Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
Lynx33

Napisane przez HELLutek
Będzie ktoś grał od razu hardcore?

Nope. Głównie z uwagi na fakt, że 'podobno' przejście inferno w hardcore mode wymaga 'supa mad skillz' a te trzeba nabyć grając softcore:) Poza tym jak najszybciej chcę chapnąć fabułę i nie chcę ryzykować jakiejś głupiej śmierci na normalu (jeśli nie z powodu trudności gry to z powodu randomowego dissconecta etc.). Potraktuję hardcore jako element dodający głębi grze jak już ogarnę większość contentu i zdążę to zrobić przed wprowadzeniem PvP.

Odpowiedz
Cytat

bylem na stronie diablo ale nie doczytalem, wiec zadam ignoranckie pytanie:

to bedzie na zasadzie mmorpg?

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez LUKLACH2

Nope. To jest normalne action RPG z elementami gry multiplayer tak jak Diablo II z tą różnicą, że z kilku powodów nie da się grać offline. Czyli grasz sobie normalną single player style gierkę ale na serwerach blizzarda. Możesz też w każdej chwili dołączyć do jakiejś randomowej gry z maksymalnie trzema innymi graczami na serwerze albo stworzyć grupę z przyjaciółmi etc.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Lynx33

Napisane przez LUKLACH2

Nope. To jest normalne action RPG z elementami gry multiplayer tak jak Diablo II z tą różnicą, że z kilku powodów nie da się grać offline. Czyli grasz sobie normalną single player style gierkę ale na serwerach blizzarda. Możesz też w każdej chwili dołączyć do jakiejś randomowej gry z maksymalnie trzema innymi graczami na serwerze albo stworzyć grupę z przyjaciółmi etc.

ty sir :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez HELLutek

ja bede od polnocy cisnal w 20 min pierwsze 10 lvl potem hc odrazu bez spania az digne do 60 wiec jak ktos chetny na hc w party od poczatku to zaprawszam

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

;D

No ja się właśnie zastanawiam, valkyros ciągnie do grania HC, ale on będzie grał doktorkiem, to zginąć mu będzie ciężej niż barbowi :P
Akurat fabuła to spoko, bo na normalu ginąć nie planuję, ale chciałbym na inferno pobiegać, a to już będzie problem ;P

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Którą postacią rozpoczniecie? :D

Odpowiedz
Cytat

jak wyzej, witch doctor... mimo wszystko ciagle sklaniam sie do gry na HC od poczatku

niestety Laforet sie nie dolacze :( sometimes sux to have social life :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Demon hunterka obviously :f_cool:

EDIT:
A tak btw, maja byc jakies profity czy tez korzysci z tego ze gra sie HC postacia (eg. lepszy loot), bo nigdzie tego nie wyczytalem?

Odpowiedz
Cytat

nie bedzie lepszych lootow, jedyne co zyskujesz to wiecej adrenaliny :D

jest jeden aspekt, ktory troche mnie martwi - ze na HC nie bedzie real-money auction house'a (chociaz nie wiadomo czy nie wprowadza). Jezeli bedzie to jestem prawie pewien ze ceny za itemki bylyby znacznie wyzsze (szczegolnie te z inferno)

Odpowiedz
Cytat
skurvol

z tego co wiem, zadnych korzysci, jedynie wieksze emocje :)
zaczne barbem, zawsze zaczynam postacia typu melee. Oczekuje dobre odstresowanie od bad beatow :) brakuje mi postaci typu rycerz (warrior, paladin - moze w dodatku)

valkyros, nie bedzie rmah dla hc, ale nie sadze, zeby nie dalo sie handlowac w innych miejscach typu allegro. Jeden minus ze na all pula klientow bedzie mniejsza bo tylko polska vs cala europa (rmah)

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Napisane przez valkyros
nie bedzie lepszych lootow, jedyne co zyskujesz to wiecej adrenaliny :D

jest jeden aspekt, ktory troche mnie martwi - ze na HC nie bedzie real-money auction house'a (chociaz nie wiadomo czy nie wprowadza). Jezeli bedzie to jestem prawie pewien ze ceny za itemki bylyby znacznie wyzsze (szczegolnie te z inferno)

zawsze jest jsp :P

Odpowiedz
Cytat
galer
6

Czekamy...

Spoiler

Dobra, trochę się nabijam..sam jestem ciekaw gry. ;)

Odpowiedz
Cytat
szprotex

Odpowiedz
Cytat

http://reveal.diablo3.com/pl_PL/

nowy filmik! bajeczka o diabolo

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Napisane przez Laforet

Napisane przez HELLutek

ja bede od polnocy cisnal w 20 min pierwsze 10 lvl potem hc odrazu bez spania az digne do 60 wiec jak ktos chetny na hc w party od poczatku to zaprawszam

Możliwe, że się zgłoszę ;)

Jak się nabija 10ty lvl w 20 minut? ;P

Dostałem od go2arena poradnik mailem, ale taka jest jego wartość merytoryczna, że nawet nie uploaduje dla was ;P

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Launch Event, poniedzialek 21.00 Warszawa, Zlote Tarasy, Empik
Ma byc dwoch gosci z Blizzarda :D
Ja z kumplem idę :)

Odpowiedz
Cytat
3aglee

Napisane przez HELLutek
Dostałem od go2arena poradnik mailem, ale taka jest jego wartość merytoryczna, że nawet nie uploaduje dla was ;P

Ja zamawiałem tez tam i poradnika nie widać, wtf :P Mógłbyś sprawdzić jaki masz status w historii zamówień bo u mnie ciągle weryfikacja... Mam nadzieje ze nic nie kombinują bo jeszcze eis okaże ze za mało kluczy maja...

Odpowiedz
Cytat
Panadol
ajej87

Napiszcie w końcu jak z tymi go2arena/keye.pl, bo już miałem zamawiać :D

Odpowiedz
Cytat