Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Qq Nl2

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
233 Wyświetlenia

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;SB$2,28:42/31/17/1,0/50/0/100/40;Hero$2,01:///////;[/tg]
0,01/0,02 No-Limit Hold'em (8 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is UTG2 with Q♠, Q♣
Hero raises to $0,10, 5 folds, SB raises to $0,18, BB folds, Hero raises to $0,54, SB calls $0,36.

Flop: ($1,10) 7♦, 6♦, A♣ (2 players)
SB checks, Hero bets $1,47 (All-In), SB calls $1,47.

Turn: ($4,04) K♠
River: ($4,04) J♥ (1 players)

Final Pot: $4,04

Results follow (highlight to see):
Hero shows para damy (Qs Qc)
SB shows para dziesiątki (Th Tc)

Hero wins with para damy (Qs Qc)

3 odpowiedzi
mchmielo

IMO

Preflop ok

Na flopie pozostaje ci push or fold, jako ze jestes agresorem a gracz jest dośc loose i podbił z SB co daje zakres na niskie pokety i konektory to tez bym dał tu pusha

rusher88

mchmielo napisał
IMO

Preflop ok

Na flopie pozostaje ci push or fold, jako ze jestes agresorem a gracz jest dośc loose i podbił z SB co daje zakres na niskie pokety i konektory to tez bym dał tu pusha

Gezzzz koles z SB 3betowalby UTG+2 z connectorami, albo niskim pocketem? Man, gdzie Ty grasz ze tam tak ludzie robia??

Musialby byc faktycznie loose... Z SB vs UTG2 gra sie tak samo jak z UTG/1/2 na CO, a nie wiem czy 3betujesz z utg connectory albo niskie pockety...? Bo jesli tak to proponuje wrocic do czytania i tabelki SHC np.

mchmielo

Na NL5 :P Masz racje cos mi sie pochrzaniło całkiem za duzo pracy dzis, dobrze ze dzis odpusciłem granie bo bym pewnie niezle popłyną jak tak bym oceniał przeciwników, BTW na NL2 pamietam ze gracze z poketami lubili sobie robic mini raisy no te konektory to niewiem z kad mi sie wzieły.

Ok sorki jeszcze raz za zamieszanie