Party Poker $10 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 1912851
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BB): $10.61
UTG: $15.49
CO: $17.51
BTN: $9.70
SB: $11.46
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K
5
K
J
2 folds, BTN raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.20
Flop: ($0.65) Q
5
T
(2 players)
Hero checks, BTN bets $0.46, Hero calls $0.46
Turn: ($1.57) 4
(2 players)
Hero checks, BTN bets $0.90, Hero calls $0.90
River: ($3.37) 8
(2 players)
Hero checks, BTN bets $3.21, Hero calls $3.21
Villain 22/5 AF 9.5 flop cbet 83, steal BTN 10% probka 140
Pre to hmm vs jego steal range ebde mial ciezkie spoty OOP na wiekszosci flopow o ile nie trafie seta, albo jakiegos niskiego boardu. Zagralem jednak call.
Flop trafiajacy w jego steal range, dostaje cbeta i z OP+oesd jeden call zagrac musze vs jego range. Turn to blank dla jego jak i mojego rangu, ale w kontekscie calego EQ porpawia on moje Eq vs jego range, bo on tam ma jednak sporo rak dobierajacych tez, zamysl byl w razie mocnego beta grac ch/f po prostu, dotaje jednak malego beta cos w okolice 60% puli i hmm ten sizing mi mowil ze on tutaj nie ma QT oraz setow bo betowalby wiecej.
Czy w zwiazku z tym ch/r tun bylby lepszy? Czesto jestesmy ahead w tej sytuacji a sporo riverow nam zabija akcje.
Zagralem jednak call po oddsach i spada 8, nie jest to za dobra karta ale i nie najgorsza, sma posiadam kombinacje KKJ wiec zabieram troche kombinacji wrapow an tym boardzie, gram check i koles odpala za psb.
Polaryzuje sie tutaj na J9, bo nawet z QT mysle ze czesciej wybralby sd gdyz zadna gorsza reka mu nie zaplaci a ja moge meic wrapy ktore calluja po oddsach turn, wiec po namysleze jest busto fd, nut strit zagralem call w poszukiwaniu blefu.