Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
bushmen

hejka, da sie na tym go2arena zaplacic bezposrednio z moneybookers?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Słuchajcie, gierkę będziemy przechodzić single czy od razu na BN? Na BN gracze się będą od razu dołączać i łatwiej będzie nabijać lvl nie wykorzystując punktów na podstawowe, tylko na zaawansowane umiejętności?

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Widzę ajej, że w temacie nie jesteś ;D
1. Nie ma single playera offline. Tylko online można będzie grać.
2. Nie przydzielasz żadnych punktów w D3. Ani atrybutów, ani umiejętności.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez HELLutek

:pokerface: Muszą chyba bardziej zainteresować się tą gierką ;)

Nie wiem czy już było to w tym temacie, czy nie, ale gierkę będzie można zainstalować i ściągnąć patcha od 14 kwietnia 8:01 PDT a.m, czyli u a nas od 17:01 ;)

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

ponoc pudla z gram pl beda wysylane 14 ;/ wiec dostane dopiero we wtorek wiec nawet jak sciagne sobie gierke to nie pogram od polnocy ;d plus taki ze angielska bedzie mozna zassac na zapas :P a moze w ogole serwery nie wyrobia o polnocy? ;p ciekawe ile ludzi bedzie chcialo zagrac..

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Napisane przez ajej87
Nie wiem czy już było to w tym temacie, czy nie, ale gierkę będzie można zainstalować i ściągnąć patcha od 14 kwietnia 8:01 PDT a.m, czyli u a nas od 17:01 ;)

Z tego co ja zrozumiałem, to ściągać można już (same zasoby, nieinstalowalne?), a ten patch co wyjdzie 14tego pozwoli to wszystko zainstalować.
Tylko, że jak wchodzę na battle.net w download, to mam tylko WoWa, SC2 i D2, a D3 brak :F

Odpowiedz
Cytat
Panadol
szprotex

7 :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez HELLutek

Napisane przez ajej87

Z tego co ja zrozumiałem, to ściągać można już (same zasoby, nieinstalowalne?), a ten patch co wyjdzie 14tego pozwoli to wszystko zainstalować.
Tylko, że jak wchodzę na battle.net w download, to mam tylko WoWa, SC2 i D2, a D3 brak :F

Podobnie myślałem, a rzeczywiście, gierki nie można ściągnąć, jeżeli się nie kupiło bezpośrednio u blizzarda:

Diablo III nie zostało jeszcze wydane, jednak po dokonaniu płatności za tę grę możesz pobrać ją z wyprzedzeniem. Klient gry dla komputerów Mac jest dostępny jedynie dla następujących wersji: angielskiej, niemieckiej oraz francuskiej.

Odpowiedz
Cytat
szprotex

gdzie zatem kupić d3 aby najszybciej się nim cieszyć ?

zawsze zostaje empik 15, ale czy będą mieli wystarczający zapas ?

Odpowiedz
Cytat
maak0

keye.pl klucz dostajesz 14 więc możesz sciągać grę, a pudełko przyjdzie sobie pozniej w dodatku mają jakieś bonusy i chyba najlepszą cenę.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

Napisane przez HELLutek

ja niczego nie czytałem ale zamówiłem i zapłaciłem wczoraj, dałbyś jakieś linki jak to ma wyglądać? bo jakiś czas temu obejrzałem kilka trailerów i nie spodziewałem się że nie ma tu wyboru umiejętności , atrybutów, rozjaśni mi ktoś co jest pięć?

czyli będziemy ciąć tylko przez battle.net? trochę mam kupę bo na ten moment mam szybkiego neta ale od wakacji zostanie mi tylko play bezprzewodowy z 2Mbit/s co pewnie nie pociągnie i bd lagi :(

Zaczynam się bać bo daaawno nie grałem w nic a w to kiedyś katowałem naprawdę dużo więc postanowiłem powrócić a tu szykuje mi się niemiła niespodzianka . Czuje się teraz jak debil który wziął kota w worku :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat

linki do clientow diablo 3 (polecam sciagnac szybciej bo wazy kolo 7 giga)

Polska wersja: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-plPL-Installer-downloader.exe

Angielska wersja http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe

klienty sa z oficjalnej strony blizza wiec 100% legit
u mnie juz od 2 miechow lezy i czeka na dysku

zainstalowac bedzie mozna dopiero w poniedzialek o godzinie 17-18

klucz mozna kupic na keye.pl albo go2arena i dsotanie sie je smsem na gg i na poczte juz 14 maja wiec jak ktos chce zaczacz o polnocy to tam najlepiej sie zaopatrzyc

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

89deny89: Dodawaniem punkcików się nie przejmuj:) System rozwoju postaci jest całkowicie nowy i pozornie daje Ci mniejszy wybór (ktoś to policzył i obiektywnie daje znacznie więcej) ale jeśli podejdziesz do niego z otwartym umysłem to niemal na pewno Ci się spodoba.

Co do neta to ja do lipca też jadę na relatywnie słabym necie (Neostrada 2Mbit/s). Grałem w open betę i jeśli już udało Ci się wbić na serwer to problemów z lagami nie było. Głowa do góry i przygotuj się na godziny dobrej zabawy:)

Jeśli chcesz zobaczyć jak mniej więcej wygląda gra to obejrzyj np. to:

Gameplay robiony na nieaktualnym patchu i wiele się zmieniło ale głównie w sferze działania zdolności etc. Rozgrywka wygląda w zasadzie tak samo.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

uff, no to gicior :) dzięki Lynx za szybką odpowiedź :) teraz pewnie obejrzę ileś gameplay'ów i będą nici z robienia sprawka na jutro i grindu :D

Odpowiedz
Cytat
kevONEin
Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Kolejna pożywka dla hejterów i ciekawy content dla fanów serii o otwartych umysłach. Diablo obv nie zmienia się w anime ale w ramach dodatkowego marketingu ludzie zajmujący się fabułą DIII połączyli siły ze studiem odpowiedzialnym między innymi za animowane wersje 'Avatara' i 'The Last Airbender' (nie mylić z tragicznym filmem). Powyżej efekt. Historia ma miejsce bodaj przed wydarzeniami z Diablo I więc to nie spoiler a przedstawienie rady aniołów, która odegra jakąś (znaczną?) rolę w Diablo III. Enjoy!

EDIT UP: Jeśli postowanie symultaniczne będzie kiedyś dyscypliną olimpijską to możemy stworzyć drużynę. Poćwiczymy nieco i różnica spadnie z trzech minut do kilku sekund :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Zawsze wiedziałem, że diablo to potężny przechuj. "Jeśli go zabijesz to i tak powróci". Potrafi mówić nawet jak się go przegnie na pół... od góry do dołu :D

Btw. napisałem do supportu battle.net

WItaj, Niestety tylko osoby ktore zakupily gre Diablo III na presale, w naszym sklepie internetowym, moga skorzystac z naszego online klienta gry.

Tak, wiem że linki są już parę postów wyżej :P

Będzie ktoś grał od razu hardcore?

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

chyba trzeba przejsc normal? ;p w becie bylo jakos tak 10 lvl

Odpowiedz
Cytat