Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
tigerek73

Napisane przez brommy

Napisane przez tigerek73
Czytałem nie uczestniczyłem. Możliwe że tam jest odpowiedź na kolarza.

Ta można doszukać się dwóch wersji. Jednej ze strony Kolarza, drugą jako komentarz niektórych użytkowników na co on pisał.

Miałem nic nie pisać , ale napiszę. To nie krytyka , ale taki żal.

Jeśli ja podjął bym się pracy jako trener i przed zgodą znałbym warunki, to nie ma takiej mocy, abym nie dał z siebie wszystkiego aby być najlepszy w tym co robię. I to nie tylko chodzi o fachowość ale o człowieka.

Wklejka jaworlegi - wypowiedź kolarza

wiedza pokerowa jest zbyt cenna żeby się nią dzielić z ludźmi, którzy zachowują się po chamsku. Zrobiliście straszną nagonkę na Pazura, bez jakichś większych powodów. Nie wiem czym to jest spowodowane...zawiść? przekonanie o własnej zajebistości? Cholera wie. Ja się nie wcinam, nie staje po żadnej stronie. Zarobiłem w cholere hajsu dzięki pokerowi i mam wiedzę, która pozwala robić spory hajs. Proste, że nie będę się dzielił wszystkim z każdym kto się nawinie na forum.

Może i dobrze że nie jest , choć nic nie mam do nie go, ale tu popełnił błąd. Dla mnie to wygląda tak . Już jestem tak dobry i zarabiam tyle , że nie muszę już Was trenować, spadać.

To są moje tylko przemyślenia, oczywiście mogę się mylić.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73

Napisane przez brommy

Napisane przez tigerek73
Czytałem nie uczestniczyłem. Możliwe że tam jest odpowiedź na kolarza.

Ta można doszukać się dwóch wersji. Jednej ze strony Kolarza, drugą jako komentarz niektórych użytkowników na co on pisał.

Miałem nic nie pisać , ale napiszę. To nie krytyka , ale taki żal.

Jeśli ja podjął bym się pracy jako trener i przed zgodą znałbym warunki, to nie ma takiej mocy, abym nie dał z siebie wszystkiego aby być najlepszy w tym co robię. I to nie tylko chodzi o fachowość ale o człowieka.

Wklejka jaworlegi - wypowiedź kolarza

wiedza pokerowa jest zbyt cenna żeby się nią dzielić z ludźmi, którzy zachowują się po chamsku. Zrobiliście straszną nagonkę na Pazura, bez jakichś większych powodów. Nie wiem czym to jest spowodowane...zawiść? przekonanie o własnej zajebistości? Cholera wie. Ja się nie wcinam, nie staje po żadnej stronie. Zarobiłem w cholere hajsu dzięki pokerowi i mam wiedzę, która pozwala robić spory hajs. Proste, że nie będę się dzielił wszystkim z każdym kto się nawinie na forum.

Może i dobrze że nie jest , choć nic nie mam do nie go, ale tu popełnił błąd. Dla mnie to wygląda tak . Już jestem tak dobry i zarabiam tyle , że nie muszę już Was trenować, spadać.

To są moje tylko przemyślenia, oczywiście mogę się mylić.

No właśnie, prawda jest taka, że z chęcią (taka ludzka ciekawość) dowiedzieć, czy to sprawa wewnętrzna (sam zdecydował) czy zewnętrzna (decyzja PS), ale to pewnie zostanie między Kolarzem a PS.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Oj :)

Panowie, ja uwielbiam uczyć i zawsze (no prawie) wkładałem w to 100% serca i wiedzy. Filmy to było dla mnie mega fajne przeżycie i doświadczenie - jak będzie zapotrzebowanie to zrobię je z miłą chęcią.

Forum oceny rozdań? Nie rezygnuje z niego, dalej będę pracował tak jak pracowałem.

Dlaczego nie mam sygnaturki trenera? Bo nigdy nim nie byłem tak naprawdę. Prywatnych treningów nie daję, na serwisie też nie mam swojego okienka o stałej porze. Jedyne co robiłem to ocena rozdań + produkcja wideo. Czy można o mnie mówić jako o trenerze? I tak i nie. Nie mam do nikogo żalu ani pretensji, że nie mam statusu. Tak naprawdę, to zawsze uważałem, że mam go lekko na wyrost.

Teraz a propo moich wypowiedzi odnośnie niechęci do przekazywania wiedzy. Pisząc to na blogu Pazura, chodziło mi bardziej o przekazywanie wiedzy "ekstra". Czyli, robienie rozkmin na blogu, pisanie mini-artów na forum oceny rozdań, zakładanie topiców w sekcji strategii itp. Nie przyszło mi nigdy do głowy, że w dziale oceny rozdań, pisać połowiczne oceny, albo niezgodne z prawdą. Bez przesady:D

Jeszcze słówko odnośnie pracy jako sędzia... Najpierw oceniałem handy jako user - zrobiłem, z tego co pamiętam coś pod 1k ocen. Później przez bardzooo długi czas oceniałem jako sędzia - jednak to było za friko. Dopiero od kilku miesięcy dostaję za to talary. Myślicie, że traktuje to jako zarobek? Nie chcę się chwalić, ale te wypłaty od PS traktuje bardzo symbolicznie i pewnie, gdybym nic nie dostawał to wciąż bym się udziela na forum, bo to lubię.

Mam nadzieje, że nikt nie czuje się urażony moimi wypowiedziami tu, czy gdziekolwiek indziej. Zostaje z Wami na forum i wciąż, w miarę moich możliwości, będę pomagał wszystkim chętnym. Tak samo, jak pomagam każdemu, kto się odzywa do mnie na priv.

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
klz03

Wiecie co by było śmieszne? Jakby mi zdjęli status, a tutaj BRONZE:D

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez klz03

Jak byś Starsów nie miał podpiętych.... :P

Odpowiedz
Cytat
smack91

Tu mnie nie było.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No to wszystko jasne. Dzięki kolarz. ;)

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez klz03

no nie wiem Chuck Norris by sie nie smiał.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Chuck po zdaniu quizu od razu jest Blackiem

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez klz03
Chuck po zdaniu quizu od razu jest Blackiem

a wiesz co robi Chuck przy kserokopiarce?

Spoiler

ksero kopie

Odpowiedz
Cytat
Piromanek

Jebany river...

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez klz03

Panowie, ja uwielbiam uczyć i zawsze (no prawie) wkładałem w to 100% serca i wiedzy. Filmy to było dla mnie mega fajne przeżycie i doświadczenie - jak będzie zapotrzebowanie to zrobię je z miłą chęcią.

Forum oceny rozdań? Nie rezygnuje z niego, dalej będę pracował tak jak pracowałem.

Dlaczego nie mam sygnaturki trenera? Bo nigdy nim nie byłem tak naprawdę. Prywatnych treningów nie daję, na serwisie też nie mam swojego okienka o stałej porze. Jedyne co robiłem to ocena rozdań + produkcja wideo. Czy można o mnie mówić jako o trenerze? I tak i nie. Nie mam do nikogo żalu ani pretensji, że nie mam statusu. Tak naprawdę, to zawsze uważałem, że mam go lekko na wyrost.

Teraz a propo moich wypowiedzi odnośnie niechęci do przekazywania wiedzy. Pisząc to na blogu Pazura, chodziło mi bardziej o przekazywanie wiedzy "ekstra". Czyli, robienie rozkmin na blogu, pisanie mini-artów na forum oceny rozdań, zakładanie topiców w sekcji strategii itp. Nie przyszło mi nigdy do głowy, że w dziale oceny rozdań, pisać połowiczne oceny, albo niezgodne z prawdą. Bez przesady:D

Jeszcze słówko odnośnie pracy jako sędzia... Najpierw oceniałem handy jako user - zrobiłem, z tego co pamiętam coś pod 1k ocen. Później przez bardzooo długi czas oceniałem jako sędzia - jednak to było za friko. Dopiero od kilku miesięcy dostaję za to talary. Myślicie, że traktuje to jako zarobek? Nie chcę się chwalić, ale te wypłaty od PS traktuje bardzo symbolicznie i pewnie, gdybym nic nie dostawał to wciąż bym się udziela na forum, bo to lubię.

Mam nadzieje, że nikt nie czuje się urażony moimi wypowiedziami tu, czy gdziekolwiek indziej. Zostaje z Wami na forum i wciąż, w miarę moich możliwości, będę pomagał wszystkim chętnym. Tak samo, jak pomagam każdemu, kto się odzywa do mnie na priv.

Pozdro!

Od razu na wstępie powiem, że nie jest to kolejny atak na Pazurra, ale hmm czy na pokerstrategy są jakieś jasne zasady kto powinien mieć jaki status? Pazurrr również nie ma stałych treningów, nie wiem czy coś nagrał ostatnio i czy ocenia ręce, ale wydaje mi się, że obaj robiliście to samo na forum, więc czemu oboje nie jesteście na tym samym poziomie jeśli chodzi o statusy? :O

Odpowiedz
Cytat
Piromanek

brommy a jak spotkanie wyszło? Dużo straciłem?

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez Piromanek
brommy a jak spotkanie wyszło? Dużo straciłem?

nie, bo nic nie wpłaciłeś :D

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

"Ketonal !, Ketonal !, królestwo za Ketonal !"

Odpowiedz
Cytat
klz03

Brommy, myślę, że najlepiej będzie jak spytasz o to admina.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez brommy

Napisane przez klz03

Pozdro!

Od razu na wstępie powiem, że nie jest to kolejny atak na Pazurra, ale hmm czy na pokerstrategy są jakieś jasne zasady kto powinien mieć jaki status? Pazurrr również nie ma stałych treningów, nie wiem czy coś nagrał ostatnio i czy ocenia ręce, ale wydaje mi się, że obaj robiliście to samo na forum, więc czemu oboje nie jesteście na tym samym poziomie jeśli chodzi o statusy? :O

Pazurrr udziela prywatnych treningów :P
I z tego co można wyczytać na forum, ten kto miał taki trening to chwali sobie :)

Oczywiście nie jest to argument, żeby być trenerem/czy też nie.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

PokerStars - $0.50/$1 (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

SB: $17.60
BB: $24.85
UTG: $23.45
Hero (CO): $18.90
BTN: $18.55
SB posts SB $0.25, BB posts BB $0.50

Pre Flop: ($0.75) Hero has Q♦ Q♠

fold, Hero raises to $1, fold, fold, BB calls $0.50

Flop: ($2.25, 2 players) 8♠ Q♥ Q♣
BB checks, Hero bets $0.50, fold

Hero wins $2.15
:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Piromanek

Dzisiaj to ja jestem ulubieńcem softu :P

Po prostu magia na stolikach :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

PokerStars - $1/$2 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

SB: $14.50
BB: $26.50
UTG: $9.75
MP: $26.75
Hero (CO): $47.75
BTN: $32.00

SB posts SB $0.50, BB posts BB $1.00

Pre Flop: ($1.50) Hero has A♥ K♠

UTG raises to $2.00, MP calls $2.00, Hero raises to $3.00, fold, fold, fold, UTG calls $1.00, MP calls $1.00

Flop: ($10.50, 3 players) 6♥ K♣ 9♥
UTG checks, MP checks, Hero bets $1.00, fold, MP calls $1.00

Turn: ($12.50, 2 players) Q♦
MP checks, Hero bets $2.00, MP calls $2.00

River: ($16.50, 2 players) 6♦
MP checks, Hero bets $2.00, MP calls $2.00

Hero shows A♥ K♠ (Two Pair, Kings and Sixes) (PreFlop 63%, Flop 96%, Turn 91%)
MP mucks T♦ 4♦ (One Pair, Sixes) (PreFlop 37%, Flop 4%, Turn 9%)
Hero wins $19.75

Odpowiedz
Cytat