Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
PatriceMilev

Z niecierpliwością czekam na PvP.

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Ehhh czemu do 15 maja jeszcze tak daleko... :(

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Z tydzień po premierze nie ma co w poka grać, w ogóle fishy nie będzie :P

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

16 dni, odliczamy..:)

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Robił ktoś preordera? Zastanawiam się gdzie kupić, żeby mieć pewność, że 15 będę grał i chyba skończy się na tym, że zamówię i odbiore samemu w empiku.

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez HELLutek
Robił ktoś preordera? Zastanawiam się gdzie kupić, żeby mieć pewność, że 15 będę grał i chyba skończy się na tym, że zamówię i odbiore samemu w empiku.

Jeśli chcesz koniecznie w pudełku to polecam gram.pl. Próbka mała ale póki co nigdy mnie nie zawiedli i dostawałem grę ładnie dzień przed premierą tak by móc zacząć wraz ze startem serwerów/możliwości rejestracji gry w serwisie steam etc. Znajomi wydają się mieć podobne doświadczenia.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

ja tez zamowilem z gram.pl, jesli juz oryginal kupowalem to najczesciej stamtad ;) jeszcze pamietam ultima.pl, kiedys cos tam zamawialem
jesli przysla na dzien przed premiera to bedzie naprawde mila niespodzianka!

Odpowiedz
Cytat
maak0

Polecam www.keye.pl bo wysyłają klucz 14 maja, a pudełko w ciagu 10 dni i maja jakies dodatki do zwykłej wersji gry.

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Dzięki za odpowiedzi, zamówiłem na keye.pl dobra opcja że klucz dostajesz przed premiera, a pudełko doślą... no i te bonusy, scroll town portala anyone?! :D Najbardziej to bym chciał do Harrogath, żeby mi się otworzył :P

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Ja bede z Empiku zamawiac, tylko srednio optymistyczne te wypowiedzi/komentarze na stronie (prawie na samym dole, pod opisem produktu). Chodzi o to ze prawdopodobnie gra bedzie dopiero 16.

Hmm a tak sie w sumie zastanawiam... co za roznica jest czy zaczniesz grac 15 maja, minute po polnocy (czy o ktorej tam wlaczaja serwery), czy 16 wieczorem, czy dopiero 18, w piatkowy wieczor? W sensie ze juz co poniektorzy nie moga wytrzymac "cisnienia"? :)

Odpowiedz
Cytat

dzisiejsza reklama diablo 3 na stacji FOX

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Napisane przez kevONEin
Ja bede z Empiku zamawiac, tylko srednio optymistyczne te wypowiedzi/komentarze na stronie (prawie na samym dole, pod opisem produktu). Chodzi o to ze prawdopodobnie gra bedzie dopiero 16.

Hmm a tak sie w sumie zastanawiam... co za roznica jest czy zaczniesz grac 15 maja, minute po polnocy (czy o ktorej tam wlaczaja serwery), czy 16 wieczorem, czy dopiero 18, w piatkowy wieczor? W sensie ze juz co poniektorzy nie moga wytrzymac "cisnienia"? :)

Ty no jak się od roku jaram grą, to chce grać od razu jak wyjdzie, nie? :D
A poza tym splendor, sława za bycie pierwszym lvl 60 barbem na hc na mnie czeka :P

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

I jak zakumplujesz się z kimś 20 minut po starcie serwerów, to masz pewność, że trafiłeś na równego sobie maniaka :D

Odpowiedz
Cytat
nikoafc

Napisane przez Laforet

ciarki przechodza :D

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Hi Jay, quick question: is Inferno mode designed to be beatable by an HC character?
Not really, but please consider that as a challenge. :)

sick sick sick :P

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez nikoafc

Napisane przez Laforet

ciarki przechodza :D

Czuje się jak jakiś hejter w tym temacie, ale ten filmik jest raczej średni. Do tego, nie wiem co to za babka, ale dużo bardziej pasuje wyglądem i stylistyką do jakichś jrpg, a nie Diablo... :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Napisane przez galer

Czuje się jak jakiś hejter w tym temacie, ale ten filmik jest raczej średni. Do tego, nie wiem co to za babka, ale dużo bardziej pasuje wyglądem i stylistyką do jakichś jrpg, a nie Diablo... :ayfkm:

ludzie sie ciesza ze po 10 latach dostana średnia gre, daj im spokój. :D

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

chyba najlepsza w historii ;) raczej watpie by jakies gry byly w stanie konkurowac z grami blizzarda pod wzgledem grywalnosci..no jeszcze koreanskie mmo sie liczy ;d

Odpowiedz
Cytat
PatriceMilev

Liczy się społeczność, grywalność, sentyment :)

Odpowiedz
Cytat