rudinhoss tez nie moge Cie wyszkukac :/ Spróbuj mnie: Samarkiewicz
Na 100% szym3k. Spróbuj jeszcze raz. Jak nie da rady to do kogoś innego będziemy ściepę robić.
rudinhoss tez nie moge Cie wyszkukac :/ Spróbuj mnie: Samarkiewicz
Na 100% szym3k. Spróbuj jeszcze raz. Jak nie da rady to do kogoś innego będziemy ściepę robić.
Być może, jest to spowodowane tym, że mam zamrożone konto P*, gdyż chciałem odpocząć od pokera. Od jutra tj. (00:00) powinno być wszystko OK.
Tak podczas samowykluczenia nie można korzystać z transferu środków
Funkcja będzie ponownie dostępna, gdy samo-wykluczenie wygaśnie dzisiaj o godzinie 23:06:21
rowniez nie moge wyslac $, jakis blad wyskakuje, ze w chwili obecnej nie mozna wyslac srodkow, jutro sprobuje ponownie
Dobra już można wpłacać na P*: 5$ na konto szym3k. Zrobiłem już wstępny terminarz, znajduję się w pierwszym poście. Jak dobrze pójdzie jutro(w sumie dzisiaj) uda się wystartować (choć widzę kilku graczy nieaktywnych od paru dni)
Jak dla mnie wazna rzecz do regulaminu
w ustawieniach meczu dajemy sklady online reszta ustawien zostaje.
Jest jakas roznica kto zaprasza do meczu?
A sluchaj, trzeba Cie informowac, ze bedzie meczyk sie odbywal, czy wolisz SSy po meczu ? Zakladam, ze oszustow tu nie ma i nie bedzie skomplikowanyvh procedur. Kiedy rusza oficjalnie kolejka i wazne jaka kolejnosc meczow w kolejce, bo w koncowce sezonu to bedzie mialo wielkie znaczenie.
Ja bym sie pisał, ale najwcześniej od 20.08 bo muszę nowego pada zakupić. Planujesz kolejną po tej edycję ligi jakoś w najbliższej przyszłości?
Napisane przez debesciak69
Jak dla mnie wazna rzecz do regulaminuw ustawieniach meczu dajemy sklady online reszta ustawien zostaje.
Jest jakas roznica kto zaprasza do meczu?
+1 jakis regulamin takze by sie przydal
mozna dorzucic:
- mecz 6min
- nie ma znaczenia ktory zawodnik zaprasza
- po meczu umieszczamy SS oraz podpisujemy ktora to byla runda
dodatkowo mam pytanie, grajac ze znajomym nie mam obecnych skladow tylko te z poprzedniego sezonu, da rade cos z tym zrobic?
Jesli samar sie zgodzi zeby emanuelleto zagral, to do pary mam kumpla z poza forum, ale to bedzie wymagalo modyfikacji terminarzu.
po kolei
debesciak69
Ok wdrążamy do regulaminu, że wszyscy dajemy składy online ! (może w II edycji będzie profesjonalny regulamin
)
Nie wiem czy jest różnica(dla mnie obojętne) jeżeli ktoś chce może zagrać 1 mecz jako zaproszony a drugi jako osoba zapraszająca. Chyba nie będzie problemu z dogadaniem się.
FoocuS
Nie trzeba. Również zakładam, że oszustów nie ma. Wystarczy sam wynik no ale róbmy screeny dla formalności. Ja bym rozegrał 1 kolejkę dziennie(mecz+rewanż), jak ktoś nie może to się mecz przełoży(no ale czekam na inne propozycje
)
dronzek
Kolejne edycje będą na pewno i to szybciej niż się wydaje(Myślę, że będzie to cykliczny Event :D). Chyba do 20.08 już będziemy kończyć ligę, ale jak by się coś zmieniło będziemy in tacz.
emanueletto
Gramy na PC. Jak chcesz się dopisać to podaj nazwe na Origin i przesyłaj 5$ na konto P*.
kNoq001
No w miarę rozwoju będzie profesjonalny regulamin.
Póki co podpisuję się pod tymi punktami.
- mecz 6min
- nie ma znaczenia ktory zawodnik zaprasza
- po meczu umieszczamy SS oraz podpisujemy ktora to byla runda
Ja również nie mam, ale czy
w ustawieniach meczu dajemy sklady online
to zmienia. Sam nie wiem dzisiaj to sprawdzę.
FoocuS
Z modyfikacją nie będzie problemu. Jeżeli inni się zgodzą by grał to ja również. Tylko będziesz musiał za niego założyc piątaka
Sosen91 czekamy :sdrink
Kargi1988 zapisany
rudinhos OUT
Wieczorem zaktualizuję Terminarz jak się wyjaśni kto gra kto nie
7 osób wpłaciło. Kto ma nick na P* rozpoczynający się na r? bo nie wiem komu zapisać wpłatę. Niech ta osoba do mnie napisze podając cały nick to mu zatwierdzę bo nie mam pojęcia kto to.
Ide na siłke i trening w siate. Będę koło 21 mam nadzieję, że większość będzie już zadeklarowana to zrobi się terminarz i będzie można śmigać
Miłego popołudnia :sdrink