Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia

ale prawda jest taka że nie ma zans by fixowy blog został superblogiem tam tylko NL i czasem MTT/SnG Za mało nas by przegłosować kandydaturę

To nieznaczy, że nie warto oddać głosu. My zagłosujemy za dobrym fixowym blogiem. A że jest nas mniejszość? Przecież to właśnie mniejszość ma często rację :)

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Kiedyś chyba trzcinek był nominowany, ale przepadł w głosowaniu.
Jedyne rozwiązanie, żeby wepchnąć fixowy blog do superblogów to parytety ;).
Ewentualnie fake-konta lub przekupienie Grupy Trzymającej Władzę z różnych kafejek, żeby zagłosowali po naszej myśli.

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez trzcinek
A mojego filmu to juz nikt by nie chcial obejzec swinie? _cry:

ja bardzo bym chcial! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Jedyne rozwiązanie, żeby wepchnąć fixowy blog do superblogów to parytety . Ewentualnie fake-konta lub przekupienie Grupy Trzymającej Władzę z różnych kafejek, żeby zagłosowali po naszej myśli.

Tzw. manipulowanie członkiem pod płaszczykiem demokracji. ;)

Odpowiedz
Cytat
kainel

panowie fixy, a po (pardon my french) chuj wam fixowy superblog? chcecie zainteresować ludzi fixem? chcecie więcej dobrych graczy?

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez kainel
panowie fixy, a po (pardon my french) chuj wam fixowy superblog? chcecie zainteresować ludzi fixem? chcecie więcej dobrych graczy?

a po chuj wam kolejny nl superblog? chcecie zainteresować ludzi nlem? chcecie więcej dobrych graczy?
:facepalm:

Wybór Super Blogów vol. 12
Pazurrrku?

Odpowiedz
Cytat

Blog kolesia grającego micro/low, który zawiera głównie flame i kilka wynurzeń w stylu jakże typowym dla Pazura. Tak, zdecydowanie idealny kandydat na SB.

Jeśli już koniecznie chcecie blog FL w SB, to jest kilka lepszych kandydatów.

Odpowiedz
Cytat
kainel

a po chuj wam kolejny nl superblog? chcecie zainteresować ludzi nlem? chcecie więcej dobrych graczy? Facepalm Wybór Super Blogów vol. 12 Pazurrrku?

zief.

pazurr, jakkolwiek jest kontrowersyjną postacią, głównie przez swoje ego, jest dość dobrym graczem (domniemuję, że na pewno lepszym ode mnie oraz od zdecydowanej większości panów szlach... fixów na tym forum).

a nl jest i tak rozreklamowany i ZOMG MODNY!!!!!111one11eleven, że nie da się powstrzymać ani przyrostu fiszóf, ani dobrych graczy, więc nie można tu brać tej odmiany pod uwagę.

Odpowiedz
Cytat

Jak ktoś ma chwilę to byłbym wdzięczny za opinie o rozdaniach w moim blogu. Z góry dzięki. ;)

Odpowiedz
Cytat
Piromanek

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez trzcinek
A mojego filmu to juz nikt by nie chcial obejzec swinie? _cry:

Chętnie, jak status pozwoli ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Człowiek wstanie po nocce, a tu taka jazda na forum. :(

Jesteśmy popierdolonym gatunkiem, jakby świat pięknie wyglądał bez człowieczeństwa. Ale prorokuje Wam , kiedyś to wszystko pierdolnie. Nie na widzę się kłócić, szukam zawsze kompromisu, lubię żyć w zgodzie, doceniam innych zalety bardziej niż ich wady. IDZIEMY KU ZAGŁADZIE. Szkoda mi tylko następnych pokoleń ( ciekawe ile ) jest coraz gorzej. Tylko kasa kasa kasa, człowiek jest już daleko z tyłu. Coraz częściej patrzę na świat i chcę mi się żygać. Nie dziwię się że staruszkowie ze spokojem odchodzą na tamten świat, mają dość.

Jutro muszę się napić. :D Piękne są wtedy chwile. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Poker Stars
SB ($112)
BB ($18.40)
UTG ($4.10)
UTG+1 ($17.25)
CO ($21.30)
Hero ($16.50)

Dealt to Hero A♦ A♣

fold, fold, CO raises to $1, Hero raises to $1.50, fold, BB calls $1, CO calls $0.50

FLOP ($4.75) A♠ 6♥ 8♠

BB checks, CO checks, Hero bets $0.50, BB calls $0.50, CO calls $0.50

TURN ($6.25) A♠ 6♥ 8♠ 9♥

BB checks, CO checks, Hero bets $1, BB calls $1, CO raises to $2, Hero raises to $3, BB calls $2, CO calls $1

RIVER ($15.25) A♠ 6♥ 8♠ 9♥ 5♠

BB bets $1, CO calls $1, Hero calls $1

CO shows 9♠ A♥
(Pre 7%, Flop 5.8%, Turn 0.0%)

Hero shows A♦ A♣
(Pre 81%, Flop 89.9%, Turn 81.0%)

BB shows K♦ 7♠
(Pre 13%, Flop 4.3%, Turn 19.0%)

BB wins $17.75

Zaczynamy.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez tigerek73
Człowiek wstanie po nocce, a tu taka jazda na forum. :(

Jesteśmy popierdolonym gatunkiem, jakby świat pięknie wyglądał bez człowieczeństwa. Ale prorokuje Wam , kiedyś to wszystko pierdolnie. Nie na widzę się kłócić, szukam zawsze kompromisu, lubię żyć w zgodzie, doceniam innych zalety bardziej niż ich wady. IDZIEMY KU ZAGŁADZIE. Szkoda mi tylko następnych pokoleń ( ciekawe ile ) jest coraz gorzej. Tylko kasa kasa kasa, człowiek jest już daleko z tyłu. Coraz częściej patrzę na świat i chcę mi się żygać. Nie dziwię się że staruszkowie ze spokojem odchodzą na tamten świat, mają dość.

Jutro muszę się napić. :D Piękne są wtedy chwile. :facepalm:

Ło matko! Gadasz, jak aktywista Greenpeace'u. Ze światem nie jest tak źle, trzeba tylko umieć patrzeć również na jego dobrą stronę :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
brommy

Jest gdzieś na forum informacja dlaczego Klz03 nie jest już trenerem?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Może nie chciało mu się już trenować, tak tylko zgaduje. ;)

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73
Może nie chciało mu się już trenować, tak tylko zgaduje. ;)

Dzięki za odpowiedź Tigerek jestem ciekaw natomiast jaka jest oficjalna przyczyna :O

A tak w ogóle to wiedziałem, że ciekawa rozmowa mnie na blogu Pazurrra minęła :(

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Czytałem nie uczestniczyłem. Możliwe że tam jest odpowiedź na kolarza.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73
Czytałem nie uczestniczyłem. Możliwe że tam jest odpowiedź na kolarza.

Ta można doszukać się dwóch wersji. Jednej ze strony Kolarza, drugą jako komentarz niektórych użytkowników na co on pisał.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Miałem tak fatalną sesje że HM mi się zablokował ( chyba nie wierzył że tak można ). Pokonany przez river, ale dzisiaj do przesady. O odblokował się i zaczytał sesje ( szkoda miał bym lepsze BB na wykresie ) :D

Nie chcę mi się szukać bo nie pomarkerowało rąk , ale kilkanaście partii na 500h wjebałem przez cudowny river. Powiem że lekko się zagotowałem , czekałem na korektę po odbiciu 250BB w 4 dniu , ale żeby od razu 75BB.

No ale cóż, softu czasami nie pokonasz. ;)

Odpowiedz
Cytat