Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KJo nl25 #3

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
88 Wyświetlenia
siweq86
Oldschool Grinder

PartyGaming - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

Hero (CO): $25.70
BTN: $25.25
SB: $29.15
BB: $26.79
UTG: $17.97

SB/BU

Spoiler

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has K♣ J♥

fold, Hero raises to $0.75, BTN calls $0.75, SB calls $0.65, fold

Flop: ($2.50, 3 players) 4♣ Q♥ Q♦
SB checks, Hero bets $1.58, BTN calls $1.58, fold

Turn: ($5.66, 2 players) A♦
Hero bets $3.50, fold

Spoiler

Hero wins $5.38

Czy jest tutaj sens cbetować flop? Fisz z SB folduje dużo do cbetów, a BU powinien rzadko callować wiedząc, że ma za sobą jeszcze fisza. Czy jednak grać x/f?
Turn wydaje mi się, że powinienem x/f pomimo karty która spadła, bo jednak skoro zakładałem, że BU powinien sporo foldować na flopie to na turnie jego range powinien być już mocny? Zdecydowałem się jednak na bet mając outy na T i jakieś feq.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
variat
Oldschool Grinder

jestli fisz duzo folduje do cbetow to ja cbetuje to na pewno. cbetuje, bo board fisza nie trafia w ogole i on tu wystarczajaco czesto folduje. a gracz za toba z fiszem w puli bedzie gral szczerze.

Gdy on calluje to na tej karcie koniecznie trzeba barelowac, bo on nigdy z fiszem w puli nie calluje golego Axa, wiec niedosc ze spada overcards to PP, ktore on najczesciej ma, to jeszcze mniejsza ilosc kombinacji AQ. nh

Odpowiedz
Cytat
hahaUnaab
Oldschool Grinder

Napisane przez variat
jestli fisz duzo folduje do cbetow to ja cbetuje to na pewno. cbetuje, bo board fisza nie trafia w ogole i on tu wystarczajaco czesto folduje. a gracz za toba z fiszem w puli bedzie gral szczerze.

Gdy on calluje to na tej karcie koniecznie trzeba barelowac, bo on nigdy z fiszem w puli nie calluje golego Axa, wiec niedosc ze spada overcards to PP, ktore on najczesciej ma, to jeszcze mniejsza ilosc kombinacji AQ. nh

Nie mam nic wiecej do powiedzenia.

Odpowiedz
Cytat