Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AKo NL10.

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
130 Wyświetlenia
PISAK89
Oldschool Grinder

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU$4.08:///////;SB (Hero)$10.18:///////;BB$7.98:///////;MP2$10.00:///////;MP3$8.14:///////;CO$16.27:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with A:c, K:h.
2 folds, CO raises to $0.40, BU calls $0.40, Hero raises to $1.70, BB folds, CO calls $1.30, BU folds.

Flop: ($3.9) J:s, 6:c, 9:c (2 players)
Hero bets $2.20, CO calls $2.20.

Turn: ($8.3) A:h (2 players)
Hero checks, CO checks.

River: ($8.3) 5:d (2 players)
Hero bets $6.28, CO calls $6.28.

Final Pot: $20.86.

CO - 100/100 - 1h
BU - http://prntscr.com/19qetp

PF - Squeeze'uje for value + musze grac OOP postflop.

F - Nie trafiam flopa. Cbetuje. Mam problemy z cbetami w 3betowanych pulach. Dokladniej to nie wiem jakie flopy atakowac ze swoim bottom rangem.

T - Spada As na turnie. Nie widze u niego gorszych Axow. Ma kilka FD. Reszta to sety i Jxy ktore raczej nie beda mnie sprawdzac po takiej karcie na T.

R - Blankowy river. W sumie nie wiem czy jest sens w pushowaniu tego na river. Bo co gorsze bedzie mnie sprawdzac skoro nie widze u niego gorszych Axow. Najrozsadniejszy bylby chyba jakies maly bet z mojej strony.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
muckinfella
PokerStrategist

Hey

Akurat tutaj grasz na (poki co) slabszego kolesia, ktory ma jednoczesnie spory ftcbet wiec mozesz betowac chcac wyrzucic random air + ręce typu 88-22 majac CRE na A:c na ręce, ale w wiekzsosci czasu to nie jest za dobry board do pojedynczego cbetu w squeezowanej (wiekszej niz 3betowana) puli, poniewaz jest mocno drawy i mozesz dostac sporo value/bluff/semibluff raisow od drawow etc.

As played, zawsze betuj turn! Jesli nie raisuje flopa wiekszosc czasu jest capped i nie ma seta natomiast jesli ma Jx/draw, zawsze bedzie calldownowal ten turn.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
PISAK89 Autor wątku
PISAK89
Oldschool Grinder

Napisane przez muckinfella
Akurat tutaj grasz na (poki co) slabszego kolesia, ktory ma jednoczesnie spory ftcbet...

Skad taki wniosek skoro gram z CO na ktorego mam zaledwie 1 reke? Chyba jakies przeoczenie. :)

Odpowiedz
Cytat