Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
tigerek73

Dla mnie za trudne. :D

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez ajej87
Upewnijcie mnie, czy dobrze licze:

Rożnica między SilverStar, a GoldStar na starsach to lepszy przelicznik FPP i jedna wejściówka do turnieju, czyli:

Zakładając grać w miesiącu 5k VPP i rozpoczynając Silverstar, zdobywamy:

4,5k FPP + 4k FPP = 8,5k FPP,

a mając Golda na starcie: 10k VPP

Różnica: 1,5k VPP co przy bonusie za 50$ daje 17$, a za 300$ 18$.

Dobrze liczę? _confused:

Czyli wyższy status daje mi 18BB więcej RB + jedną wejściówkę :facepalm: :facepalm:

Wg FPP Pro powinno to być 5%, ale tam zakładają bonusy cash dla SN, a dla tych 300$ za 25k FPP to będzie jakieś 3% :ayfkm:

Dlaczego od silvera 4,5k+ 4k?

Odpowiedz
Cytat
pzareba

problem w tym ze ten graqcz zawsze wchodzi tylko z mocnymi kartami i kazda para , ale jak nic nie trafi to sporadycznie sprawdzi podbicie na flopie i potem fold a tutaj bił jak głupi nie majac praktycznie nic dopiero river dałmu win. gwoli sprawiedliwości grałem an 0,25/0,50

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Pierwsze 3k to 4,5kFPP
następne 2K VPP to 4k FPP co daje 8,5 k FPP w pierwszym miesiącu. :D

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73
Pierwsze 3k to 4,5kFPP
następne 2K VPP to 4k FPP co daje 8,5 k FPP w pierwszym miesiącu. :D

Mając status silver pierwsze 4,5k VPP to 6,75k FPP

Resztę liczcie dalej sami :)

Edit: reasumując 5VPP od silvera to 7,75k FPP :)

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez pzareba
problem w tym ze ten graqcz zawsze wchodzi tylko z mocnymi kartami i kazda para , ale jak nic nie trafi to sporadycznie sprawdzi podbicie na flopie i potem fold a tutaj bił jak głupi nie majac praktycznie nic dopiero river dałmu win. gwoli sprawiedliwości grałem an 0,25/0,50

W ramach komentarza powiem tylko tyle :)

Więcej samokrytyki i nauki :)

Runner runner nie trafia się co drugie rozdanie :)

A błąd popełnić można na każdym streecie :)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

brommy nie pij mówimy o 5k VPP.

3k VPP przechodzimy na gold i dla tego .

3k VPP to 4,5k FPP

zdobywamy golda w miechu.

nastepne 2 k VPP to 4k FPP

co daje razem 8,5 k FPP. :D :D

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73
brommy nie pij mówimy o 5k VPP.

3k VPP przechodzimy na gold i dla tego .

3k VPP to 4,5k FPP

zdobywamy golda w miechu.

nastepne 2 k VPP to 4k FPP

co daje razem 8,5 k FPP. :D :D

a to na golda trzeba miec 3k tylko? :D

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez tigerek73
brommy nie pij mówimy

To pewnie dlatego właśnie, że trzeźwy jestem, po pijaku takich błędów nie popełniam :D

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez ajej87
Upewnijcie mnie, czy dobrze licze:

Rożnica między SilverStar, a GoldStar na starsach to lepszy przelicznik FPP i jedna wejściówka do turnieju, czyli:

Zakładając grać w miesiącu 5k VPP i rozpoczynając Silverstar, zdobywamy:

4,5k FPP + 4k FPP = 8,5k FPP,

a mając Golda na starcie: 10k VPP

Różnica: 1,5k VPP co przy bonusie za 50$ daje 17$, a za 300$ 18$.

Dobrze liczę? _confused:

Czyli wyższy status daje mi 18BB więcej RB + jedną wejściówkę :facepalm: :facepalm:

Źle na to patrzysz na silver nie zdobywasz 5k VPP. dlatego nie możesz porównywać tak różnicy ona będzie tylko w momencie przechodzenia z silver do golda w 1 miechu.
Wg FPP Pro powinno to być 5%, ale tam zakładają bonusy cash dla SN, a dla tych 300$ za 25k FPP to będzie jakieś 3% :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Zrobiłem wpis w cytacie. :D

Źle na to patrzysz na silver nie zdobywasz 5k VPP. dlatego nie możesz porównywać tak różnicy ona będzie tylko w momencie przechodzenia z silver do golda w 1 miechu.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez tigerek73
Zrobiłem wpis w cytacie. :D

Teraz dla mnie jest za trudne to co napisałeś :D
Czyżby w moich obliczeniach jest jakiś błąd?

W sierpniu chce zrobić jakieś 5kVPP, obecnie, w lipcu, do Golda brakuje mi 400VPP a już mam mało czasu na grę, więc dlatego się pytałem, czy to się opłaca ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Patrz pod winrate, olej RB. Jeśli to problem w tym miechu to zostaw sobie na następny. Już nie raz się spinałem i gówno . Przy tych stawkach nawet 5% RB to tylko parę $.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Cześć Marcin,
Z tej strony Michał z PokerStars. Jeszcze raz gratuluję osiągnięcia statusu PlatinumStar w naszym Klubie VIP. Jeśli masz jakieś pytania, problemy czy uwagi odnośnie naszych gier lub Klubu VIP to możesz śmiało pisac na adres vip_polska@pokerstars.com. Powodzenia w drodze do Supernovy i do usłyszenia:)

Pozdrawiam

Michał
PL VIP Coordinator

A do mnie dzwonili z P* mi pogratulowac statusu _cool:

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez musashi87

Cześć Marcin,
Z tej strony Michał z PokerStars. Jeszcze raz gratuluję osiągnięcia statusu PlatinumStar w naszym Klubie VIP. Jeśli masz jakieś pytania, problemy czy uwagi odnośnie naszych gier lub Klubu VIP to możesz śmiało pisac na adres vip_polska@pokerstars.com. Powodzenia w drodze do Supernovy i do usłyszenia:)

Pozdrawiam

Michał
PL VIP Coordinator

Dobre :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez ajej87

Napisane przez musashi87

Cześć Marcin,

Pozdrawiam

Michał
PL VIP Coordinator

Dobre :f_thumbsup:

A i Pan Michał obiecał wkrótce zadzwonić ponownie i dać znać jaka jest polityka firmy w sprawie "stand up" button na stoliku.
Z technicznego punktu widzenia w prowadzenie czegoś takiego nie jest trudne ale nie wie jak sięma do tego polityka firmy i postara siędowiedzieć =]

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

O co chodzi , o co ???

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez tigerek73
O co chodzi , o co ???

Napisane przez musashi87
Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałbym zaproponować zmianę przy stolikach cash. Brakuje mi w sofcie możliwosci wstania od stołu bez zamykania stolika.
Jeśli jest wolne miejsce na naszym stoliku, które chielibyśmy zajać (zmienić pozycję) trzeba zamknąć stolik potem ponownie go szukać w lobby otworzyć i usiąść całosć jest dość trudna jeśli ktoś gra wiekszą ilosć stolików.
Przycisk "stand up" umiejscowiony na stoliku rozwiązałby ten problem.

Pozdrawiam serdecznie
Marcin

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

+1 :D

Odpowiedz
Cytat
grabarz666

Napisane przez musashi87
Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałbym zaproponować zmianę przy stolikach cash. Brakuje mi w sofcie możliwosci wstania od stołu bez zamykania stolika.
Jeśli jest wolne miejsce na naszym stoliku, które chielibyśmy zajać (zmienić pozycję) trzeba zamknąć stolik potem ponownie go szukać w lobby otworzyć i usiąść całosć jest dość trudna jeśli ktoś gra wiekszą ilosć stolików.
Przycisk "stand up" umiejscowiony na stoliku rozwiązałby ten problem.

Pozdrawiam serdecznie
Marcin

+2 tez mi tego brakuje bardzo, chyba tylko na ftp byla taka mozliwosc do tej pory

Odpowiedz
Cytat