Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

tt

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
97 Wyświetlenia

IPoker No-Limit Hold'em, €0.50 BB (4 handed) - IPoker Converter Tool from http://flopturnriver.com

BB (€50)
Hero (UTG) (€50)
Button (€53.97)
SB (€20.25)

Preflop: Hero is UTG with 10, 10
Hero raises €1.50, Button calls €1.50, 2 folds

Flop: (€3.75) K, K, 7 (2 players)
Hero checks, Button bets €2.25, Hero calls €2.25

Turn: (€8.25) J (2 players)
Hero checks, Button checks

River: (€8.25) 5 (2 players)
Hero checks, Button bets €3, Hero folds

Total pot: €8.25

Otwarcie obv. NA flopie cb na bank lepszy, bo przeciwnik calluje preflop szeroko (28%) i nie folduje na cb (25/57/0). Bedzie wiec bardzo duzo floatowal z Ahigh, broadw, PP, 7x itd. Jest value w becie i to duze.
Opcja x/c na pierwszy rzut oka tez wydaje sie sensowna, bo jego zakres zahacza sie tu w niskim stopniu i pewnie spora jego czesc uderzy jako blef. Natomiast board moze sie ulozyc dla mnie bardzo niekorzystnie i to jest problem.
Na turnie xb od typa oznacza poddanie, 7x, Jx.
Czy powinienem betowac riv? Raczej nie, bo 7 nie sprawdza, Jx zawsze. Czy x/c? Tego wlasnie nie wiem i prosze o podpowiedz. Agresja typa 39/22/39, WWSF 46, W$ 46
Pzdr

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
muckinfella
PokerStrategist

Hey

Na takiego klienta na pewno chcesz miec 88+ i A7 jako bottom cbetting range for value na tym boardzie.
Ja preferuje tutaj bet-bet-XF bez info na temat jego bet vs missed/AF/AFq/WTS etc.

As played, na R jego bet jest super niski i jesli nie callujesz tutaj TT, to co? Imo AA/QQ-JJ nie masz nigdy, Jx tez nie za wiele (jedynie AJ) wiec poddajesz tak naprawde imo top range, co przy tym sizingu dla mnie jest zbyt weak.

Pozdr

Odpowiedz
Cytat