Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

never won s8 na flopie :D

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
305 Wyświetlenia
hellokitty83
Oldschool Grinder

Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 2546225
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $5.00 - VPIP: 100, PFR: 0, 3B: 0, AF: 0,5, Hands: 1
Hero (UTG+2): $5.02 - VPIP: 15, PFR: 12, 3B: 3, AF: 2,5, Hands: 41416

Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG+2 with K :club: Q :club:
2 folds, Hero raises to $0.15, 5 folds, BB calls $0.10

Flop: ($0.32) T :club: A :heart: J :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $0.20, BB calls $0.20

Turn: ($0.72) J :club: (2 players)
BB checks, Hero bets $0.42, BB calls $0.42

River: ($1.56) 2 :spade: (2 players)
BB bets $1.00, Hero folds

przeciwnik unknown, jego calling range pre jes tna bb szeroka, zawiera pp,sc,JT,AJ,TT,AT /to co mnie bije :( /

flop-jackpot,cbetuje i mam nadzieje,ze dostane call albo w najlepeszym przypadku wiecej akcji.
turn-flushback z przedeszlych hand,gdzie betowalam dostalam shove i w sd widzialam fh :D ale nie daje sie i betuje znowu. dostaje call a moja handa juz sie mi nie podoba.
river-wedlug popularnych tendencji fold? nie potrafiem sobie wyobrazic z jaka range moze odegrac taka lajne a vs ktora jestem ahead?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Culber
PokerStrategist

Stół: T♦A♥J♠ J♣ 2♠
       Equity  Wygrana  Podział
MP2    58.11%   45.95%   12.16% { KcQc }
MP3    41.89%   29.73%   12.16% { JJ-TT, AKs, AJs-ATs, KQs, QJs, JTs, AJo-ATo, KQo, QJo }

Co powiesz na taki zakres ? Może niekoniecznie byłeś z tyłu, zwłaszcza, że go nie znasz.

Odpowiedz
Cytat
hellokitty83 Autor wątku
hellokitty83
Oldschool Grinder

culber hej- zakres taki sam sobie ustawilam oprocz JJ i AK/nie wiem czemu ale wydawalo sie mi,ze by 3betowal-ale raczej JJ cc a 3bet od AK,QQ?/

lajna zdrowa na glowie powinna zatem wygladac tak:

potbet/overbet flop
bigbet turn/fold
jesli checknie river- ja bet a on raise tak fold i pozamiatane

co myslisz?

Odpowiedz
Cytat
Culber
PokerStrategist

KJ zapomniałem dodać.

Równie dobrze można zagrać shove flop i liczyć na call of 2 par, setów i ew. AK (których dałem tylko kilka kombinacji bo AKs only)

to jest NL5 na Pokerstars. Nie rozkminiałbym za głęboko takich spotów zwłaszcza na unka, chyba, że miałby kilka gwiazdek i grał więcej niż 5 stołów.

Odpowiedz
Cytat
rusher88
PokerStrategist

Elo.

Na tym flopie betuj grubo, moze nie overbetem, ale gubo, bo tu nie dostaniesz luznych calli tak czy tak.

Turn wiadomo ze nie jest wybitny, ale tak od razu bym strita jeszcze skreślał -> bet spokojnie. River sick jak widzisz donkbeta, ale bez info call jest nadal OK, z tego powodu, ze on może miec tam czasami jakiegoś JX, ktorego betuje, bo nie wie co Ty zrobisz, może woleć zabetować AX, niz callować Twoj bet czy cokolwiek mu tam do głowy przyszło.

Odpowiedz
Cytat