Esdoer
knoq001
LogistyKK
maxflo_zjacer
srsmelissafan
zdrojek24
dalej nie otrzymałem wpłaty.
Czekam do jutra do 20:00 a później ustalam terminarz z graczami, którzy wpłacili bo nie można czekać w nieskończoność.
:sdrink
Esdoer
knoq001
LogistyKK
maxflo_zjacer
srsmelissafan
zdrojek24
dalej nie otrzymałem wpłaty.
Czekam do jutra do 20:00 a później ustalam terminarz z graczami, którzy wpłacili bo nie można czekać w nieskończoność.
:sdrink
aha i imo opcja grania codziennie odpada, pewnie nie tylko ja nie moge codziennie grac
imo mozna ustawic jakies deadline np do konca sierpnia czy moze dluzej na rozegranie wszystkich spotkan
Tak Tak zrobimy jakiś termin i kazdy będzie rozgrywał jak chciał bo jak juz rozmawiałem z kilkoma graczami nie kazdemu pasuje
jest 8 graczy. Do jutra do 20:00 czekam na ostatnie zgłoszenia. Ok 20:30 powinien być ostateczny terminarz i będzie można rozgrywać mecze. Ustalimy końcowy termin i każdy będzie rozgrywał mecze jak mu się będzie podobało :sdrink
Terminarz i wszystkie wyjaśnienia w 1szym poście
Zrobiłem 9 kolejek(żeby nie przedłużać terminarza) ale wiadomo gramy mecz+rewanż
Wyniki wpisujcie pod tym postem wg. schematu
Kolejka5
Samarkiewicz v debesciak69
W załączeniu 2 screeny.
Jeżeli nie uda się zrobić screena wpisujcie sam wynik ale wtedy 2ga osoba musi potwierdzić.
W razie jakichkolwiek pytań piszcie tu czy na Origin.
GL :sdrink :sdrink :sdrink
Napisane przez FoocuS
@up
Spokojnie, jedziemy po kolei,
czemu? przykladowo odbędą się 3 mecze 1kolejki i jeden zawodnik z 4go meczu nie bedzie mogl zagrac z jakiś tam powodów przez 2 dni to w takiej sytuacji nikt nie bedzie mogl rozegrac 2 kolejki dopóki oni nie rozegrają swojego meczu? w takim razie sie zejdzie z ta ligą...
Nie gramy kolejek po kolei tylko jak każdemu pasuje. A i panowie gramy dwa mecze. Więc jeszcze jeden macie do rozegrania(no chyba że sobie rozkładacie na 2terminy)
Napisane przez FoocuS
7 kolejka:inferno1992 4:1 Na100procent
Na100procent 3:1 inferno1992
Potwierdzam