Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
psychoreaper

+3 _wink:

Odpowiedz
Cytat
damianpat

z

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Usiadłęm sobie do super jucy stolika i na wstepie dobierali do mnie na riverze jak ch*** :rage: :rage: :rage: ale cierpliwosc sie oplacila i potem oddali _thumbsup:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Ostatnio wypłacałem z bankomatu siano i teraz tak po 3 nieudanym razie dałem sobie spokój. Nie jestem w stanie stwierdzić co mogłem napsocić bo było "późno" a ja nie pamiętam komunikatów. Nie pytał bym się o to, ale mimo tego, że siana nie udało mi się wypłacić to transakcję mi przetworzyło (3 wypłaty o tej samej godzinie :facepalm:) i kasa poszła z konta MB. Z kartą jest wszystko ok, 5 minut później zapłaciłem normalnie za zakupy na CPN i na następny dzień normalnie udało mi się kasę wybrać z tego samego bankomatu. Ktoś ma jakiś pomysł co mogło stać się z pieniążkami, których nie dostałem do ręki ? Bankomat ich na pewno nie wypłacił jak to się stało, że MB przetworzyło te transakcje ? Miał ktoś może podobny problem ?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Ja miałem ale na zwykłym koncie. Potem zwrócili mi pieniądze.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Może coś nie działało na wyjściu tutaj w Polsce? zadajesz zapytanie o wypłata leci to do money oni to realizują a w drodze powrotnej (przewalutowanie, coś nie gra z bankomatem ?? w sumie coś się zjebało ...) nie dostajesz kasy. Zadawałeś 3 zlecenia oni je wykonali ale jak problem gdzieś był na wyjściu to kasy nie dostawałeś na rękę . W sumie można do nich napisać że taki problem miałeś niech zbadają sprawę.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez damianpat
zamykam miesiąc, jestem skrajnie niezadowolony z siebie

2100$ z rakebacku -900$ z gry, razem 1200$ do przodu

13$/h lub inaczej 36 pln, szału nie ma

potwierdza się stara prawda, że aby osiągnąć przyzwoity profit, należy grać jak najwięcej

nie ma co rozpaczać, wyrobiłem liczbę VPP, która pozwoli mi na spokojna grę do końca roku

54 000/5 =12,800 VPP na miesiąc, czyli wyrabiam diament i fajrant

black member w przyszłym roku, nie opłaca się w tym

bo jak wyrobię Milestone, to będzie mi brakowało 20 000 SPP czyli 40 000VPP, a więc pół trzeciego milestone i grę z rakeback mniejszym o 14%, tak więc bardziej opłaca się poczekać do stycznia, bo wtedy przy pierwszym milestonie przepraszam przy stellarach rakeback wynosi około 43%

a bez nich to o 10% mniej

Powinieneś się mocno wstydzić z takiego wyniku. ;)

Możesz napisać dlaczego nie możesz uzyskać +winrate, bo to chyba norma u Ciebie.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

dlaczego powinienem się wstydzić?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez tigerek73

Napisane przez damianpat
zamykam miesiąc, jestem skrajnie niezadowolony z siebie

2100$ z rakebacku -900$ z gry, razem 1200$ do przodu

13$/h lub inaczej 36 pln, szału nie ma

potwierdza się stara prawda, że aby osiągnąć przyzwoity profit, należy grać jak najwięcej

nie ma co rozpaczać, wyrobiłem liczbę VPP, która pozwoli mi na spokojna grę do końca roku

54 000/5 =12,800 VPP na miesiąc, czyli wyrabiam diament i fajrant

black member w przyszłym roku, nie opłaca się w tym

bo jak wyrobię Milestone, to będzie mi brakowało 20 000 SPP czyli 40 000VPP, a więc pół trzeciego milestone i grę z rakeback mniejszym o 14%, tak więc bardziej opłaca się poczekać do stycznia, bo wtedy przy pierwszym milestonie przepraszam przy stellarach rakeback wynosi około 43%

a bez nich to o 10% mniej

Powinieneś się mocno wstydzić z takiego wyniku. ;)

Możesz napisać dlaczego nie możesz uzyskać +winrate, bo to chyba norma u Ciebie.

Przecież zysk to zysk. Obojętnie czy z WR czy z RB. 1200$ to lepiej niż średnia krajowa.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

przerzuciłem się na MTT na jedną noc

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez elvismichal
+3 mega przydatna opcja by to była.

raczej +4 :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

Oto jak fixed limit pomógł mi uzmysłowić sobie, która ręka startowa jest w pokerze tak naprawdę najpotężniejsza o,0.

Spoiler

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 Fixed-Limit Hold'em (10 handed)

Preflop: Hero is BB with 6:d, 3:c.
3 folds, MP1 calls, MP2 calls, MP3 calls, CO calls, BU folds, SB calls, Hero checks.

Flop: (6 SB) 4:d, 6:c, 9:d (6 players)
SB checks, Hero checks, MP1 bets, MP2 folds, MP3 calls, CO folds, SB calls, Hero calls.

Turn: (5 BB) 3:h (4 players)
SB checks, Hero checks, MP1 bets, MP3 calls, SB folds, Hero raises, MP1 calls, MP3 calls.

River: (11 BB) 3:d (3 players)
Hero bets, MP1 calls, MP3 calls.

Final Pot: 14 BB.
Results follow:

MP3 shows two pairs, nines and threes(9:h K:h).
Hero shows a full-house, threes full of sixes(6:d 3:c).
MP1 shows two pairs, nines and threes(9:s A:s).

Hero wins with a full-house, threes full of sixes(6:d 3:c).

Nawet 72 offsuited przy tym wysiada.

Odpowiedz
Cytat

Teraz już wiesz, jak miażdżyc nosebleedy. HF & GL.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez damianpat

Z twoją wiedzą - winrate. Jakbyś miał +900 $ z gry to ile BB by Ci wyszło.

Powiem tak wygrywasz dużo więcej niż ja , ale na godzinę gry mam tylko troszkę mniej a gram w tym miechu 0,25/0,5 i mam 9$/h.

Z tego co wiem to ty już dłuższy czas masz tylko + dzięki RB, coś nie tak chyba. Chyba, że tak lubisz. ;)

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez tigerek73

Napisane przez damianpat

Z twoją wiedzą - winrate. Jakbyś miał +900 $ z gry to ile BB by Ci wyszło.

Powiem tak wygrywasz dużo więcej niż ja , ale na godzinę gry mam tylko troszkę mniej a gram w tym miechu 0,25/0,5 i mam 9$/h.

Z tego co wiem to ty już dłuższy czas masz tylko + dzięki RB, coś nie tak chyba. Chyba, że tak lubisz. ;)

nie widzę różnicy, kasa to kasa ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Widzę , że nic nie wyciągnę od Ciebie. :evil:

Odpowiedz
Cytat
nitro89

Top pula na 0.5/1 FR ..... i musiało się sparować..............

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.5/$1 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)

Preflop: Hero is MP2 with 5:h, 5:d.
UTG1 raises, UTG2 calls, MP1 3-Bets, Hero calls, MP3 calls, CO caps, BU folds, SB calls, BB calls, UTG1 calls, UTG2 calls, MP1 calls, Hero calls, MP3 calls.

Flop: (32 SB) 3:h, 2:c, A:c (8 players)
SB checks, BB checks, UTG1 checks, UTG2 bets, MP1 raises, Hero calls, MP3 folds, CO folds, SB calls, BB 3-Bets, UTG1 folds, UTG2 calls, MP1 caps, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG2 calls.

Turn: (26 BB) 4:s (5 players)
SB bets, BB raises, UTG2 3-Bets, MP1 caps, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG2 calls.

River: (46 BB) 2:h (5 players)
SB bets, BB calls, UTG2 calls, MP1 raises, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG2 3-Bets, MP1 caps, Hero calls, SB calls, BB calls, UTG2 calls.

Final Pot: 65.1 BB.
Results follow:

MP1 shows a full-house, aces full of twos(A:h A:d).
Hero shows a straight, five high(5:h 5:d).
BB shows a full-house, threes full of twos(3:c 3:d).
SB shows two pairs, sixes and twos(6:c 6:s).
UTG2 shows two pairs, fours and twos(K:d 4:c).

MP1 wins with a full-house, aces full of twos(A:h A:d).

Ktoś zapyta co ja robiłem na pre flopie i flopie :facepalm:
otóż takiego stolika dawno nie miałem żeby 6 sztuk świeciło się na zielono i z rzadka używało przycisku fold

Odpowiedz
Cytat