Też już kupiłem na Keye jednak , mogłem to zrobić 3 dni temu jak kosztowało 165 , brawo yeti
Dziękuję za złożenie zamówienia przed premierowego na grę Diablo 3. Klucze zostaną wysłane najpóźniej 14 maja.
OH BĘDĘ CZEKAŁ :challenge
Też już kupiłem na Keye jednak , mogłem to zrobić 3 dni temu jak kosztowało 165 , brawo yeti
Dziękuję za złożenie zamówienia przed premierowego na grę Diablo 3. Klucze zostaną wysłane najpóźniej 14 maja.
OH BĘDĘ CZEKAŁ :challenge
Przez D3 czuję się jak na lekcji historii w liceum... czas się prawie zatrzymał
EDIT: Ale coś czuję, żeby nie było zakrzywienia w czasoprzestrzeni, to po premierze tak szybko będzie leciał, że wszystko się wyrówna ;D
Ja pierwszy raz zrobiłem prace na uczelnie szybciej niż "w dzień przed oddaniem" specjalnie żeby nie mieć żadnych obowiązków
, coś czuję że przy pierwszym podejściu ciężko się będzie nam oderwać. Na koszmarze już będzie łatwiej
Choć łatwiej nie oznacza łatwo
Edit , Z keye.pl już wysyłają klucze
wlasnie klucz z keye.pl doszedl i pomyslnie dodalem go do konta battle.net
juz podobno 1000 kluczy rozeslali
zamowilem u nich 2 miech ytemu wiec domyslam sie ze wg daty zamownie rozsylaja
polskiego klienta ssasz?
mozesz przerwac i wznowi ci potem od tego momentu ja 3 dni sciagam, wlasnie koncze
Napisane przez Rinnok
polskiego klienta ssasz?mozesz przerwac i wznowi ci potem od tego momentu ja 3 dni sciagam, wlasnie koncze
Tak
Kurcze Starsy lagują jak diabeł się ściąga
Złe moce nadchodzą
sciagnalem, wyskakuje update i launching client i od nowa update i tak w nieskonczonosc...kurwa mam nadzieje ze nie bedzie znowuz problemow tak jak z beta, kumpel ma napis ze o 17 w pon. bedzie mogl instalowac a u mnie update ;/
Napisane przez HELLutek
Poproś Moorisa, to Ci da![]()
(miałem pod ręką :P)
Napisane przez Laforet
linki do clientow diablo 3 (polecam sciagnac szybciej bo wazy kolo 7 giga)Angielska wersja http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe
klienty sa z oficjalnej strony blizza wiec 100% legit
u mnie juz od 2 miechow lezy i czeka na dyskuzainstalowac bedzie mozna dopiero w poniedzialek o godzinie 17-18
klucz mozna kupic na keye.pl albo go2arena i dsotanie sie je smsem na gg i na poczte juz 14 maja wiec jak ktos chce zaczacz o polnocy to tam najlepiej sie zaopatrzyc
Napisane przez Rinnok
sciagnalem, wyskakuje update i launching client i od nowa update i tak w nieskonczonosc...kurwa mam nadzieje ze nie bedzie znowuz problemow tak jak z beta, kumpel ma napis ze o 17 w pon. bedzie mogl instalowac a u mnie update ;/
Ja po ściągnięciu plików czekałem jeszcze ~30 minut i to wyskoczyło:

Btw: Od razu przechodzimy gierkę na poziomie hell czy najpierw normal?
dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam
szybkie te serwery mają, wow, idzie nawet 5 MB/s (nie mylic z Mb!!). Pewnie w dniu premiery to juz nie bedzie tak wesolo
Napisane przez kNoq001
dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam![]()
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze teraz mozesz miec juz problem zeby kupic za mniej niz 180zl.
Napisane przez kNoq001
dobra panowie gdzie mozna wyrwac najtansza pudelkowa wersje? mialem kupic sobie pozniej ale raczej nie wytrzymam![]()
ja zakupilem tutaj http://www.ultima.pl/ 179pln
gierkę wysyłają 14 wiec 15 dojdzie kurierem
ja miałem zamówić wczoraj ale poczekam na opinie ludzi z moim kompem (MacBook Pro) jak działa bo szkoda mi trochę wydawać 180zł na grę, która nie będzie mi normalnie działać. Pewnie środa-czwartek jak już na forum się ktoś wypowie i będzie spoko to kupie.