Dla mnie za trudne.
Napisane przez ajej87
Upewnijcie mnie, czy dobrze licze:Rożnica między SilverStar, a GoldStar na starsach to lepszy przelicznik FPP i jedna wejściówka do turnieju, czyli:
Zakładając grać w miesiącu 5k VPP i rozpoczynając Silverstar, zdobywamy:
4,5k FPP + 4k FPP = 8,5k FPP,
a mając Golda na starcie: 10k VPP
Różnica: 1,5k VPP co przy bonusie za 50$ daje 17$, a za 300$ 18$.
Dobrze liczę? ♠_confused:
Czyli wyższy status daje mi 18BB więcej RB + jedną wejściówkę
![]()
![]()
Wg FPP Pro powinno to być 5%, ale tam zakładają bonusy cash dla SN, a dla tych 300$ za 25k FPP to będzie jakieś 3%
![]()
Dlaczego od silvera 4,5k+ 4k?
problem w tym ze ten graqcz zawsze wchodzi tylko z mocnymi kartami i kazda para , ale jak nic nie trafi to sporadycznie sprawdzi podbicie na flopie i potem fold a tutaj bił jak głupi nie majac praktycznie nic dopiero river dałmu win. gwoli sprawiedliwości grałem an 0,25/0,50
Pierwsze 3k to 4,5kFPP
następne 2K VPP to 4k FPP co daje 8,5 k FPP w pierwszym miesiącu.
Napisane przez tigerek73
Pierwsze 3k to 4,5kFPP
następne 2K VPP to 4k FPP co daje 8,5 k FPP w pierwszym miesiącu.![]()
Mając status silver pierwsze 4,5k VPP to 6,75k FPP
Resztę liczcie dalej sami
Edit: reasumując 5VPP od silvera to 7,75k FPP
Napisane przez pzareba
problem w tym ze ten graqcz zawsze wchodzi tylko z mocnymi kartami i kazda para , ale jak nic nie trafi to sporadycznie sprawdzi podbicie na flopie i potem fold a tutaj bił jak głupi nie majac praktycznie nic dopiero river dałmu win. gwoli sprawiedliwości grałem an 0,25/0,50
W ramach komentarza powiem tylko tyle
Więcej samokrytyki i nauki
Runner runner nie trafia się co drugie rozdanie
A błąd popełnić można na każdym streecie
brommy nie pij mówimy o 5k VPP.
3k VPP przechodzimy na gold i dla tego .
3k VPP to 4,5k FPP
zdobywamy golda w miechu.
nastepne 2 k VPP to 4k FPP
co daje razem 8,5 k FPP.
Napisane przez tigerek73
brommy nie pij mówimy o 5k VPP.3k VPP przechodzimy na gold i dla tego .
3k VPP to 4,5k FPP
zdobywamy golda w miechu.
nastepne 2 k VPP to 4k FPP
co daje razem 8,5 k FPP.
![]()
![]()
a to na golda trzeba miec 3k tylko?
Napisane przez tigerek73
brommy nie pij mówimy
To pewnie dlatego właśnie, że trzeźwy jestem, po pijaku takich błędów nie popełniam
Napisane przez ajej87
Upewnijcie mnie, czy dobrze licze:Rożnica między SilverStar, a GoldStar na starsach to lepszy przelicznik FPP i jedna wejściówka do turnieju, czyli:
Zakładając grać w miesiącu 5k VPP i rozpoczynając Silverstar, zdobywamy:
4,5k FPP + 4k FPP = 8,5k FPP,
a mając Golda na starcie: 10k VPP
Różnica: 1,5k VPP co przy bonusie za 50$ daje 17$, a za 300$ 18$.
Dobrze liczę? ♠_confused:
Czyli wyższy status daje mi 18BB więcej RB + jedną wejściówkę
![]()
![]()
Źle na to patrzysz na silver nie zdobywasz 5k VPP. dlatego nie możesz porównywać tak różnicy ona będzie tylko w momencie przechodzenia z silver do golda w 1 miechu.
Wg FPP Pro powinno to być 5%, ale tam zakładają bonusy cash dla SN, a dla tych 300$ za 25k FPP to będzie jakieś 3%![]()
Zrobiłem wpis w cytacie.
Źle na to patrzysz na silver nie zdobywasz 5k VPP. dlatego nie możesz porównywać tak różnicy ona będzie tylko w momencie przechodzenia z silver do golda w 1 miechu.
Napisane przez tigerek73
Zrobiłem wpis w cytacie.![]()
Teraz dla mnie jest za trudne to co napisałeś
Czyżby w moich obliczeniach jest jakiś błąd?
W sierpniu chce zrobić jakieś 5kVPP, obecnie, w lipcu, do Golda brakuje mi 400VPP a już mam mało czasu na grę, więc dlatego się pytałem, czy to się opłaca
Patrz pod winrate, olej RB. Jeśli to problem w tym miechu to zostaw sobie na następny. Już nie raz się spinałem i gówno . Przy tych stawkach nawet 5% RB to tylko parę $.
Cześć Marcin,
Z tej strony Michał z PokerStars. Jeszcze raz gratuluję osiągnięcia statusu PlatinumStar w naszym Klubie VIP. Jeśli masz jakieś pytania, problemy czy uwagi odnośnie naszych gier lub Klubu VIP to możesz śmiało pisac na adres vip_polska@pokerstars.com. Powodzenia w drodze do Supernovy i do usłyszenia:)Pozdrawiam
Michał
PL VIP Coordinator
A do mnie dzwonili z P* mi pogratulowac statusu ♠_cool:
Napisane przez musashi87
Cześć Marcin,
Z tej strony Michał z PokerStars. Jeszcze raz gratuluję osiągnięcia statusu PlatinumStar w naszym Klubie VIP. Jeśli masz jakieś pytania, problemy czy uwagi odnośnie naszych gier lub Klubu VIP to możesz śmiało pisac na adres vip_polska@pokerstars.com. Powodzenia w drodze do Supernovy i do usłyszenia:)Pozdrawiam
Michał
PL VIP CoordinatorA do mnie dzwonili z P* mi pogratulowac statusu ♠_cool:
Dobre
Napisane przez ajej87
Napisane przez musashi87
Cześć Marcin,
Michał
PL VIP CoordinatorA do mnie dzwonili z P* mi pogratulowac statusu ♠_cool:
Dobre
![]()
A i Pan Michał obiecał wkrótce zadzwonić ponownie i dać znać jaka jest polityka firmy w sprawie "stand up" button na stoliku.
Z technicznego punktu widzenia w prowadzenie czegoś takiego nie jest trudne ale nie wie jak sięma do tego polityka firmy i postara siędowiedzieć =]
Napisane przez tigerek73
O co chodzi , o co ???
Napisane przez musashi87
Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałbym zaproponować zmianę przy stolikach cash. Brakuje mi w sofcie możliwosci wstania od stołu bez zamykania stolika.
Jeśli jest wolne miejsce na naszym stoliku, które chielibyśmy zajać (zmienić pozycję) trzeba zamknąć stolik potem ponownie go szukać w lobby otworzyć i usiąść całosć jest dość trudna jeśli ktoś gra wiekszą ilosć stolików.
Przycisk "stand up" umiejscowiony na stoliku rozwiązałby ten problem.Pozdrawiam serdecznie
Marcin
Napisane przez musashi87
Nie wiem czy to dobre miejsce ale chciałbym zaproponować zmianę przy stolikach cash. Brakuje mi w sofcie możliwosci wstania od stołu bez zamykania stolika.
Jeśli jest wolne miejsce na naszym stoliku, które chielibyśmy zajać (zmienić pozycję) trzeba zamknąć stolik potem ponownie go szukać w lobby otworzyć i usiąść całosć jest dość trudna jeśli ktoś gra wiekszą ilosć stolików.
Przycisk "stand up" umiejscowiony na stoliku rozwiązałby ten problem.Pozdrawiam serdecznie
Marcin
+2 tez mi tego brakuje bardzo, chyba tylko na ftp byla taka mozliwosc do tej pory