mtt ratio się to chyba nazywa, w pt3 jest domyślnie pokazywane w którejś z zakładek
Pt3 --> Sessions --> Display: Sessions - By Time --> w statystykach sesji masz mtt ratio czyli średnią ilość stołów podczas sesji.
dzięki o kurwa
7,29 przez ostatnie 20 000
chyba już nie jestem multitablerem
próbowałem znaleźć jakąś regułę, ale nie ma żadnej, myślałęm, że zależność będzie prosta mniej stołów, lepsze wygrane
7,29
dla mnie to jest mega dużo. Robiąc dokładne notki i obserwując stoły równie dokładnie, ogarnę z 4 stoły SH. Na 6 stołach zrobię notki spokojnie, ale już nie jestem w stanie obserwować akcji, w których nie biorę udziału. Czasami coś tam zauważę, ale dobre dostosowanie przy tylu stołach imo niemożliwe (jak na mój obecny poziom percepcji).
Napisane przez klz03
7,29dla mnie to jest mega dużo.
jak miałem triala pt3 mtt ratio wyszło mi bodajże 19.8. grałem 24 stoły fr .25/.5
Powrót do grindu
Na początek ręka:
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Replayer
SB ($17)
Hero ($23.05)
UTG ($18.60)
UTG+1 ($9)
UTG+2 ($37.25)
CO ($10)
BTN ($17.55)
Dealt to Hero 7♦ 7♠
fold, fold, fold, fold, BTN raises to $1, fold, Hero raises to $1.50, BTN calls $0.50
FLOP ($3.25) 7♣ A♣ 8♦
Hero bets $0.50, BTN calls $0.50
TURN ($4.25) 7♣ A♣ 8♦ 8♥
Hero bets $1, BTN raises to $2, Hero raises to $3, BTN calls $1
RIVER ($10.25) 7♣ A♣ 8♦ 8♥ K♥
Hero bets $1, BTN raises to $2, Hero raises to $3, BTN raises to $4, Hero calls $1
BTN shows (zgadnijcie :D)
Hero shows 7♦ 7♠
BTN - donjuanmt
23/17/2.3/9
44/41/50/29
27/55/36/668
VPIP/PFR/AF/3bet
WTSD/W$SD/W$SD (turn raise)/Fold to CB turn
Fold to steal/Steal/Flop check/raise /Hands
Nie może mieć 88 bo to oznacza, że już na flopie by "fartnął" a w fixa farci się na riverze
Musi mieć K8
Koleś był tricky i miał AA
Na szczęście za parę rozdań znów miał AA, ale tym razem to tylko ja trafiłem seta i się mu odpłaciłem ♠_cool:
Napisane przez ajej87
Koleś był tricky i miał AA![]()
Na szczęście za parę rozdań znów miał AA, ale tym razem to tylko ja trafiłem seta i się mu odpłaciłem ♠_cool:
http://www.pokerstrategy.com/strategy/fixed-limit/1815/1/
Napisane przez Pazurrr
Napisane przez ajej87
PF, Flop --OK ale dlaczego nie CAP turn?
Napisane przez musashi87
Napisane przez Pazurrr
Napisane przez ajej87
Na szczęście za parę rozdań znów miał AA, ale tym razem to tylko ja trafiłem seta i się mu odpłaciłem ♠_cool:PF, Flop --OK ale dlaczego nie CAP turn?
dokładnie
Mam zagryzkę. Od połowy lipca powiedziałem że nie wypłacam i z 400$ mam 1200$, powiedziałem sobie także że przy 1200$ wchodzę na 1/2. Tylko że nie wiem czy to dobry pomysł, jak na 0,5/1 mam 0,36BB/100 w tym roku , chyba jestem za cienki. Może spróbować 2-3 stoły aby grać jak najlepiej. Dodajcie otuchy. Ogólnie to ja mam scary money i tu jest w głowie poplątane , bo wiedza jakaś jest.
Napisane przez tigerek73
Mam zagryzkę. Od połowy lipca powiedziałem że nie wypłacam i z 400$ mam 1200$, powiedziałem sobie także że przy 1200$ wchodzę na 1/2. Tylko że nie wiem czy to dobry pomysł, jak na 0,5/1 mam 0,36BB/100 w tym roku , chyba jestem za cienki. Może spróbować 2-3 stoły aby grać jak najlepiej. Dodajcie otuchy. Ogólnie to ja mam scary money i tu jest w głowie poplątane , bo wiedza jakaś jest.![]()
W dodawaniu otuchy jestem słaby, ale ciekawi mnie czy masz jakis pomysł na przezywcięzenie scary money?
Jedynym sposobem to chyba przyzwyczajenie do limitu, kiedyś grałem bojaźliwie na 0,5/1 teraz o niebo lepiej. Masz jakiś super środek.