Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
JuelzWicco

Też już kupiłem na Keye jednak , mogłem to zrobić 3 dni temu jak kosztowało 165 , brawo yeti

Dziękuję za złożenie zamówienia przed premierowego na grę Diablo 3. Klucze zostaną wysłane najpóźniej 14 maja.

OH BĘDĘ CZEKAŁ :challenge

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Przez D3 czuję się jak na lekcji historii w liceum... czas się prawie zatrzymał :P

EDIT: Ale coś czuję, żeby nie było zakrzywienia w czasoprzestrzeni, to po premierze tak szybko będzie leciał, że wszystko się wyrówna ;D

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Ja pierwszy raz zrobiłem prace na uczelnie szybciej niż "w dzień przed oddaniem" specjalnie żeby nie mieć żadnych obowiązków :] , coś czuję że przy pierwszym podejściu ciężko się będzie nam oderwać. Na koszmarze już będzie łatwiej

Choć łatwiej nie oznacza łatwo :P

Edit , Z keye.pl już wysyłają klucze

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Właśnie kupiłem w go2arena ;)

A klient już się sciąga :P

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

wlasnie klucz z keye.pl doszedl i pomyslnie dodalem go do konta battle.net

juz podobno 1000 kluczy rozeslali

zamowilem u nich 2 miech ytemu wiec domyslam sie ze wg daty zamownie rozsylaja

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Jak anuluje ściaganie D3 to potem wznowi mi od tego momentu, czy od początku? ;)

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

polskiego klienta ssasz? :D mozesz przerwac i wznowi ci potem od tego momentu ja 3 dni sciagam, wlasnie koncze

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez Rinnok
polskiego klienta ssasz? :D mozesz przerwac i wznowi ci potem od tego momentu ja 3 dni sciagam, wlasnie koncze

Tak ;) Kurcze Starsy lagują jak diabeł się ściąga ;)
Złe moce nadchodzą :D

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

sciagnalem, wyskakuje update i launching client i od nowa update i tak w nieskonczonosc...kurwa mam nadzieje ze nie bedzie znowuz problemow tak jak z beta, kumpel ma napis ze o 17 w pon. bedzie mogl instalowac a u mnie update ;/

Odpowiedz
Cytat

zapodaj ktos linka do downloadu d3 bo jeszcze klucza nie mam

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Poproś Moorisa, to Ci da :P

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez HELLutek
Poproś Moorisa, to Ci da :P

:D (miałem pod ręką :P)

Napisane przez Laforet
linki do clientow diablo 3 (polecam sciagnac szybciej bo wazy kolo 7 giga)

Polska wersja: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-plPL-Installer-downloader.exe

Angielska wersja http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe

klienty sa z oficjalnej strony blizza wiec 100% legit
u mnie juz od 2 miechow lezy i czeka na dysku

zainstalowac bedzie mozna dopiero w poniedzialek o godzinie 17-18

klucz mozna kupic na keye.pl albo go2arena i dsotanie sie je smsem na gg i na poczte juz 14 maja wiec jak ktos chce zaczacz o polnocy to tam najlepiej sie zaopatrzyc

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez Rinnok
sciagnalem, wyskakuje update i launching client i od nowa update i tak w nieskonczonosc...kurwa mam nadzieje ze nie bedzie znowuz problemow tak jak z beta, kumpel ma napis ze o 17 w pon. bedzie mogl instalowac a u mnie update ;/

Ja po ściągnięciu plików czekałem jeszcze ~30 minut i to wyskoczyło:

:D

Btw: Od razu przechodzimy gierkę na poziomie hell czy najpierw normal? ;)

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam :D

Odpowiedz
Cytat
mirash84

szybkie te serwery mają, wow, idzie nawet 5 MB/s (nie mylic z Mb!!). Pewnie w dniu premiery to juz nie bedzie tak wesolo :D

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73

Gdzie można kupić płacąc ze Skrilla bo keye.pl już nie mają tej opcji???

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Napisane przez kNoq001
dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam :D

Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze teraz mozesz miec juz problem zeby kupic za mniej niz 180zl.

Odpowiedz
Cytat
persii

Napisane przez kNoq001

ja zakupilem tutaj http://www.ultima.pl/ 179pln

gierkę wysyłają 14 wiec 15 dojdzie kurierem

Odpowiedz
Cytat
keeraam

ja miałem zamówić wczoraj ale poczekam na opinie ludzi z moim kompem (MacBook Pro) jak działa bo szkoda mi trochę wydawać 180zł na grę, która nie będzie mi normalnie działać. Pewnie środa-czwartek jak już na forum się ktoś wypowie i będzie spoko to kupie.

Odpowiedz
Cytat