Poker Stars, $0.01/$0.02 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $2.14 (107 bb)
BB: $2 (100 bb)
UTG: $3.42 (171 bb)
MP: $2.83 (141.5 bb)
Hero (CO): $3.13 (156.5 bb)
BTN: $2 (100 bb)
Preflop: Hero is CO with A♣: A♠:
UTG raises to $0.06, MP folds, Hero raises to $0.19, BTN calls $0.19, 2 folds, UTG calls $0.13
Flop: ($0.60) 3♦: 9♥: K♠: (3 players)
UTG checks, Hero bets $0.42, BTN calls $0.42, UTG folds
Turn: ($1.44) K♦: (2 players)
Hero checks, BTN checks
River: ($1.44) 5♦: (2 players)
Hero bets $0.25, BTN raises to $1.20, Hero folds
Witam, Przeciwnik unk.
Pre: Mogłem tego 3beta trochę zagrać wyżej w okolicach 0,24 bo jesteśmy na deepstackach. Często właśnie nie patrzę jakie są stacki przeciwników. Potem zauważam to podczas analiz.
Flop: Suchy, bezpieczny flop i mamy multiway. Przeciwnicy mają sporo Kx w swoim zasięgu więc gram wysokiego cbeta, żeby ciągnąć jak najwięcej value tych rąk. Nie widzię za bardzo innej opcji jak Cbet
Turn: Turn spada nieprzyjemny dla nas. Kolejny król który trafia mocno w zakres calling rangu przeciwnika na BTN. Nie gram beta bo nie widzę tam za dużo value a możemy narazić się na raise od Kx/99. A tak to wolę dać szanse zablufować przeciwnikowi z jakimiś QT/QJ/JT. Gram x/c
River: No trochę się tu pogubiłem. Zagrałem bet i dostałem snap raise. Teraz tak myślę, że lpiej było zagrać x/c. Chciałem zagrać taki niewielki blok bet ale nie przemyślałem tego. Wszystkie gorsze ręce rywala zrzucą a na mój check mogą próbować blufować a raise dostanę od mocniejszych. Pozatym wszedł Flush, przeciwnik może tam mieć trapowane 99.