Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
Zonexin

Do 3 aktu inferno ktoś doszedł jak narazie.

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

siema,

mam triala jak zalozyc konto?? bo z poziomu gry sie nie da a to co zalozylem na stronie blizzarda to mi nie dziala login (adres mail ) i haslo

Odpowiedz
Cytat
xertex44

Kurcze ciężko się gra, średnio raz na 20 minut wyskakuje mi błąd "usunięto cię z gry". Ktoś też tak ma albo wie czym to może być spowodowane?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Mam 30 lvl barbem i zaraz dorwę Diablo. Poniżej w spojlerze przeczytacie na szybko, co sądzę o grze:

Spoiler

Ogólnie na początku barem się grało b. fajnie, później było ciężko - aż do 20 poziomu, gdzie dostałem nowe umiejętności i dobrze je dobrałem - i tak teraz do 30 lvl gra się bardzo przyjemnie - wciąga niemiłosiernie.

Na szybko plusy:
+ grywalność grywalność grywalność !!!
+ klimat
+ oprawa wizualna i dźwiękowa, latające demony w tle 3 i 4 akcie po prostu komos!
+ mnogość postaci i rozgrywki

Minusy:
- za krótko w trybie single, zwłaszcza 4 akt + brak wprowadzenie dobrego do 4 aktu
- brak fajnych questów i wynagrodzeń - jak nadanie przedmiotu własnym imieniem albo wprawienie gniazda w przedmiot

Możliwe, jak przejdę grę na koszmarze zmienię trochę zdanie w niektórych kwestiach ;)

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

inne pytanie czy w trialu dostepny jest multiplayer bo wybralem server europa i nie widze innych graczy :P

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

44 baba hc! :P

Mam wrażenie, że koło 30tego levelu żółte itemy biły na głowę niebieskie, ale po 40 jest na odwrót. Na żółtych jest więcej właściwości, ale chyba nie mogą mieć takich wysokich wartości jak na niebieskich. A po co komu +30 z każdego stata, lepiej mieć po 60 z dwóch statów. Do tego na niebieskich broniach są kosmiczne +dmg, a na żółtych nie widziałem jeszcze porządnego +dmg.

Odpowiedz
Cytat
Blad3K

@Fidelloz

Tak jest multik. Jak wcisniesz w trakcie gry esc to jestem opcja żeby uczynić gre publiczną. Wtedy ludzie zaczną się dołączać. Można jeszcze samemu w menu wyboru postaci dołączyć się. Nie da się za to w trialu wybierać do kogo chcesz się dołączać.

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

Dobra, pogralem 2h i zrobilem demon hunterem 9lvl. Zabilismy w 4ke krola skieletow. W sumie latow bylo :P ani razu pasek zycia nie spadl mi ponizej 3/4. Moze troche irytuje mnie ze moja postac ma slaby damage i slaby skillsy.

Spoko strzela z lasera, ale mu sie szybko mana konczy. No i kusza to nawet te najpodlejsze stwory trzeba 3-4 razy trafic. No ale mam taktyka ze wbiegam na srodek , obiegam wszystkich dookola i rzucam na nich czar nieruszania sie, a potem reszta ich napierdala a ja zapodaje laserem :P

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

panowie podrzućcie tego linka swoim partnerką _evil:

http://gry.interia.pl/pc/news/wibrator-dla-porzuconych-z-powodu-diablo-iii,1798247

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Pierwszy raz odpaliłem auction house i gra nabrała zupełnie nowych rumieńców :D

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

chciałem przeprowadzić testa i kupa wielka. Nie działa strona battlenet i ie można wprowadzić klucza do wersji próbnej :evil:

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez JuelzWicco

Ja jeszcze nie odpalilem AH, bo nie mam przedmiotow na sell, tak mi sie wydaje :P
Spory ruch jest?
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Diablo poległ - barb 31 lvl. Teraz dylemat - rozwijać barba do końca czy zacząć nową postać... ?( :D

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007

Hmmmm, ma ktos jakieś pomysły gdzie to kupić w niezbójeckiej cenie? Po ile jest na oficjalnej stronie, tj. battle.net? Bo nie moge sie zalogowac bo token mam w innym miescie :/

Odpowiedz
Cytat
Avestan

Pograłem wczoraj cały dzień tylko z parogodzinną przerwą i przeszedłem nightmare. Jak dla mnie trochę to za szybko i za łatwo idzie. Ale szacunek dla grających HC, ja bym zaczynał grę od początku już z 10 razy.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez Maksymus007
Hmmmm, ma ktos jakieś pomysły gdzie to kupić w niezbójeckiej cenie? Po ile jest na oficjalnej stronie, tj. battle.net? Bo nie moge sie zalogowac bo token mam w innym miescie :/

60 euro.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Napisane przez mirash84

Napisane przez JuelzWicco

Ja jeszcze nie odpalilem AH, bo nie mam przedmiotow na sell, tak mi sie wydaje :P
Spory ruch jest?
Pozdro

Siedziałem tylko chwilkę ale już widziałem unikatowe noże dla mojego WD któe są 2-3 razy lepsze niż to co ja noszę , reszta itemów podobnie , jest motywacja do grindzenia złota

Wystawiłem swój jedyny unikat (tarcza) za 200.000 xD

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Działa wam? U mnie błąd 3003.

Odpowiedz
Cytat

Czy wy też macie straszne lagi ? Ani razu mi nie wywaliło błędu ale cały czas mam straszne lagi...Na każdym komputerze w domu to samo pingi ~250 czasami skacze nawet do 600;/ Czy ktoś jeszcze tak ma czy problem raczej po mojej w stronie może coś z portami...?

Odpowiedz
Cytat
AArvanity

diablo zawsze mialo sens tylko na HC pamietam te nutki emocji robiąc *diablo* na piekle gdzie pół promienia killowalo

Odpowiedz
Cytat