Nie wiem co jest, ale tagusy zaczęli mi grać c/r turn z GS
Napisane przez ajej87
Nie wiem co jest, ale tagusy zaczęli mi grać c/r turn z GS![]()
bo Ty jesteś nitem
Napisane przez Balin1
Bugziller to ktoś z ps ?E. ok juz wiem kto
![]()
znowu dzisiaj farci?
Napisane przez chudyand1
Nie mogę nic wygrać od 38 K bida zamiast wódki będzie woda z biedronki.
Nie no nie będzie wody z biedronki tylko z kranu (jak nie zakręcą)
Romek jakieś fl 50 SH chcę grac wyżej ale nie ma za co
Napisane przez Balin1
dzisiaj wszyscy farcą, poza mną oczywiście -)
Mi dziś wieczorem oddali
Napisane przez chudyand1
Napisane przez chudyand1
Nie mogę nic wygrać od 38 K bida zamiast wódki będzie woda z biedronki.Nie no nie będzie wody z biedronki tylko z kranu (jak nie zakręcą)
u mnie też wódy nie bedzie
Spoiler
tylko pepsi i malibu z mleczkiem
Napisane przez chudyand1
Napisane przez chudyand1
Nie mogę nic wygrać od 38 K bida zamiast wódki będzie woda z biedronki.Nie no nie będzie wody z biedronki tylko z kranu (jak nie zakręcą)
Po pierwsze Chudy to co Ty pieprzysz, że nie masz za co
Ja shotowałem na 2/4 mając chyba 800USD, obecnie gram na 1/2 mając (po dzisiejszym dniu 500USD z czego 100dolcow padło dzisiaj).
Tu nie chodzi o to, że nie masz za co grać, a o to, że się boisz grać wyżej. Jak siedziałeś na FR też 0.5/1 nigdy nie odwiedziłeś (chyba). to jest kwestia podejście nie bankrollu.
Napisane przez brommy
Napisane przez chudyand1
Napisane przez chudyand1
![]()
Ja shotowałem na 2/4 mając chyba 800USD, obecnie gram na 1/2 mając (po dzisiejszym dniu 500USD z czego 100dolcow padło dzisiaj).
Tu nie chodzi o to, że nie masz za co grać, a o to, że się boisz grać wyżej. Jak siedziałeś na FR też 0.5/1 nigdy nie odwiedziłeś (chyba). to jest kwestia podejście nie bankrollu.
Ciekawe co byś napisał o Pazurrr'ze
Napisane przez ajej87
Napisane przez brommy
Napisane przez chudyand1
Napisane przez chudyand1
![]()
Ciekawe co byś napisał o Pazurrr'ze
![]()
Co masz dokładnie na myśli?
pewnie chodzi mu o konserwatywny brm. sam taki stosuję i muszę powiedzieć, że odkąd tak zacząłem robić, mam wyjebane na swingi (o ile na moich nanolimitach można mówić o jakichś poważnych swingach)
k, a teraz z innej beczki. panowie fixy, polećcie jakieś filmiki, z których, wg was, najwięcej da się wiedzy wyciągnąć. chodzi mi o sh.
Napisane przez kainel
pewnie chodzi mu o konserwatywny brm. sam taki stosuję i muszę powiedzieć, że odkąd tak zacząłem robić, mam wyjebane na swingi (o ile na moich nanolimitach można mówić o jakichś poważnych swingach)![]()
k, a teraz z innej beczki. panowie fixy, polećcie jakieś filmiki, z których, wg was, najwięcej da się wiedzy wyciągnąć. chodzi mi o sh.
ja po prostu nie potrafię grać już niżej =(
Napisane przez brommy
Napisane przez eSGe
a jakie stawki?'
cytuj or never happend
![]()
Napisane przez kainel
a teraz z innej beczki. panowie fixy, polećcie jakieś filmiki, z których, wg was, najwięcej da się wiedzy wyciągnąć. chodzi mi o sh.
Napisane przez eSGe
a jakie stawki?
w zasadzie dowolne, ale najchętniej coś z przedziału .25/.5 do 1/2.