Z niecierpliwością czekam na PvP.
Robił ktoś preordera? Zastanawiam się gdzie kupić, żeby mieć pewność, że 15 będę grał i chyba skończy się na tym, że zamówię i odbiore samemu w empiku.
Napisane przez HELLutek
Robił ktoś preordera? Zastanawiam się gdzie kupić, żeby mieć pewność, że 15 będę grał i chyba skończy się na tym, że zamówię i odbiore samemu w empiku.
Jeśli chcesz koniecznie w pudełku to polecam gram.pl. Próbka mała ale póki co nigdy mnie nie zawiedli i dostawałem grę ładnie dzień przed premierą tak by móc zacząć wraz ze startem serwerów/możliwości rejestracji gry w serwisie steam etc. Znajomi wydają się mieć podobne doświadczenia.
ja tez zamowilem z gram.pl, jesli juz oryginal kupowalem to najczesciej stamtad
jeszcze pamietam ultima.pl, kiedys cos tam zamawialem
jesli przysla na dzien przed premiera to bedzie naprawde mila niespodzianka!
Polecam www.keye.pl bo wysyłają klucz 14 maja, a pudełko w ciagu 10 dni i maja jakies dodatki do zwykłej wersji gry.
Dzięki za odpowiedzi, zamówiłem na keye.pl dobra opcja że klucz dostajesz przed premiera, a pudełko doślą... no i te bonusy, scroll town portala anyone?!
Najbardziej to bym chciał do Harrogath, żeby mi się otworzył
Ja bede z Empiku zamawiac, tylko srednio optymistyczne te wypowiedzi/komentarze na stronie (prawie na samym dole, pod opisem produktu). Chodzi o to ze prawdopodobnie gra bedzie dopiero 16.
Hmm a tak sie w sumie zastanawiam... co za roznica jest czy zaczniesz grac 15 maja, minute po polnocy (czy o ktorej tam wlaczaja serwery), czy 16 wieczorem, czy dopiero 18, w piatkowy wieczor? W sensie ze juz co poniektorzy nie moga wytrzymac "cisnienia"?
Napisane przez kevONEin
Ja bede z Empiku zamawiac, tylko srednio optymistyczne te wypowiedzi/komentarze na stronie (prawie na samym dole, pod opisem produktu). Chodzi o to ze prawdopodobnie gra bedzie dopiero 16.Hmm a tak sie w sumie zastanawiam... co za roznica jest czy zaczniesz grac 15 maja, minute po polnocy (czy o ktorej tam wlaczaja serwery), czy 16 wieczorem, czy dopiero 18, w piatkowy wieczor? W sensie ze juz co poniektorzy nie moga wytrzymac "cisnienia"?
![]()
Ty no jak się od roku jaram grą, to chce grać od razu jak wyjdzie, nie?
A poza tym splendor, sława za bycie pierwszym lvl 60 barbem na hc na mnie czeka
I jak zakumplujesz się z kimś 20 minut po starcie serwerów, to masz pewność, że trafiłeś na równego sobie maniaka
Napisane przez Laforet
dzisiejsza reklama diablo 3 na stacji FOX
ciarki przechodza
Hi Jay, quick question: is Inferno mode designed to be beatable by an HC character?
Not really, but please consider that as a challenge.
sick sick sick
Napisane przez nikoafc
Napisane przez Laforet
dzisiejsza reklama diablo 3 na stacji FOX
ciarki przechodza
![]()
Czuje się jak jakiś hejter w tym temacie, ale ten filmik jest raczej średni. Do tego, nie wiem co to za babka, ale dużo bardziej pasuje wyglądem i stylistyką do jakichś jrpg, a nie Diablo...
Napisane przez galer
Czuje się jak jakiś hejter w tym temacie, ale ten filmik jest raczej średni. Do tego, nie wiem co to za babka, ale dużo bardziej pasuje wyglądem i stylistyką do jakichś jrpg, a nie Diablo...
![]()
ludzie sie ciesza ze po 10 latach dostana średnia gre, daj im spokój.
chyba najlepsza w historii
raczej watpie by jakies gry byly w stanie konkurowac z grami blizzarda pod wzgledem grywalnosci..no jeszcze koreanskie mmo sie liczy ;d