Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL4 A5s

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
137 Wyświetlenia
Paddre
PokerStrategist

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]SB$4.57:///////;BB$3.96:///////;MP3$3.42:///////;CO (Hero)$4.00:///////;BU$2.41:///////;[/tg]

Preflop: Hero is CO with A:s, 5:s.
MP3 folds, Hero raises to $0.12, BU calls $0.12, SB folds, BB calls $0.08.

Flop: ($0.38) K:s, 9:c, J:s (3 players)
BB checks, Hero bets $0.22, BU calls $0.22, BB folds.

Turn: ($0.82) A:h (2 players)
Hero bets $0.44, BU calls $0.44.

River: ($1.7) 6:d (2 players)
Hero checks, BU bets $0.44, Hero folds, BU gets uncalled bet back.

Final Pot: $1.7.

BTN: 45/20, af 0.8,WTS 25, 21 rąk

dosyć luźny steal, chyba powinien być fold mając takiego luźnego gracza za sobą. Na flopie trafiam FD, więc decyduję się na semibluff cb, na turnie łapie swojego outa na TP, chyba powinienem większy 2nd barrel. Na river decyduję się na x/f bo wydaje mi się, że tak pasywny gracz zabetuje tylko slowplayowane 2pary++, okazjonalnie TP, która będzie na pewno z lepszym kickerem.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
jarrekz
PokerStrategist

Hi,

Ja bym zagral podobnie tyle ze ch/c R bo on malo betuje i ma sporo busted drawow w swoim range'u. On na flopie powinien raiswoac swojee dwie pary i sety wiec tego nie ma (odgorne zalozenie) sporo kombinacji mu wypada ktore nas bije.
Turna mozna tez grac ch/c lub ch/f to zalezy od jego agresji na T i czy jest w stanie nam betowac swoje semiblefy. Jezeli jest ultra pasywny i woli checknac je, to masz ch/f
Opcja betowania T za swoja cene tez ma sens, bo napewno masz value od gorszych rak, ale podejrzewam ze Twoje Eq bedzie 50:50.

Odpowiedz
Cytat
Paddre Autor wątku
Paddre
PokerStrategist

Z tym callowaniem rivera to mam problem tu gdzie gram, bo prawie zawsze jak sprawdze to jestem z tyłu, nawet takie minbety. Przeciwnicy strasznie dużo robią takich podbić, sizingi mają bardziej niz randomowe, nigdy nie wiem czy to sprawdzać czy foldować :)

Odpowiedz
Cytat