Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl2 Jj

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
109 Wyświetlenia
Witcher1990
PokerStrategist

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]SB$2.18:///////;BB (Hero)$2.15:///////;MP3$7.39:///////;CO$2.00:///////;BU$2.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BB with J:h, J:c.
MP3 calls $0.02, 2 folds, SB raises to $0.04, Hero raises to $0.22, MP3 calls $0.20, SB folds.

Flop: ($0.48) 2:h, J:s, 4:d (2 players)
Hero bets $0.30, MP3 calls $0.30.

Turn: ($1.08) Q:d (2 players)
Hero bets $0.62, MP3 calls $0.62.

River: ($2.32) A:d (2 players)
Hero bets $1.01, MP3 folds, Hero gets uncalled bet back.

Final Pot: $2.32.

Pre standard, post no właśnie gram standardowo dostając seta linią bet bet bet bo skoro przeciwnik mi płaci to chyba nie ma sensu kombinować? Kolejnym razem podciągnę sizing na T ale może wybrać jakąś inną linię do takiego układu i boardu?
Runner runner flush wydaje mi się mało prawdopodobny ale kto wie, może mieć tam tego JdXd więc może next time value bloack bet? Chociaż przy takim stacku jaki mi zostanie to tak na prawdę oddsy raczej mi nie pozwolą na fold jeśli shipnie...

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
muckinfella
PokerStrategist

Hi

Pre standard, post no właśnie gram standardowo dostając seta linią bet bet bet bo skoro przeciwnik mi płaci to chyba nie ma sensu kombinować? Kolejnym razem podciągnę sizing na T ale może wybrać jakąś inną linię do takiego układu i boardu?

Dokladnie, skoro zdecydowales sie na cbet flop (ze wzgledu na super-dry strukture flopa, ktora _bardzo_ ciezko trafic + brak scary card dla Ciebie moglbys rozwazyc XC albo XR), to bet turn i river to jest obowiazek, ale zwieksz sizing do ~$0.75+ na turnie oraz okolo ~$1.75+ na R.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat