Nie oglądam filmów z wyższych limitów, poroniona gra, która nie sprawdzi się na naszych limitach.
Napisane przez psychoreaper
Oglądał ktoś ostatni film boomera - session review jakiegos weeneepooh? Kurna, koleś robi mnóstwo błędów grając jakieś głupie fancy linie, a w podsumowaniu słyszymy, że 'mimo kilku niepotrzebnych blefów to całkiem solidna gra wystarczająca na 2/4'. Też tak uważacie? Mnie aż paszczę wykrzywiało jak widziałem niektóre jego zagrania...
Które konkretnie ? To zobaczę z ciekawości
Ewran z łaski swojej jak skończysz dzisiaj grę napisz ile rozdań udało ci się rozegrać+czas <ładnie prosi>
Co z drugą częścią video ?
Napisane przez chudyand1
Oglądał ktoś ostatni film boomera - session review jakiegos weeneepooh? Kurna, koleś robi mnóstwo błędów grając jakieś głupie fancy linie, a w podsumowaniu słyszymy, że 'mimo kilku niepotrzebnych blefów to całkiem solidna gra wystarczająca na 2/4'. Też tak uważacie? Mnie aż paszczę wykrzywiało jak widziałem niektóre jego zagrania...Które konkretnie ? To zobaczę z ciekawości
Ewran z łaski swojej jak skończysz dzisiaj grę napisz ile rozdań udało ci się rozegrać+czas <ładnie prosi>
Co z drugą częścią video ?
Póki co jest na 22 miejscu
Napisane przez chudyand1
Oglądał ktoś ostatni film boomera - session review jakiegos weeneepooh? Kurna, koleś robi mnóstwo błędów grając jakieś głupie fancy linie, a w podsumowaniu słyszymy, że 'mimo kilku niepotrzebnych blefów to całkiem solidna gra wystarczająca na 2/4'. Też tak uważacie? Mnie aż paszczę wykrzywiało jak widziałem niektóre jego zagrania...Które konkretnie ? To zobaczę z ciekawości
ATs - 17:30 river raise WTF?
A5o - 33:30 flop raise WTF?
85s - 41:00 river c/r - no, nie na takiej teksturze
QJo - 43:00 flop chb
99 45:30 turn cbet - w co????
Notka na gracza z GS donk T
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is CO with 8
8![]()
UTG folds, MP calls, Hero raises, BTN folds, SB calls, BB folds, MP calls
Flop: (7 SB) J
6
9
(3 players)
SB checks, MP checks, Hero bets, SB folds, MP calls
Turn: (4.5 BB) Q
(2 players)
MP bets, Hero calls
River: (6.5 BB) T
(2 players)
MP bets, Hero calls
Results: 8.5 BB pot (0.4 BB rake)
Final Board: J
6
9
Q
T
MP showed 5
K
and won 8.1 BB (4.6 BB net)
Hero mucked 8
8
and lost (-3.5 BB net)
jeśli dobrze licze to żeby załapać się do top 100 na mikro trzeba zrobić 5000-6000 rąk, a dopiero 19,30
ja byłem 22 po 12 h, ale jako że celowałem w top 5 postanowiłem dac sobie spokój ;d
anway, nice grind był
Spece od marketingu Starsów dają radę, nie ma to jak zrobić promocję i jeszcze na tym zarobić...
co do drugiej części filmu : powinna powstać jak najszybciej (na dniach)
co do samego grindu: nie brałem pod uwagę omahowców, wiedziałem że z NL kolesiami raczej wygram, miałem przygotowany cały dzień na grind i liczyłem na top 5 po cichu na top 3. Co do samej gry to już chora jazda, szczególnie o 6 nad ranem (po 1 zaledwie kawie) przy grze na 18 stolach robi się fajne limpy i coldcalle, gubi inicjatywe i zrzuca strity ;d
Napisane przez RRiverStaRR
devinr12 który prowadzi na micro jest już 412$ na minusie na PLO25. Chyba mu się nie opłaci ta sesja![]()
Napisane przez ewran
Co do samej gry to już chora jazda, szczególnie o 6 nad ranem (po 1 zaledwie kawie) przy grze na 18 stolach robi się fajne limpy i coldcalle, gubi inicjatywe i zrzuca strity ;d
+EV pełną gębą.
Wejdzcie na trening terrorblade'a! Jajca są![]()
posikalem sie w gacie