Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Downswing ??

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
844 Wyświetlenia
AdiAFC
PokerStrategist

Jako, że jestem początkującym graczem, znaczy nie najlepszym :) ostatnimi czasy cały czas przegrywam. Nie wiem ile w tym mojej winy ile pecha:

-Gram FR 0.10/0.20
- 4 stoliki
- staram sie czytać i wdrażać teorie w grę
- oglądam filmiki
- wstawiam i oglądam rozdania
- oglądam review session
- gram na Party Poker

Wiem, że mam małą próbke(8400 rąk) ale no -13$ to jest coś nie tak. Poniżej wykres.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69791b7c5a7a0b5c.html

Potrzebujecie jeszcze jakiś informacji od mnie ? Nie wiem co mam zrobić, a grać się normalnie boje, żeby na razie za bardzo nie zjechać z BR. Liczę na pomoc, jeśli takowa będzie możliwa

5 odpowiedzi
szok38
Elite Grinder

Jeśli się boisz to znaczy ,że nie będziesz grał dobrze.Przerwij grę na pare dni , poczytaj arty, również z działu psychologii będą odpowiednie,obejrzyj jakieś filmy szkoleniowe. Analizuj rozdania wstawiane na forum.Jak się lepiej poczujesz wtedy wróć do gry.Pozdrawiam

tak jak szok radzi, czasem najzwyklejsza przerwa pomaga wyjść z najgorszego DS ;)

Pazurrr
Elite Grinder

No i pierwsze od czego się zaczyna gdy nie idzie, to redukcja stolików. Nie masz tabelek w głowie i schematów (tak przypuszczam), zapewne musisz podczas gry sporo ściągać. Przy tylu stolikach nie masz już szans na porządną obserwację przeciwników.

To nie downswing. Bez przesady. Prawdopodobnie po prostu popełniasz jeszcze dużo błędów. Tak jak szok radzi poczytaj arty, pooglądaj filmy i będzie OK.

O downswingu moglibyśmy mówić jakbyś miał tendencję spadkową przez przynajmniej 30k rąk.

Pazurrr
Elite Grinder