Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
kevONEin

Napisane przez keeraam
ja miałem zamówić wczoraj ale poczekam na opinie ludzi z moim kompem (MacBook Pro) jak działa bo szkoda mi trochę wydawać 180zł na grę, która nie będzie mi normalnie działać. Pewnie środa-czwartek jak już na forum się ktoś wypowie i będzie spoko to kupie.

Poczytaj forum Blizza/D3, a na pewno znajdziesz odpowiedz. A i na YT byl filmik z Maca.

Odpowiedz
Cytat
keeraam

Czytałem ale ja mam starszy model - niby tylko karta graficzna nie spełnia warunków zalecanych ale wole się upewnić plus do tego mam trochę rzeczy do zrobienia na uczelni więc może nawet lepiej

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Już jutro o 24

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez elmuerto73
Gdzie można kupić płacąc ze Skrilla bo keye.pl już nie mają tej opcji???

ja kupowałem przez skrilla na fabrykakluczy.pl

Odpowiedz
Cytat
nor1337

Napisane przez persii

Napisane przez kNoq001
dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam :D

ja zakupilem tutaj http://www.ultima.pl/ 179pln

gierkę wysyłają 14 wiec 15 dojdzie kurierem

179 razem z wysylka? bo trzeba sie rejestrowac aby cos zamowic a bez tego pisze:

Całkowita wartość zamówienia: (bez kosztów transportu) 179.90 zł

tez zaluje ze nie zamowilem wczesniej z keye.pl gdzie bylo 165 zl, a teraz 190 :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Na Fabrykakluczy.pl jest po 164,90 ale nie dla maniaków bo może się wysyłka opóźnić do 16.05.

Odpowiedz
Cytat

Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe sciagnalem ten instaler i jak sie sciagnelo te kilka GB to jak klikam install to wyskakuje takie cos

WIE KTOs cO ZROBIC?

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Napisane przez HELLutek
Poproś Moorisa, to Ci da :P

;)
_cool:

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Napisane przez slepy666
Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe sciagnalem ten instaler i jak sie sciagnelo te kilka GB to jak klikam install to wyskakuje takie cos

WIE KTOs cO ZROBIC?

Poczekać :)

Nie możesz zainstalować, ponieważ gra nie została jeszcze oficjalnie wydana :)

Odpowiedz
Cytat
nor1337

Napisane przez Mocnym
Na Fabrykakluczy.pl jest po 164,90 ale nie dla maniaków bo może się wysyłka opóźnić do 16.05.

ale sam klucz? czy box wysylany pozniej? no i czy dodatkowo koszt wysylki do tego dochodzi :P

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Sam klucz. Po co BOX? Jako zbieracz kurzu na półce?

Odpowiedz
Cytat
nor1337

Jak sie kupuje jedna gre co ~10 lat i płaci za nia i tak >150zł to warto wziasc boxa. Pozatym warto oglądnąć dizajn i poczytać książeczke chociaz raz czy dwa :)

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Gra ściągnięta i dodana do konta battle.net (klucz przyszedł już :P) Battle tag gotowy , REEADY TO GO

Najwyższy czas zastanowić się kim pierwszym będę grał , jak u was ?

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez JuelzWicco
Gra ściągnięta i dodana do konta battle.net (klucz przyszedł już :P) Battle tag gotowy , REEADY TO GO

Wizard bo gram nimi wszędzie gdzie się da a gameplay w Diablo III nie będzie się ograniczał do spamowania jednego wymaxowanego spella więc powinno być super funowo:) Później pewnie Demon Hunter/Monk ze względu na ogromną mobilność (Demon Hunter ma jedyny blink efekt w grze nie posiadający cool downu) i burst dmg.

Jeśli ktoś dopiero zaczyna swoją przygodę z podobnymi grami to gorąco polecam Witch Doctora bo powinien być zdecydowanie najlepszą postacią PvE zwłaszcza na niższych poziomach trudności.

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Barb, z racji, że będę grał na hardkorze nazwę go Hardkorowy Koksu :D

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Z tego co pamiętam nie można od razu grać na Hardocorze , trzeba przejść część na softcorze , tylko nie wiem czy możesz sobie później przenieśc postać na hardcore(wątpie) czy grać od nowa

Ja też celuje w hardcore dlatego najpierw chyba pogram witch doctorem na normalu a hardcore mnich :)

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Z tego co pamiętam nie można od razu grać na Hardocorze , trzeba przejść część na softcorze , tylko nie wiem czy możesz sobie później przenieśc postać na hardcore(wątpie) czy grać od nowa

Ja też celuje w hardcore dlatego najpierw chyba pogram witch doctorem na normalu a hardcore mnich :)

Nie dam sobie nic za to uciac, ale chyba nie masz racji - mozna od poczatku grac postacia hc. Tak jak to bylo w becie. Chyba ze chodzilo Ci o poziom trudnosci gry.

Abstrahujac, wg mnie nie ma zadnego sensu w graniu na hc (bez linczu prosze)... Wieksza satysfakcja? Wyzwanie? Dreszczyk emocji? Taaaa, chce widziec wasze reakcje po tym jak zginiecie na jakims wyzszym poziomie trudnosci lub z powodu laga, majac max lvl i koks itemy... :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Lynx33

ma jedyny blink efekt w grze nie posiadający cool downu) i burst dmg.

Jeśli ktoś dopiero zaczyna swoją przygodę z podobnymi grami to gorąco polecam Witch Doctora bo powinien być zdecydowanie najlepszą postacią PvE zwłaszcza na niższych poziomach trudności.

yup, gram szamaniskiem. w becie próbowałem każdego po trochu ale ten kolo, albo wizzardówa i git.

z tym hardocerem to nie jest czasem tak, że trzeba 10level stuknąć, żeby to odblokować?

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Hardcore to po prostu kolejny element dodający grze głębi. Bardzo możliwe, że nie jest dla Ciebie ale ten topic pokazuje, że znajdzie on wielu fanów. Sam również zostawię sobie harcore na koniec przygody ale nie mogę się doczekać live streamów ludzi próbujących pobić inferno na hardcore. Drama po śmierci będzie wprost przepyszna. Jestem przekonany, że ludzie będą płakać i demolować wszystko w zasięgu wzroku :f_tongue:

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

W open becie trzeba było zrobić 10ty poziom na sc, żeby móc zakładać postacie hc.
Po premierze będzie tak samo, będzie można tą postać wykasować nawet i dalej będzie można zakładać hardkorów.

Kwestia gustu kev. Wieksza satysfakcja? Tak. Wyzwanie? Tak. Dreszczyk emocji? Tak. :D
Mój tilt przez 4 lata pokera zniszczył tylko puste opakowanie po niciach dentystycznych, więc jak mi padnie postać to najwyżej paroma urwami rzucę ;P
Tak w ogóle to chyba Iron Maidena nie będzie w D3, więc śmiertelność wśród barbów bardzo zmaleje :D

Odpowiedz
Cytat