Napisane przez brommy
Napisane przez tigerek73
Czytałem nie uczestniczyłem. Możliwe że tam jest odpowiedź na kolarza.Ta można doszukać się dwóch wersji. Jednej ze strony Kolarza, drugą jako komentarz niektórych użytkowników na co on pisał.
Miałem nic nie pisać , ale napiszę. To nie krytyka , ale taki żal.
Jeśli ja podjął bym się pracy jako trener i przed zgodą znałbym warunki, to nie ma takiej mocy, abym nie dał z siebie wszystkiego aby być najlepszy w tym co robię. I to nie tylko chodzi o fachowość ale o człowieka.
Wklejka jaworlegi - wypowiedź kolarza
wiedza pokerowa jest zbyt cenna żeby się nią dzielić z ludźmi, którzy zachowują się po chamsku. Zrobiliście straszną nagonkę na Pazura, bez jakichś większych powodów. Nie wiem czym to jest spowodowane...zawiść? przekonanie o własnej zajebistości? Cholera wie. Ja się nie wcinam, nie staje po żadnej stronie. Zarobiłem w cholere hajsu dzięki pokerowi i mam wiedzę, która pozwala robić spory hajs. Proste, że nie będę się dzielił wszystkim z każdym kto się nawinie na forum.
Może i dobrze że nie jest , choć nic nie mam do nie go, ale tu popełnił błąd. Dla mnie to wygląda tak . Już jestem tak dobry i zarabiam tyle , że nie muszę już Was trenować, spadać.
To są moje tylko przemyślenia, oczywiście mogę się mylić.