Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
johnybravo80

wersja testowa zaliczone. Niestety mój komp jest w stanie pociągnąć D3, więc trzeba grę zakupić.
Co do odczuć odnośnie gry - to rzeczywiście jest trochę zbyt cukierkowa i klimat mógł by być mroczniejszy. Ale Diablo 3 nie straciło najważniejszego - niesamowitej grywalności

Odpowiedz
Cytat
Minotauro555

Moglby ktos sie podzielic guest passem? Chcialbym sprawdzic czy d3 bedzie plynnie chodzilo na moim drewnianym kompie, zanim zakupie gre :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Przeszedlem z kolega pierwsze 3 acty w multi.
Dalej mi sie nie chcialo. Gra poprostu ssie. Kompletnie nie rozumiem na czym sie niektorzy spuszczaja. Jest wiele dobrych gier, ktorym sie ludzia nie chce nawet sciagnac. A pare dni temu stado donkow stoji w empiku i kupuje gre w slepo. ( sorry :) )
Bez obrazy.
Uwazam ze magia tytulu zawiodla na calej linii. Tez mialem kupic gre, ale na szczescie byla otwarta beta, i pokazala mi jaka gra jest naprawde.
12lat..... Szczerze nie wiem co producenci mogli robic tyle czasu.
Przecietna gra, w ktorej zwykly noob pruje do przodu.
Nawet nie ma mozliwosci rozwoju postaci, ktora w diablo 2 dawala satysfakcje.
Ani nie mozna dodawac punktow, ani tworzyc unikalnych postaci.
Nie ma nawet glupich ampulek many.
Grafika ... Diablo 1, 2 byly brudne, klimatyczne. Czulem zapach lochow gdy przemieszczalem sie w w poprzedniej czesci. Robactwo , ptactwo, ktore minimalnie,ale jednak budzily odraze. A tu ? Pastelowe kolory, cieple, przypominajace raczej tomb raidera niz diablo.
Gra uproszczona na maxa. To smutne, bo tyle czekalem.
Szkoda tylko ze po tak dluzej fazie testow, becie, gra niemiliosiernie kickuje i sypie bledami. 12 lat.....

Gra ma oczywiscie plusy.
Grafika stoji na wysokim poziomie, ale to nie ona powinna byc czynnikiem dla ktorego siegniemy po ta gre. Napewno dla niedzielnych gracz, ktorzy chca odpalic, KLIK,KLIK,KLIK i odlozyc na polke.
Mozna z pograc przyjaciolmi w multi i swietnie sie bawic. No, a przeciez o to chodzi. Napewno wielu osobom sprawi wiele radosci.
Staralem sie byc obiektywny i nikogo nie urazic.

Szczerze, realna cena gry dla mnie to 69PLN, jak za tyle czekania i pol dnia gry.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

jakby się ktoś podzielił tym passem na triala to byłbym wdzięczny.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Spoiler

Napisane przez cARALooH
Przeszedlem z kolega pierwsze 3 acty w multi.
Dalej mi sie nie chcialo. Gra poprostu ssie. Kompletnie nie rozumiem na czym sie niektorzy spuszczaja. Jest wiele dobrych gier, ktorym sie ludzia nie chce nawet sciagnac. A pare dni temu stado donkow stoji w empiku i kupuje gre w slepo. ( sorry :) )
Bez obrazy.
Uwazam ze magia tytulu zawiodla na calej linii. Tez mialem kupic gre, ale na szczescie byla otwarta beta, i pokazala mi jaka gra jest naprawde.
12lat..... Szczerze nie wiem co producenci mogli robic tyle czasu.
Przecietna gra, w ktorej zwykly noob pruje do przodu.
Nawet nie ma mozliwosci rozwoju postaci, ktora w diablo 2 dawala satysfakcje.
Ani nie mozna dodawac punktow, ani tworzyc unikalnych postaci.
Nie ma nawet glupich ampulek many.
Grafika ... Diablo 1, 2 byly brudne, klimatyczne. Czulem zapach lochow gdy przemieszczalem sie w w poprzedniej czesci. Robactwo , ptactwo, ktore minimalnie,ale jednak budzily odraze. A tu ? Pastelowe kolory, cieple, przypominajace raczej tomb raidera niz diablo.
Gra uproszczona na maxa. To smutne, bo tyle czekalem.
Szkoda tylko ze po tak dluzej fazie testow, becie, gra niemiliosiernie kickuje i sypie bledami. 12 lat.....

Gra ma oczywiscie plusy.
Grafika stoji na wysokim poziomie, ale to nie ona powinna byc czynnikiem dla ktorego siegniemy po ta gre. Napewno dla niedzielnych gracz, ktorzy chca odpalic, KLIK,KLIK,KLIK i odlozyc na polke.
Mozna z pograc przyjaciolmi w multi i swietnie sie bawic. No, a przeciez o to chodzi. Napewno wielu osobom sprawi wiele radosci.
Staralem sie byc obiektywny i nikogo nie urazic.

Szczerze, realna cena gry dla mnie to 69PLN, jak za tyle czekania i pol dnia gry.

Niestety +1. Po pierwszym oh, ah przyszedł zimny prysznic.
Zabiłem diablo, zacząłem grać koszmar i już mi się nie chce grać w kółko tego samego. Gra jest do bólu liniowa, bezmyślna. Nawet rozwój postaci został położony całkowicie. Gra jest po prostu słaba.
Pewnie jeszcze czasem pyknę, ale już się nie boję, że diabolo trzi mnie odciągnie od pokera.

Wydałem na grę 165zł. Tyle co mniej więcej na jedną imprezę. Bawiłem się za te pieniądze świetnie przez trzy wieczory. Niestety teraz obudziłem się ze strasznym kacem. Mimo to nie żałuję kasy wydanej na tą rozrywkę.

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot

przeszedlem trial wszystkimi postaciami i nie uzylem ANI JEDNEJ heal potion...
dalej tak samo?

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez CptCarrot
przeszedlem trial wszystkimi postaciami i nie uzylem ANI JEDNEJ heal potion...
dalej tak samo?

Bo gra jest tak zrobiona, aby jak najrzadziej korzystac z heal potion;) z kul pewnie korzystales;)
Dalej jest trudniej, ale normal to i tak dla poznania gry, podobno kolejne levele są trudniejsze, nie wspominajac o inferno. pozdro

Odpowiedz
Cytat
sqrviel

z chęcią bym przyjął guest pass od kogoś kto zakupił d3 i nie ma co z nim zrobić :)

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Napisane przez sqrviel
z chęcią bym przyjął guest pass od kogoś kto zakupił d3 i nie ma co z nim zrobić :)

+1
Jakby ktoś miał guest pass na zbyciu to chętnie przyjmę, żeby zobaczyć z czym to się je, bo w Diablo II grałem ale dosyć niedługo i to spoooro temu.

Odpowiedz
Cytat
owiec0001

był ktoś może na pony level na koszmarze lub piekle(jak itemki)? Chociaż z tym poziomem najbardziej rozwala mnie wizja napisu "zostałeś zabity przez kwiatuszek" albo "zostałeś zabity przez troskliwy misio"

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

mozna komus odsprzedac cdkeya :P? pewnie oficjalnie to jest zabronione ale czy przeszloby takie cos?

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

[Treść wyedytowana]

//Jakiekolwiek transakcje dopuszczalne są tylko w dziale Targowisko, w dodatku tylko oferty zgodne z regulaminem tego działu, czyli przedmioty związane tylko z pokerem. - dragoste

Odpowiedz
Cytat
nikoafc

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez sqrviel

tak jak pisalem kilka dni temu moge oddac komus teraz drugi guest pass. Jesli chcesz to napisz do mnie na priv. Jesli nie, to moge oddac go kto chce ;)

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007

jako, ze obecnie D3 kosztuje ponad 300zł na alledrogo, to chciałem uprzejmie zapytać, czy ma ktoś na zbyciu kod do triala?
Moge się odwdzieczyć portalem na Steamie

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL

:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:
ARE YOU FUCKING KIDDING ME??
:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

Ta gra przeznaczona jest chyba dla [treść edytwana]

I dalsze komentarze są zbędne...
:facepalm:

// proszę nie używać takiego języka - galer

Odpowiedz
Cytat
Sepurta

Napisane przez mirash84

Napisane przez sqrviel

tak jak pisalem kilka dni temu moge oddac komus teraz drugi guest pass. Jesli chcesz to napisz do mnie na priv. Jesli nie, to moge oddac go kto chce ;)

Jeśli jeszcze posiadasz, to wysłałem zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez Sepurta

Napisane przez mirash84

Napisane przez sqrviel

Jeśli jeszcze posiadasz, to wysłałem zaproszenie.

Niestety, Minotauro555 byl pierwszy. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

wciąż chętnie przygarne pass do triala D3.

Odpowiedz
Cytat
N4kai

C4ZFWZ-K9JJ-XN6ZZ7-69RF-9JW2FD

oraz

CMJ4JD-7REC-6WZXJK-7CGT-BYFRBM

Odpowiedz
Cytat