Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
67 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
33.8 K Wyświetlenia
manuelos

Toluvel / Abazurek / EUNE / Ostatnio rzadko
evog / eVoG / EUNE / rzadko
Maksymus007 / Maksymus007 / EUNE / rzadko
nubson / nubson miszcz / EUNE / po 22
alocha18 / alocha / west / często
kwasu2307 / izmyname / North America / teraz rzadko ale jak mnie napadnie to często (wieczorami)
kwasu2307 / lowhanginfruit / EUNE
Nicki w LOLU: LarryWroclaw, LarryBlanka, nie pamiętam, który na którym serwie
manuelos / manuelos92 / EUNE / od 12rano do 6 w nocy ;)

btw. zapraszam do rejestrowania się z mojego linku

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fdbcab3d5058372186162

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat

Od 3:30, najlepsza końcówka jaką widziałem do tej pory, przy 1:1 z SK o awans do kolejnego dnia. Swoją drogą dobry live, w końcu coś większego z e-gamingu w PL się dzieje ;)

EDIT:

No i jeszcze dobry naprawdę kawałek, pewnie każdy kto tu wchodzi zna ale co tam ;D

Od 1:45 w sumie ;)

Odpowiedz
Cytat
yarish

Niesamowite :] Niestety ominąłem ten mecz.
xPeke dobry gracz. IMO bywa zbyt zarozumiały i myśli egoistycznie, ale czasami potrafi przez to indywidualnie rozjebać system.
Kiedyś na jakimś turnieju zrobił coś podobnego, tylko że Twisted Fatem.

Rosjanie pokazali na co ich stać. Miałem dość długą przerwę od gry i słyszałem, że w tym czasie nie grali swojego A-game, ale to co dzisiaj pokazali to poezja.

Odpowiedz
Cytat

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGA IMPREZA :D
SUPER WYDARZENIE BĘDĘ DŁUGO WSPOMINAŁ...

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

Co to jest LoL ? I dlaczego wygląda jak DotA ? To nie jest przypadiem jedna z tych podróbek doty ?

Odpowiedz
Cytat
yarish

W sobotę jest Riot Season 3 EU Championship, jeżeli ktoś jeszcze nie zauważył. Oglądacie? :>

Edit;
O, a jutro amerykańska edycja.

Odpowiedz
Cytat
Certh

Elo,

czy ktos oprocz grania interesuje sie tez rozgrywkami LCS? Osobiscie ogladam wiekszosc meczow i jara mnie to zdecydowanie bardziej niz rozgrywki polskiej ekstraklasy. :P

Summer promotion udalo sie awansowac polskiemu teamowi MYM, wiec bedzie komu porzadnie kibicowac.

Sa tu jacys fascynaci? :)

Odpowiedz
Cytat

Pewnie, że są ;d MYM nie wróżę zbyt wiele sukcesów, ale napewno życzę im powodzenia. Może awans zmotywuje ich do lepszej gry. Jeśli chodzi o LCS, to nic tak nie cieszy oka jak gry M5 ;d

Odpowiedz
Cytat
Certh

Ah, dopiero tu zajrzalem.

Tez jakims wielkim optymista co do MYM nie jestem, ale ogladac bede z ciekawoscia. To jak z Polakami na wiekszych imprezach - wiesz, ze szans nie maja, ale i tak kibicujesz.

Ogladanie M5, a raczej Gambita, to sama przyjemnosc, nie wiem jak oni mogli tak przegrac z Fnatic w finale.
Przypominam, ze w ten weekend, z samego ranca, czeka wiele niezlych meczy, ciekawe jak wyjdzie zgranie tym "nowym" ekipom.

Odpowiedz
Cytat
Khamulx

Jak na moje MYM ma całkiem realną szansę powalczyć z czołówką, Czaru jest potężnym midem, jak reszta ekipy zaprezentuje odpowiedni poziom to LCS'y będą ich ;)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

teraz dopiero zobaczylem ten topic.

ogolnie mamy dosyc zgrana grupe ktora czesto gra spotykajac sie odrazu na team speaku. Jak ktos chce pograc to zapraszam ;d sporo ludzi ze strategy i nie tylko ;]

Odpowiedz
Cytat
Khamulx

West czy east? ;)

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

Napisane przez Khamulx
West czy east? ;)

west oczywko

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

no chyba, ze chcesz miec wyzsze elo i grac z wieksza iloscia trolli ^^

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

Napisane przez HandOnFire
no chyba, ze chcesz miec wyzsze elo i grac z wieksza iloscia trolli ^^

Za dużej próbki nie mam (z silver IV do gold V) ale ostatnio na EUW dostalem dosc dlugiego bana wiec przeszedlem na ten czas na easta i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu i wbrew moim oczekiwaniom ludzie tam okazali sie naprawde wporządku, praktycznie zero flame'u i przekrzykiwania sie o pozycje, podczas gry nawet jak sie trafila niemila osoba obwiniajaca reszte , to odbilo sie jak od sciany bez zadnej wiekszej reakcji, fakt spotkalem podczas tych kilkudziesieciu gier dosc rzadziej na EUW spotykany typ graczy ( rozegranych normali over 3k +3k rankedow w S2 i 1.5k S3 [ !!! ] którzy ciągle siedzą na tym 'gównianym' silver elo i z tego co widzialem są poprostu ograniczeni umyslowo by osiagnac jakikolwiek progres)

Ale musze przyznac ze poziom gry jest doslownie o jedną lige niższy niz na EUW mimo takiej ilosci sfrustrowanych dzieciaków i ogolnie umyslowego polactwa (nie dostane swojej pozycji to rozp**ole innym gre i nazwe to trollowaniem [ trollowac to trzeba umiec i jest to zupelnie co innego niz ludzie ktorzy to robia i tak to nazywaja])

Jakby ktos chcial pobawic sie w duo rankedy ~Gold EUW to dajcie info nick: Jestemnowy- EUW Erhabe - EUeast

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

nie musisz mi mowic co to jest trollowanie , zjadlem na grach zeby ^^

Odpowiedz
Cytat
yarish

Po serii bad beatów chciałem się odprężyć (powrót do gry po kilku miesiącach), a tu info że zresetowali mi ELO i jestem w Bronze I :facepalm:
Powrót wyżej utrudnia mi fakt, że zapomniałem jak się last hituje...

Odpowiedz
Cytat
Khamulx

Junglerem też można ładnie gry wyciągać;)

Last hitowanie to przecież jak jazda na rowerze - tego się nie zapomina:D

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

a umiecie deniować ? pozdrowienia z doty 2 :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat