Ewran nagrałbyś coś z 2/4 huh ?
Napisane przez ewran
Napisane przez chudyand1
Ewran nagrałbyś coś z 2/4 huh ?postaram się
![]()
ale z jakiejś normalnej sesji a nie z god mode ON
Napisane przez musashi87
Napisane przez ewran
Napisane przez chudyand1
Ewran nagrałbyś coś z 2/4 huh ?postaram się
![]()
ale z jakiejś normalnej sesji a nie z god mode ON
![]()
jeśli coś powstanie, a prace są już w toku to na pewno nikt nie powinien być zawiedziony!
Ale jesli macie jakies propozycje o czym chceili byscie posluchac (konretne zagadnienia), chetnie wezme to pod uwage.
Nie bedzie na pewno review z najwiekszych pul bo to nic nei wnosi tylko zagadnienia z przykladami, tak sobie na razie mysle
czekam na wasze glosy
Napisane przez ewran
Ale jesli macie jakies propozycje o czym chceili byscie posluchac (konretne zagadnienia), chetnie wezme to pod uwage.Nie bedzie na pewno review z najwiekszych pul bo to nic nei wnosi tylko zagadnienia z przykladami, tak sobie na razie mysle
czekam na wasze glosy
ja mam swoja propozycje: cbet turn kiedy z niego rezygnowac, bo ja go zbyt czesto gram (zwłaszcza chodzi o sytuacje gdy zostajemy w HU)
Napisane przez jaworlegia
Napisane przez ewran
Ale jesli macie jakies propozycje o czym chceili byscie posluchac (konretne zagadnienia), chetnie wezme to pod uwage.Nie bedzie na pewno review z najwiekszych pul bo to nic nei wnosi tylko zagadnienia z przykladami, tak sobie na razie mysle
czekam na wasze glosy
ja mam swoja propozycje: cbet turn kiedy z niego rezygnowac, bo ja go zbyt czesto gram (zwłaszcza chodzi o sytuacje gdy zostajemy w HU)
zwłaszcza OOP
Napisane przez musashi87
corn robi coching fixa 2/4 Sh przez joinme ♠_o:
Dzieki za info Musashi
Napisane przez ajej87
Napisane przez musashi87
corn robi coching fixa 2/4 Sh przez joinme ♠_o:Dzieki za info Musashi
![]()
i ma całę 1300$ w cashierze ♠_biggrin:
Napisane przez musashi87
Napisane przez ajej87
Napisane przez musashi87
corn robi coching fixa 2/4 Sh przez joinme ♠_o:Dzieki za info Musashi
![]()
i ma całę 1300$ w cashierze ♠_biggrin:
To ja zauważyłem tylko, że nie ma SN
I ma reklamy niewyłączone
Chyba nie gra na Starsach za często
Cornholio nie gra regularnie już z rok. Zróbcie na niego nagonkę:D Niech menda da wykres albo won!
Tak serio, cornholio ma fajne te treningi. Byłem na bodajże dwóch do tej pory:D (te godziny są do bani). Gość fajnie tłumaczy, polecam.
Napisane przez klz03
Cornholio nie gra regularnie już z rok. Zróbcie na niego nagonkę:D Niech menda da wykres albo won!Tak serio, cornholio ma fajne te treningi. Byłem na bodajże dwóch do tej pory:D (te godziny są do bani). Gość fajnie tłumaczy, polecam.
daj namiar na ten trening.
Napisane przez Pazurrr
Napisane przez klz03
Cornholio nie gra regularnie już z rok. Zróbcie na niego nagonkę:D Niech menda da wykres albo won!Tak serio, cornholio ma fajne te treningi. Byłem na bodajże dwóch do tej pory:D (te godziny są do bani). Gość fajnie tłumaczy, polecam.
daj namiar na ten trening.
![]()
wczoraj o 20:30
jutro o 20:00 jest
Fixed limit (Expert)
ale od platyny
Fixowcy używa tu jeszcze ktoś elephanta ?
Jeżeli tak, to czy również ktoś ma takie sytuacje, że nagle się resetuja statystyki wszystkim na stole na kilka parti, a potem powracają do normy ?