Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl2-77

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
106 Wyświetlenia
Cyyri
PokerStrategist

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]BB$2.08:///////;MP3$0.94:///////;CO$2.09:///////;BU (Hero)$2.00:///////;SB$3.16:///////;[/tg]
CO>>VPIP: 16, PFR: 14, 3B: 2,0, AF: 1.7, Hands: 191
Preflop: Hero is BU with 7:d, 7:h.
MP3 folds, CO raises to $0.08, Hero calls $0.08, 2 folds, BB folds.

Flop: ($0.19) 5:d, Q:s, 7:c (2 players)
CO bets $0.12, Hero calls $0.12.

Turn: ($0.43) K:d (2 players)
CO checks, Hero bets $0.30, CO calls $0.30.

River: ($1.03) A:s (2 players)
CO checks, Hero bets $0.74, CO raises to $1.59, Hero calls $0.76.

Final Pot: $4.12.

Pre>> standardowy cc pod seta
F>> cc do cbet...znów nie chciałem go spłoszyć...i wiem czym kończy się gra SLOW..ale jak widać za mało agresywny jestem...
T-nie ma cbet... wykonuje beta za 2/3 P dla Value..
R- znów nie ma beta... wykonuje beta 2/3 P może troszkę mniej dla Value.. na rerais wrzucam wszystko

Co ciekawe obstawiałem go na AX+, AJ+...zmylił mnie zachowaniem na T... bo jak by miał poket KK to wg. mnie by reraisował już tam...na R spadł A wg. mnie nic nie zmieniający dla mnie.. uwazałęm ze ma 2 pary...a wcześniej jechał na AQ...po ręcę grzecznie napisałem NH ^^ to był tag i wiedziałem, że umie grać i Myśli podczas gry...mimo wszystko dałem się złapać... chodź i tak uważam że ręka tak źle nie była rozegrana... chciałem się zestakować...pytanie czy jakby A nie padł to czy by sprawdził itp...
Czekam na opinie

Results follow:

Spoiler

CO shows three of a kind, aces(A:h A:c).Hero shows three of a kind, sevens(7:d 7:h).CO wins with three of a kind, aces(A:h A:c).

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
kNoq001
PokerStrategist

czesc

na flopie nie musisz raisowac, jest mega sucho, jak on ma Qx/KK-AA to i tak dostaniesz od niego kase pozniej a czasem zlapie jakies dodatkowe equity na turnie
gdy czeka to najczesciej ma jakies Qx/moze czasem trapuje z KQ/AK/AA, moze c/c JT - anyway mamy tutaj na pewno vbeta na turnie i na river gdzie czasem ulepszy sie do twopair
ofc moze tam miec strita czy lepsze sety ale jesli damy mu do rangu AQ to mamy ev+ call dlatego dla mnie jednak wp

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Cyyri Autor wątku
Cyyri
PokerStrategist

Dzięki..chodź widzę, że nadal źle oceniam zasięg rąk graczy...

Odpowiedz
Cytat