Napisane przez mateqx
no koles lubi callowac bez pozycji no co zrobiszczerwona to mu pewnie pod monitor dawno spierdzielila
dobrze, że zielona przebiła mi sufit.
Napisane przez mateqx
no koles lubi callowac bez pozycji no co zrobiszczerwona to mu pewnie pod monitor dawno spierdzielila
Napisane przez shinthps
Napisane przez mateqx
zycze Ci tego
Napisane przez mateqx
Napisane przez shinthps
Napisane przez mateqx
zycze Ci tego
![]()
jak miałem parę latek to życzyłem mamie, żeby szczypior jej wyrósł z cebuli do sufitu:D przypomniało mi się właśnie. Czas odpocząć:P powodzenia na stolikach;)
No to tak, obie opcje sa poprawne. Mowicie cos o balansie, no to dla balansu jebiemy b/b/b/ ja trafimy dla balansu jebiemy tez b/b/b jak nie trafimy ale to juz rzadziej co sami rozumiecie, dla balansu rowniez walimy b/b/xf ,jemy, pr b/b/xc, bxf i tak dalej. Balansujemy, jestesmi trudniejsi do rozkmienia, ale jak nam wejdzie czasami musimy zagrac linie b/b/b/ i tyle z powodu wlasnie tej agresji, a czasem musimy zagrac linie xc/xc/xr jak wejdzie, albo xc/xr jak nie wejdzie albo rozne inne linie, generalnie sposobow na to jest masa, ale standardowe b/b/b/ na pewno sprawdzi sie dobrze, a od czasu do czasu mozna urozmaicic nasza gre o ktores z wyzej wspomnianych zagran i tyle.