hejka, da sie na tym go2arena zaplacic bezposrednio z moneybookers?
Słuchajcie, gierkę będziemy przechodzić single czy od razu na BN? Na BN gracze się będą od razu dołączać i łatwiej będzie nabijać lvl nie wykorzystując punktów na podstawowe, tylko na zaawansowane umiejętności?
Widzę ajej, że w temacie nie jesteś ;D
1. Nie ma single playera offline. Tylko online można będzie grać.
2. Nie przydzielasz żadnych punktów w D3. Ani atrybutów, ani umiejętności.
Napisane przez HELLutek
Muszą chyba bardziej zainteresować się tą gierką
Nie wiem czy już było to w tym temacie, czy nie, ale gierkę będzie można zainstalować i ściągnąć patcha od 14 kwietnia 8:01 PDT a.m, czyli u a nas od 17:01
ponoc pudla z gram pl beda wysylane 14 ;/ wiec dostane dopiero we wtorek wiec nawet jak sciagne sobie gierke to nie pogram od polnocy ;d plus taki ze angielska bedzie mozna zassac na zapas
a moze w ogole serwery nie wyrobia o polnocy? ;p ciekawe ile ludzi bedzie chcialo zagrac..
Napisane przez ajej87
Nie wiem czy już było to w tym temacie, czy nie, ale gierkę będzie można zainstalować i ściągnąć patcha od 14 kwietnia 8:01 PDT a.m, czyli u a nas od 17:01![]()
Z tego co ja zrozumiałem, to ściągać można już (same zasoby, nieinstalowalne?), a ten patch co wyjdzie 14tego pozwoli to wszystko zainstalować.
Tylko, że jak wchodzę na battle.net w download, to mam tylko WoWa, SC2 i D2, a D3 brak :F
Napisane przez HELLutek
Napisane przez ajej87
Nie wiem czy już było to w tym temacie, czy nie, ale gierkę będzie można zainstalować i ściągnąć patcha od 14 kwietnia 8:01 PDT a.m, czyli u a nas od 17:01![]()
Z tego co ja zrozumiałem, to ściągać można już (same zasoby, nieinstalowalne?), a ten patch co wyjdzie 14tego pozwoli to wszystko zainstalować.
Tylko, że jak wchodzę na battle.net w download, to mam tylko WoWa, SC2 i D2, a D3 brak :F
Podobnie myślałem, a rzeczywiście, gierki nie można ściągnąć, jeżeli się nie kupiło bezpośrednio u blizzarda:
Diablo III nie zostało jeszcze wydane, jednak po dokonaniu płatności za tę grę możesz pobrać ją z wyprzedzeniem. Klient gry dla komputerów Mac jest dostępny jedynie dla następujących wersji: angielskiej, niemieckiej oraz francuskiej.
gdzie zatem kupić d3 aby najszybciej się nim cieszyć ?
zawsze zostaje empik 15, ale czy będą mieli wystarczający zapas ?
keye.pl klucz dostajesz 14 więc możesz sciągać grę, a pudełko przyjdzie sobie pozniej w dodatku mają jakieś bonusy i chyba najlepszą cenę.
Napisane przez HELLutek
ja niczego nie czytałem ale zamówiłem i zapłaciłem wczoraj, dałbyś jakieś linki jak to ma wyglądać? bo jakiś czas temu obejrzałem kilka trailerów i nie spodziewałem się że nie ma tu wyboru umiejętności , atrybutów, rozjaśni mi ktoś co jest pięć?
czyli będziemy ciąć tylko przez battle.net? trochę mam kupę bo na ten moment mam szybkiego neta ale od wakacji zostanie mi tylko play bezprzewodowy z 2Mbit/s co pewnie nie pociągnie i bd lagi
Zaczynam się bać bo daaawno nie grałem w nic a w to kiedyś katowałem naprawdę dużo więc postanowiłem powrócić a tu szykuje mi się niemiła niespodzianka . Czuje się teraz jak debil który wziął kota w worku
linki do clientow diablo 3 (polecam sciagnac szybciej bo wazy kolo 7 giga)
Angielska wersja http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe
klienty sa z oficjalnej strony blizza wiec 100% legit
u mnie juz od 2 miechow lezy i czeka na dysku
zainstalowac bedzie mozna dopiero w poniedzialek o godzinie 17-18
klucz mozna kupic na keye.pl albo go2arena i dsotanie sie je smsem na gg i na poczte juz 14 maja wiec jak ktos chce zaczacz o polnocy to tam najlepiej sie zaopatrzyc
89deny89: Dodawaniem punkcików się nie przejmuj:) System rozwoju postaci jest całkowicie nowy i pozornie daje Ci mniejszy wybór (ktoś to policzył i obiektywnie daje znacznie więcej) ale jeśli podejdziesz do niego z otwartym umysłem to niemal na pewno Ci się spodoba.
Co do neta to ja do lipca też jadę na relatywnie słabym necie (Neostrada 2Mbit/s). Grałem w open betę i jeśli już udało Ci się wbić na serwer to problemów z lagami nie było. Głowa do góry i przygotuj się na godziny dobrej zabawy:)
Jeśli chcesz zobaczyć jak mniej więcej wygląda gra to obejrzyj np. to:
Gameplay robiony na nieaktualnym patchu i wiele się zmieniło ale głównie w sferze działania zdolności etc. Rozgrywka wygląda w zasadzie tak samo.
uff, no to gicior
dzięki Lynx za szybką odpowiedź
teraz pewnie obejrzę ileś gameplay'ów i będą nici z robienia sprawka na jutro i grindu
Kolejna pożywka dla hejterów i ciekawy content dla fanów serii o otwartych umysłach. Diablo obv nie zmienia się w anime ale w ramach dodatkowego marketingu ludzie zajmujący się fabułą DIII połączyli siły ze studiem odpowiedzialnym między innymi za animowane wersje 'Avatara' i 'The Last Airbender' (nie mylić z tragicznym filmem). Powyżej efekt. Historia ma miejsce bodaj przed wydarzeniami z Diablo I więc to nie spoiler a przedstawienie rady aniołów, która odegra jakąś (znaczną?) rolę w Diablo III. Enjoy!
EDIT UP: Jeśli postowanie symultaniczne będzie kiedyś dyscypliną olimpijską to możemy stworzyć drużynę. Poćwiczymy nieco i różnica spadnie z trzech minut do kilku sekund
Zawsze wiedziałem, że diablo to potężny przechuj. "Jeśli go zabijesz to i tak powróci". Potrafi mówić nawet jak się go przegnie na pół... od góry do dołu
Btw. napisałem do supportu battle.net
WItaj, Niestety tylko osoby ktore zakupily gre Diablo III na presale, w naszym sklepie internetowym, moga skorzystac z naszego online klienta gry.
Tak, wiem że linki są już parę postów wyżej
Będzie ktoś grał od razu hardcore?