałem kilkukrotnie tam skarany;)

Ja głównie 0.5/1 ;)

Odpowiedz
Cytat
smack91

Poker Stars $0.25/$0.50 Limit Hold'em - 10 players - View hand 1566298
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Pre Flop: (1.4 SB) Hero is BTN with T :heart: 9 :heart:
1 fold, UTG+1 raises, UTG+2 calls, 1 fold, MP2 calls, 2 folds, Hero calls, SB 3-bets, BB calls, UTG+1 calls, UTG+2 caps!, MP2 calls, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG+1 calls

Flop: (24 SB) J :heart: T :diamond: 3 :heart: (6 players)
SB checks, BB checks, UTG+1 bets, UTG+2 raises, MP2 calls, Hero 3-bets, SB caps!, BB calls, UTG+1 calls, UTG+2 calls, MP2 calls, Hero calls

Turn: (24 BB) 4 :spade: (6 players)
SB checks, BB checks, UTG+1 checks, UTG+2 bets, MP2 calls, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG+1 calls

River: (30 BB) 5 :diamond: (6 players)
SB checks, BB checks, UTG+1 checks, UTG+2 bets all in, MP2 folds, Hero calls, SB folds, BB folds, UTG+1 folds

dobry crying call? pokazał 88:D

sicko dzień. +200BB :O :O

Odpowiedz
Cytat
klz03

no to dobry :)

Odpowiedz
Cytat
smack91

no najlepszy bodaj w karierze, jeśli chodzi o BB's:)

Odpowiedz
Cytat
szprotex

Moje staty ogólne z 15k rąk z limitu 0.1/0.2 na Party SH.

VPIP 22,0
PFR 14,9
3-BET 5,2
WTSD 33,1
W$SD 60,6
AGG 2,05
AGG% 36,1
bb/100 -0,81

Statystyki pozycyjne z tego limitu oraz z kilku k rąk, które na początku bloga rozegrałem na 0.15/0.3 i straciłem 35$.

Cały czas pracuję nad moją grą i wykres idzie do góry, ale ciągle nie jest tak jakbym chciał. Jakie błędy możecie wywnioskować z tych statów. Nad czym popracować? Jak widać nie zarabiam moją grą na wczesnych i późnych pozycjach na blindy :)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Właściwie to nad ....wszystkim. Grasz bardziej tight niż zaleca poker strategy. Ogarnij złote arty i approx chart a będzie lepiej. Zdecydowanie za mało 3betujesz, za dużo zrzucasz postflop, za mało kradniesz z późnych i zapewne za mało bronisz na BB. Widzę,że masz złoto logic knot i micro surgery Boomera powinno pomóc

Odpowiedz
Cytat

60.6 W$SD po 15K rąk? Me want!

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez brazzk
60.6 W$SD po 15K rąk? Me want!

ale przy WTSD na poziomie 33,1 :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
szprotex

oraz limicie gdzie kolesie sprawdzają z Q high

Odpowiedz
Cytat

Przeskaluj to sobie. Przy założeniu, że jego niski WTSD to leak, a nie świetna umiejętność czytania rywali, to po podniesieniu WTSD do 39 i kolejnym założeniu, że wygrywałby połowę tych rąk to wciąż W$SD 59 (blisko 58, jeśli wygrywałby tylko 40% z tych dodatkowych SD i 57 dla 33%). To wciąż up, nawet jak na rocka.

Odpowiedz
Cytat
szprotex

imo to jest raczej wynik gry tight po mojej stronie vs loose po ich stronie. calldownuja mnie z czymkolwiek gdy ja mam tp i to nakręca mi W$SD z drugiej strony zrzucam pewnie za dużo na ich agresję w np. blind vs blind lub blind vs late.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Zmiażdżyłbym ten miesiąc gdyby nie dzisiejsza sesja a tak to chuj..

Odpowiedz
Cytat
klz03

szprotex, po prostu cały czas pracuj nad swoją grą. Ciągle szukaj spotów gdzie możesz coś poprawić. Nie przejmuj się na razie swoimi statsami, tylko po prostu cały czas udoskonalaj swoją grę. Twoja kariera dopiero się zaczęła, ale wszystko idzie w dobrym kierunku jak na razie. Na pewno będzie dobrze, jeśli nie poprzestaniesz się uczyć. Słuchaj rad bardziej doświadczonych kolegów, ale nie bierz wszystkiego ślepo do serca, tylko nad wszystkim staraj się zastanowić.

Odpowiedz
Cytat
Piromanek

magic river voodoo river...

2 dzień magia świąt...

Odpowiedz
Cytat

skoro koleś rozdaje kasę to poco ten trips na river :rage:

Odpowiedz
Cytat